- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Kupont honnan vadásztok GB-re?
Nem akarnék mindig ide irkálni ha kell valamire kupon.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
oris
aktív tag
válasz Robynho #114752 üzenetére
Próbáld ki memóriahab illesztékkel: aliexpress - memory foam ear tips
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Kalandor #114799 üzenetére
zanflare F1 USB Rechargeable Flashlight - 6000-6500K BLACK
HNYear568 ---> $21.99 de lehet van jobb is
(#114801) spanyoll
írj privátot ide nem "szabad" kiírni
Lumia 950XL
-
Bec
tag
válasz farkas-j #114805 üzenetére
Két éve használjuk (szinte csak nyáron) az előszobában ezt a szúnyog csapdát,magasan van és csak este szoktam bekapcsolni a rajtalévő kapcsolóval. A helységben kószáló szúnyogot odacsalja majd megsüti. Csak akkor használom ha otthon vagyunk,eleinte én is tartottam tőle..
-
ace22
tag
válasz PainKiller13 #114744 üzenetére
A dollárban kifejezett árak igen, mert a CNY (kínai jüan) a dollárhoz képest erősödött.
Még a forint is...
-
vince
őstag
válasz Kalandor #114799 üzenetére
WestBam blogján több kupon is van Zanflare F1-re. $19.99 a legjobb, de volt már 13 körül is. Nézz át a szaktopikba!
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
draco31
veterán
darth vader világítós kulcstartó akad most olcsón valahol?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Sátán44
addikt
GB, Liitokala Lii 500, Dec. 12-i rendelés még nem érkezett meg. Szerintetek érdemes még várnom, vagy refundoltassam?
Szállítási info:
Származási ország : Belgium
2018-01-06 00:17
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2018-01-05 07:51
Departure to country of destination
2018-01-04 20:21
Parcel is handled
2017-12-21 13:00
Arrival at export hub
2017-12-20 03:56
Item is ready for transport
2017-12-20 02:56
Item is announced / bpost received the informationKis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
MAC72
tag
válasz draco31 #114813 üzenetére
Darth Vader
$0.99 Code: BMUSIC -
cornholio002
csendes tag
Helló!
Tönkrement a jó kis ébresztős, piros fénnyel időt kijelzős, rádiós órám.
Tudtok esetleg javasolni valami hasonlót helyette? A fontos a sötétben is jól látható idő (gombnyomkodás nélkül) és hogy hálózatról kapja az ellátmányt.Üdv!
-
-
Laca1212
őstag
Melyik most épp az ajánlott, bestbuy akciókamera 15e alatt?
[ Szerkesztve ]
-
Spancho
senior tag
-
A214
aktív tag
válasz superTibcsi #114819 üzenetére
Nincs rajt napocska ,de működik.
Köszi szépen, rá nem jöttem volna. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Tud vki ehhez a szotyis tálhoz kupont?
Modern Snacks Melon Seeds Convenient Storage BoxEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
agroman
senior tag
sziasztok!
a banggoodnal a european direct mail szallitasi opcio mit takar?
[ Szerkesztve ]
------
-
Janusz001
őstag
Gearbestről mi az ajánlott usb -s asztali töltő? Ha van hozzá kupon az se baj.
-
Kernel
nagyúr
válasz farkas-j #114805 üzenetére
DC 650 V-ra töltődik fel benne 2 db soros 100 nF kondi, ami kihúzás után is megmarad, de ezek a kondenzátorok ahhoz csak jelentéktelen töltést tudnak tárolni, hogy veszélyes is legyen. Tehát az a 650 V inkább csak megcsípi az embert.
Bedugott állapotban viszont egyértelműen veszélyes, nem emiatt, hanem a 230 V miatt, ami galvanikusan rajta van, aminek persze már ereje is van. Ahol gyerek hozzáérhet, tilos használni!
Valójában bárhol tilos, ugyanis Magyarországon ilyet nem is engednének forgalmazni, nálunk ennél sokkal szigorúbb követelmények vannak. Tehát ez már mindenkinek a saját felelőssége, de egyébként én is ki akarom majd próbálni, ha eljön az ideje.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz norbert1998 #114834 üzenetére
Márkásabb eszközökben UV LED van, ami elvileg jobban vonzza őket, ez meg csak kék LED. Ezért gondoltam arra is, hogy ki lehetne cserélni UV LED-re.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
spammer
veterán
válasz Segnior_Barthez #114673 üzenetére
Köszi, elmentettem, ha netán lesz alacsonyabb áron, akkor lehet, hogy kipróbálom.
---
LiitoKala Lii - 402 kupont tud valaki? A pár nappal ezelőtti már nem működik.
Illetve érdemes +EU Pluggal venni, ha van 5V 2A-es usb-s töltőfejem amúgy is? EU Plug gondolom ugyanilyen USB-s töltőfej.„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz Kernel #114833 üzenetére
És honnét lehet tudni, hogy amit itthon árulnak 2-3000 Forintért, az nem ugyanaz a kínai cucc?
Sajnos a biztonsági és a bevizsgálási jelzéseket is ugyanúgy rányomják.
Vettem már én is itthon ilyet, de semmit sem fogott egy nyár alatt. Éttermekben viszont látni, hogy úgy kapdossa el a rovarokat, mint a denevér.http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
-
Kernel
nagyúr
válasz kinaicuccok #114837 üzenetére
Ugyanaz a cucc ugyanígy néz ki, erről felismerhető, de normális üzlet ilyet nem mer szerintem bevállalni, mert vannak ellenőrzések, rá lehet fázni.
Amiről szó van, az felnőtt számára is elégtelen védelem, komolytalan. Nálunk ilyen szabályosan nem lehet forgalomban.
-
domerator
veterán
Ezeket vagy ezeknek megfelelő töltőadaptert tud valaki jóáron? Eddig mindenhol kb. 5000Ft-ért láttam csak
goobay 67930 Dual usb 4.2A
vagy
Voltcraft SPS-2400-2+
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
draco31
veterán
Keresek power bank házat elektronikával, amibe 18650-es akkukat tudok rakni, és képes leadni a 2A. Tudtok ilyet?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Beni2360
félisten
válasz PainKiller13 #114744 üzenetére
Ha nálunk változik a $ - Ft árfolyam akkor ott is vagyis emelni kell az árakat. Ez a kereskedelem rendje.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
-
asdasdasd
tag
Olcsó buta mobilt tudtok?
Csak telefonálásra, hangos legyen, pár napig működő aksival. -
spanyoll
addikt
Update: gbsek nem hajtottak el azzal hogy a fórumon mások is tudjanak írni reviewkat pontért, csak írták hogy másik helyen írjak nekik. Még a végén tényleg megoldható lesz hogy az is írjon aki még nem kapott ilyet!
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Beni2360
félisten
válasz #04441088 #114811 üzenetére
Nem véletlenül mondják, hogy káros a nagy mértékű alkohol fogyasztás.
És még jobban is jártál, hogy leestél.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
válasz Kernel #114833 üzenetére
Nálam kint a zárt verandán van egy kb180 cm magasan és fogdossa a betévedt szárnyasokat. Sajnos nem végzek boncolást, hogy melyik csoportba tartoztak. Igaz tavaly összesen 2 db szúnyoggal találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest