Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
legjobb. az illuzió egy iphone-on természetesen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Picco
addikt
hu...ba!
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
bagkri01
őstag
Ez már egy hülyeség, nem látom semmi értelmét. Lefotózok valamit nyaraláskor a telómmal erre a google kicseréli az általa készített évszaknak megfelelő képre, azért fényképezek, hogy azt örökítsem meg amit éppen látok, nem azért, hogy más képeit nézegessem.
Amúgy miért egy iphone-on van a demó kép? Van a google-nek humorérzéke.samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
saelin
veterán
Furcsa ötlet... de a megvalósítása túl bonyolult! Túl sok adatot kellene feldolgoznia a programnak túl rövid idő alatt. Ez túl komplikált, pont mint a hozzászólásom. :-\
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Brutális eb
addikt
Ez tényleg maszlag.
A másnapos sugárhajtású büfimet mire fogja licserélni?Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem ez hülyeség.
valami
-
Sacredcow
csendes tag
tokeletes lehetoseget adna a guglinak hogy manipulalja a fotoinkat, bravo!!
Acta est fabula.
-
Probber
őstag
Totális baromság az egész, ennek semmi értelme. Tulajdonképpen nem is értem, hogy hogy jutott ilyen ökörség az eszükbe.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
ledgeri
nagyúr
fuj!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Peterson_
addikt
Öhm hát érdekes elgondolás
Értelme nagyon nincs szerintem, leszámítva hogy befostam az illusztráción[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
culas25
tag
Szerintem nem olyan rossz ötlet, csak van hová fejlődnünk, mire ezt meg lehet valósítani.
Olyan gyorsan nem is kéne működnie a rendszernek.1. lövünk egy fotót, olyan amilyen
2. elmentődik a telefonon, pl 2 mappába lehet, egy normál provát mappa, és egy folyamatosan javítandó, a rendszerrel megosztott mappa
3. a 2-es mappát a háttérben folyamatosan vizsgálja a gép
4. talál egy, ugyan azon a helyen készült megosztott fotót, ami pl több napfényben, vagy közelebbről készült --> valami brutál algoritmussal a mi képünkön elmosódott részleteket kijavítja (nem egy az egyben kicseréli) a már meglévő, jobb minőségi fotókkal
5. A telefon a képünk sarkába nyom egy jelet, hogy pl 35%-an javítva, később tovább javíthatja ugyan azt
6. Mikor később mutogatjuk a 2-es mappában található képeinket, azok már esetleg részletgazdagabbak, mint mikor készültek
Szerintem ez így teljesen megvalósítható megoldás lenne, csak a számító kapacitást kell még növelni a googlenél...nem is kicsit
--> végül kiadhatják iOS-re is, mint a képen -
ledgeri
nagyúr
válasz Quasi_modo #15 üzenetére
-Nézd itt voltam a nyáron!
-Jé mi is pár éve itt nyaraltunk...
-Ilyen szökőkutat láttunk... (mutat)
-Héé ez az én fotóm a te képedenNe is mondd...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
culas25
tag
Ha nekem válaszolsz, légyszíves olvasd már el mit írtam...
Ennyi erővel felesleges minden utólagos képjavító eljárás, mert a javított kép már úgysem a tiéd. Persze ez nem igaz...
Egy képjavító program is a hibás részek környezete alapján végez javítást. De mennyivel jobban tudná csinálni a dolgát, ha nem csak az képrész megkérdőjelezhető minőségű környezete állna a rendelkezésére, hanem 235 hasonló kép, közelebbről, több szögből, jobb megvilágítással, stb...stb... Sokkal hatékonyabban tudna így javítani a szoftver.
Persze lehet, hogy úgy gondolták a googlnél ahogy ti írjátok... akkor viszont hülyébbek mint amilyennek látszanak
-
mekker
őstag
Ha olyasmi lenne a végeredmény, mint ahogy a panoráma képeknél összerakosgatja egy progi a kicsit eltérő színű és pozíciójú képeket egy 360°-os, összefüggő kép látszatát keltve, akkor szerintem hasznosis lehet.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
moleculez
veterán
eleg scifi az egesz... Ez max nevezetessegeknel mukodne, ha nemtok kepet csinalni ennyi erovel letoltok pl egy eifel tornyot. az egesz vilagot elmenteni kepekben... Meleg lenne kicsit
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pusszycat
nagyúr
És ha a szobor mellé állok akkor nem leszek rajta, vagy rá leszek photoshop-olva?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
ledgeri
nagyúr
válasz pusszycat #20 üzenetére
Jaa, ha pont átrepül egy valami valahol, és ettől lesz frankó a képed, akkor szívás, ha nem lesz rajat a "Javított kiadásún"...
-
Rickazoid
addikt
Namost Google szabadalom és egy iPhone van a képen? Nekem ez ennyiből kacsának tűnik... de olvasva a cikket is annak tűnik.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Mogcaa
aktív tag
Ehhez iszonyatos számítási kapacitás kell és adat ami meg is tudna csinálni a gogli csak hát inkább legyen kicsit rosszabb minöségü fotóm mint valaki másé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest