- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Videó stream letöltése
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- OpenWRT topic
- Linux Mint
- Windows 11
- Itt az AI-képes hallókészülék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
Iskolában vagyok rendszergazda. Én szerencsére tavaly megcsináltam a Gsuite For Education regisztrációt (veregetem is a vállam emiatt). Így nem ért felkészületlenül ez az egész. Bár annak örültem volna, mikor bejelentették, hogy az egyetemeket bezárják akkor szólnak az iskoláknak is, hogy akkor készüljetek fel ti is, mert legalább lett volna időnk az alsósoknak elmagyarázni a Google Tanterem használatát. Így ott ilyen Drivera feltöltögetős, fb és messenger csoport kombót használunk. Míg felsőben a Google Tantermet.
A felsőben viszont léptünk előre vagy 5-10 évet fejlődés terén. Egyszerűen öröm néznem milyen olajozottan megy az egész. Persze vannak érthető fennakadások ott is, de hát az várható volt. PL: Vannak gyerekek akik azt hiszik, hogy hawaii, sunshine meg egyebek van és nem csinálnak semmit, de majd rájönnek ha megbuktatják őket. És most itt egy faluról beszélünk.
A kréta az vicc kategória. Szerintem arról elég ennyit is mondanom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB