Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
ilyesmi volt a csúcsgépük,nem?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Xirtam
veterán
Egy minőségtelen valamivel kevesebb.
-
-
ZoPád
tag
jaj az albacomp.. sulis beszerzésen ahol feltétel volt a 8 gb ram a gépekben, 32bites win7et adtak..
Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
HARDVERAPRÓD
Hogy ez nem lep meg....Akik elsípolták a nyereséget biztos hawaiin nyaralnak.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
matyi012345
őstag
életemben egyszer kerültem velük kapcsolatba amikor az msi netbookom megadta magát. az az 1 elég is volt...nem tudom őket sajálni.
-
Nem volt az véletlen, vlaki kimentette a lóvét, és most hawaii-on nyalagat...
@ #18 doc : Nem meglepő ez, sokkal nagyobb gyártók cuccai is készülnek egy gyártósoron.
Pl. Avocent-Fujitsu-Dell-HP switchek, hálózati konzolok... Ez egy jó ideig itt készült Mo.-n.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
zone
őstag
Én úgy tudtam, hogy kereskedelmi forgalomban nem kapható, legalábbis nekünk ezt mondták. A legújabb verziójú van nálunk, a 10 collos, értéke papíron kb. 103e Ft, OEM szoftverekkel együtt. A 3G modem, amit az adatlapján írnak külön dobozban van, mert egy sima USB stick
Már gondolkodtam rajta, hogy írok róla egy tesztet.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
kymco
veterán
Nem ő az egyetlen inf. cég, amely az elhúzódó válság miatt adósságot halmozott fel és meglépett hasonlót, max még nem csődölt be a süllyedő hajójuk...
Mert a magyar jogszabályok szerint ilyen cég nem lehet a közbesz-ben, ergo, újat kell alapítani. Sajnos ez nekem úgy tűnik kötelező kiskapu...www.refujvaros.hu
-
Zirowe
nagyúr
-
kymco
veterán
Nem tűnik el az Albacomp, mert létrehozott idejekorán egy tartozásoktól mentes céget hasonló névvel, és ez szvsz továbbra is részt fog venni a közbeszerzésben (a csődbe ment része szvsz nem is vehetett részt a tartozásai miatt sem). Idejekorán kimentették a lényeget, a hiányt pedig rátestálták a süllyedő hajóra. A kérdés csak az volt szvsz, hogy mikor merül a hullámsírba.
www.refujvaros.hu
-
Sofya
csendes tag
-
banhammer
veterán
Ebbol a hirbol mit kell leszurni?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kezdő
senior tag
Véletlen nem ők a hivatalos MSI szerviz itthon?
Szerk: Edenyke beelőzött
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ez akkor kihatással van az Albacomp szervizre is?
Mert ugyebár az a hivatalos magyar msi szerviz, legalább is 2éve még az volt.Voltam párszor náluk Fehérváron, a bolt mögött van a szerviz.
Viszonylag korrektek és gyorsak voltak, ha az ember előre szól nekik.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Graphics
Jómunkásember
Én a laptopom havi szinten sűrített levegővel kifújom, nagyon ajánlott, mert hihetetlen mennyiségben szedi össze még a levegőből is az apró porszemeket.
8600M GT meg alapból forralta az alaplapot,jobb esetben rajta maradt, vagy ledobta magát a lapról
Brutális, hogy tudtak így bármit is eladni... mint valami Nokia 3210, miért kellett monochrome kijelzőt ráphotoshoppolni?
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
igen, anno a beszallitonk (Albacompos) meselte, hogy kint Kinaban lejon a gyartosorrol a gep, az egyikre Albacompos matricat raknak, a masikra egy masikat, de mas kulonbseg nincs koztuk
a melegedes gyakorlatilag mindegyiknel problema volt, raadasul gagyin is volt megtervezve, fel evente/evente szet kellett kapni es szepen kipucolni mert a mocsok ugy osszegyult a szellozon hogy le lehetett kezzel huzni mint egy textilreteget...
-
Tikakukac
titán
Nálunk megoldották, Elitebook minden mennyiségben, nem panaszkodom
doc: Volt osztálytársamnak ilyen csodagépe, 8600M GT-vel meg viszonylag erős procival. Már a burkolat is olyan volt, mintha én csináltam volna kinn a garázsban, de 70-75 fokos volt a vidkártya már alapon is. Meg is halt rendesen az egész garin kívül (de volt 2-szer is gariban ofc), de ő állította, hogy jó gép...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
snaki
csendes tag
Ilyet fogtam nemrég. agyamat eldobtam:
"A pesszimista férfi szerint minden nő aljas szuk@, az optimista ebben bízik." ps3&x360 SLiM-et és notit veszek, kicsivel ár alatt, amennyiben adsz fotót és részleteket..
-
-
Graphics
Jómunkásember
Röviden és tömören, keresztben, de még hosszában is céget hoznak létre és szüntetnek meg, eltüntetve pár milliónyi mínuszt, becsődöltetve, majd újralétrehozva...
Miért érzem úgy, hogy folyt.köv..
-
raper
senior tag
Játék a cégekkel.
A céget a magyar állam tartja versenyben megrendeléseivel. -
Tikakukac
titán
Amilyen szolgáltatást és gépeket tudtak felmutatni, csodálkozom, hogy eddig kibírták valahogy
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
jocek91
aktív tag
Ezt a céget is szétlopták a "jól tanultak". Ahhoz meg aztán tehetség kell hogy a durván 2 milliárdos tőkét a 100% részesedés után el***ják.
-
Graphics
Jómunkásember
Vennék olcsón ALBACOMP gépet, cégfelszámolásból
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest