- Microsoft Excel topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A gyerekek adatait féltik a britek a TikToktól
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Mozilla Firefox
- A francia Gamestop? 650 százalékot ment az Eutelsat
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
- Linux kezdőknek
- Google Maps
- PR-Telecom
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Ez a dvb-h egy nagy hülyeség. Minek belekeverni a mobilszolgáltatókat? A dvb-t esetében semmi beleszólásuk nincs a mobilszolgáltatóknak. Egy ugyanolyan plusz beépített eszköz a telefonban mint pl. a kamera.
-
csab2
veterán
Szerintem azért lett a dvb-h, hogy megint jól le lehessen húzni az embereket. Semmi értelme így. Hiszen ha valaki mobil TV-zni akar, majd vesz egy kis hordozható TV-t, amivel remekül tud TV-zni ingyen 5 csatornán. Régebben azt olvastam ugyanis, hogy pont azért lesz - többek között - jó a földfelszíni digitális TV sugárzás, mert akkor kis antennával, mozgás közben is jól lehet majd TV-zni. Tehát a mobil TV-zés fellendülését jósolták emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Én azt nem értem, hogy minek ez az egész dvb-h? Hiszen be fog indulni a dvb-t is. Akkor pedig elegendő egy olyan teló amiben van dvb-t vevő és a mobil szolgáltatók le vannak ejtve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hazánkban is elindult kísérleti jelleggel az európai szabványú mobiltévé. Az olimpiát már ezen nézzük?
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest