- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Valaki használja is ezt a 25 az egyben csavarhúzó készletet.
Oké hogy egy dollár volt, (Total: $1.07)
de cserélni a betéteket benne valami szörnyű, alig bírom kihúzni.
Találtam ezt a JACKLY 9 in 1 készletet, most US$ 3.90
Máshol ilyesmi, jobb áron?
Nem dobozost keresek, hanem amit bedobok táskába.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
beg
veterán
Gearbest promó témát engedjétek el lassan, aki képtelen magától pár sort írni, az ne itt vegyen angol tanfolyamot.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
vFerko
tag
Gearbest review-s 300 pontos témát tavaly decemberben én azért kaptam mert az egyik termékhez ami tönkrement bekommenteltem, hogy megbizhatatlan. Ők "azonnal" nyitottak nekem ticketet kaptam 200 pontot a levelezés végén majd elküldték a korábban már említett lehetőséget, bár én sem csinaltam meg (még)
-
addikt
Sziasztok,
Nem találkozott valaki esetleg hasonlóval: [link]
Persze nem ennyiért. USB, BT, WiFi, mindegy milyen, csak az lenne a lényeg, hogy nagyjából laptop méretű gombok legyenek egy sorban. Lehetne más fajta gomb is, kis mikrokapcsoló pl, csak ne távirányítós gumis, mert az nem elég pontos.Égre földre keresek ilyesmit, de nincs szerencsém.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
mobilizmo
addikt
válasz AtiSnatch #114255 üzenetére
Ha szétfeszegeted a két fület, akkor mielőtt visszatekernéd a szorítót akkor össze kell nyomnod. Ez egyrészt elég nehéz, másrészt szépen tönkreteszi a szerszámot, mert a hajtogatással el fogod gyengíteni az anyagot. Szóval szar az egész úgy ahogy van, de legalább olcsó volt.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
cidalain
veterán
én használom. múltkor jól jött valami gyerekjáték csavarjának meghúzásához.
igaz, tényleg béna az a csavarozós szorítás, de nekem nem szorulnak bele a bitek.
1 dollárt megért (pláne hogy én refundoltattam, igaz, cserébe csak 23 in 1-es a készletem)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
KTU
addikt
válasz ANOka #114262 üzenetére
Dehogy veszem annak. Sőt....
ezt írtam:
Máshol ilyesmi, jobb áron?Köszönöm az ötletet.
amúgy pont ilyen már van, ez egész jól használható.
Megnézem alin.(#114254) Mr.Csizmás:
Köszönöm, de sajna nem találtam, ezen a Jakemy "lelőhelyen".[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Smith Ügynök
tag
Üdv újra!
MindigTV vételére tudnátok ajánlani valami alap Set-top box- antenna párost?
-
Watcher45
tag
válasz Silεncε #114271 üzenetére
Fene tudja, amikor én kaptam elküldtem az "A" választ, tehát, hogy benne vagyok, de azóta sem kaptam tőlük semmilyen linket. Tovább meg nem feszegettem a dolgot, nem vagyok egy ticket lovag, bár esélyes lesz nyitogatnom mert már két képes videós értékelésre sem adtak pontot.
-
Batib
őstag
válasz Batib #110794 üzenetére
Megérkezett a feleségemnek rendelt Missha BB krém. Minden ok vele. Rendelhetem a másik árnyalatot.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Timyyy
őstag
Original ROIDMI Car Holder - BLACK
Kupon: CARGB1
Ár: 6.99 $Chuwi Hi9 Tablet PC
Ár: 169.99 $
Kupon: CHUWIHi9Yeelight YLFW01YL Smart Atmosphere Candela Light - WARM WHITE LIGHT
Ár: 35.99 $
Kupon: YeeCightNitecore TUBE USB Mini Flashlight Keychain 2 Modes 45LM
Ár: 5.99 $
Kupon: N2TubeXiaomi Redmi 5 Plus 4G
Ár: 159.99 $
Kupon: 5plusgbANDE 4 Pack Type C Adapter Micro USB to USB C Adapter Data Syncing and Charging Black
Ár: 0.99 $
Kupon: tcusbTOCHIC ME103S 10W / 5W Fast Wireless Charger
Ár: 13.99 $
Kupon: TOGBWBeelink A1 TV Box-4+32G
Ár: 79.99 $
Kupon: GBBLA1Motospeed CK89 NKRO Wired Gaming Mechanical Keyboard - BLACK
Ár: 78.99 $
Kupon: GBCK89Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet EU Plug - GLOBAL VERSION GOLDEN
Ár: 137.99 $
Kupon: smtnote4Original Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation
Ár: 286.99 $
Kupon: EU5XMVC[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Original SJCAM SJ - GIMBAL 3-axis Stabilizer Photography PTZ
Ár: 119.99 $
Kupon: NSFW12Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC Memory Card
Kupon: GBBF086
Ár: 18.99$Samsung UHS-3 Class10 Micro SDXC Memory Card 128GB
Kupon: GBBF169
Ár: 38.99$Xiaomi Notebook Air 13.3 Fingerprint Sensor
Ár: 859.99 $
Kupon: I7MIAIRJumper EZBOOK 3 PRO Notebook - 64GB + DUAL WIFI SILVER
Ár: 219.99 $
Kupon: BOOKPROXiaomi Light Weight Sneakers with Intelligent Chip
Ár: 49.99 $
Kupon: StilgarGBxmshoes[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
qqzs
őstag
válasz Timyyy #114279 üzenetére
ahha elolvastam csak egyikrol van...nekem olyan erzesem van hogy xiaomi arul 4 fele telefont 30 fele neven mas kulsovel, egyszeruen keptelenseg beloni melyik van elorebb meg hatrebb ha talalsz xy5 telefont jon egy xynote5 majd ezt ragozzak note, 5a, s, mi, redmi, plus, valaki random generatorral adogatja a neveket szerintem
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
veterán
Én úgy vettem ki eddig, hogy a Mi = a drágább felső kategória,
redmin vannak a olcsóak, az "a" végűek a kategória alja, a többi meg közepes szintű,
a note a méretre jelzés, hogy nagyobb, a plus-t hirtelen nem tudomHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
DJ Diablo
tag
-
spileraaa
senior tag
-
veterán
-
zoltan6
őstag
válasz Shingen #114281 üzenetére
Decemberben volt akciós az a fajta időjárásállomás,tényleg jó,én is ajánlom,legnagyobb előnye,hogy megy hálózatról is.Van az aldiban viszont egy másik fajta,amit páratartalom mérőként árulnak,na azt nem ajánlom,nem megy hálózatról,és kb 2-3 hónap alatt képes leszívni 3db drága duracell elemet.
ez a fajta: -
hardline
senior tag
Az 5 plus az új modell (van sima redmi 5 is, note még ebből nincs, de ami késik...) láthatod, hogy kisebbek a kávái, stb.
Ezen kívül a kijelző is nagyobb, benne, mint a note 4-ben. 5,99" vs 5,5". Ebből adódik a 18:9 képarány.
A két telefon méretben elég hasonló, de az újabb redmi 5 plus esetében nagyobb a hasznos felület. (kijelző) -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Van valami ajánlott tok ehhez a xiaomi tollhoz?
A cél az lenne, hogy hátizsákban hordva, és csak ritkán használva is bevetésre kész legyen, ne hulljon darabjaira.
Eddig a "csak úgy beletett" tollaim mire kellettek volna annyi darabra estek szét ahányból éppen összerakták őket. -
Bec
tag
Ma megérkezett a karácsony előtt rendelt itt kuponnal linkelt acciós SanDisk 64Gb-s microSD kártya.15$ volt,hát nem egy réti villám :
[ Szerkesztve ]
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz balazs1956 #114291 üzenetére
Egy vékonyabb műanyag fogkefe tartó?
http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
bul07
nagyúr
Nem USB 2.0 readerrel mérted , mert ha jól tudom ez a USB 2.0 sebesség határa
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest