Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
Hát ez jól meg szivták...
-
Csakénvagyok
őstag
-
-Atis-
tag
válasz WonderCSabo #25 üzenetére
Mennyi nagyokos van itt!
Hogy majd megértem
Mintha eddig nem értettem volna...
Hogy szenzációhajhászkodnak
Utána persze kijavítják, mert ők is nagyon jól tudják, hogy marhaságot írnak
De attól még jönnek a fórumos mindentudók, hogy olvasd el megint, majd akkor megérted
Nem, továbbra sem értem, miért lehetett azt írni a cikkben _elsőre is_, ami valójában történt
A cikkíró meg valszeg azt nem érti, hogy ezzel csak azt éri el, hogy hiteltelenné válik, ő isr is, meg az "újság" is, hogy ilyet leközöl - mert ezek szerint senki más nem olvasta el, mielőtt kikerült...
Tiszta blikk
Az index is ezt a "módszert" használja
Az is nagyon idegesítő
Csalódtam -
wetsom
tag
Könnyebb lesz eladni az Office 2010-et.
-
-Atis-
tag
válasz WonderCSabo #16 üzenetére
> Olvasd el még egyszer a cikket.
Minek?
-
Penge_4
veterán
Végülis nem jártak ők rosszul, így legalább jobban fog terjedni az OOXML, közutálatnak örvendő szalagos eszköztár ide, vagy oda.
-
Speeedfire
félisten
290 millió dollár kártérítés
egy darabig biztos kihúzza ebből a pénzből a kanadai cég
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
ArchElf
addikt
Jó neve van a cégnek i4i (eye-for-eye - szemet szemért) Ltd.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
bambano
titán
-
Metalfan
senior tag
Májkrémszaft benézte rendesen Azt egyébként én se értem, hogy mire lehet felhasználni egy '98-as kódot egy durván 9 évvel később megjelent szoftverben. Ha meg úgyis le lesz cserélve az az ominózus kód valami sajátra, akkor nem lett volna egyszerűbb egyből a sajátot írni meg? Ja nem, ez költői kérdés volt
-
Alchemist
addikt
Minden utópisztikus gondolat nélkül is meg kellene már reformálni az USA szabadalmi rendszerét... az rendben van, hogy valaki védeni akarja hosszú évek kutatásai által kifejlesztett eljárását... de egy 5 perc alatt kitalált általános ötletet ne lehessen már védeni.
A jelenlegi rendszer jelentősen fékezi az innovációt.Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Rickazoid
addikt
-Utópia ON-
Eljön majd a nap, amikor nem lesz többé szabadalom, a fejlesztők örülnek majd, ha valaki felhasználja a fejlesztésüket, sőt ez lesz az elismerés és a motiváció, hogy minél jobbat fejlesszenek, és a nyílt forráskódú Windows felhasználók egy asztalnál kávéznak majd a GNU/Linux felhasználókkal és egy frissen megjelent programozási nyelvről beszélgetnek.
-Utópia OFF-1998-ban szabadalmazták, de használták eddig? És nem elavult már? A szabványok se örök érvényűek, egy XML feldolgozásához való eljárás meg pláne nem lehet az.. valahogy nem értem ezt az egész szabadalmi pereskedéses típusú kié a nagyobb mizériát.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
törölt tag
két oldalról is bizonytalan gondolatmenet következik. 18 éves kor alatt csak szülői felügyelettel...
nem néztem meg a szabadalmat, de nekem úgy rémlik, mintha a LaTeX hasonló módszerrel hozna létre bármit. ezer éve.(#5) FTeR
mire és mennyi idő alatt? na jó, végig kellene olvasni a cikket.[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
az újabb Word szövegszerkesztők az ún. egyedi XML elemek feldolgozásakor egy olyan eljárást használnak – jogtalanul –, melyet ők 1998-ban szabadalmaztattak.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
-Atis-
tag
de hol van itt lopott kódról szó?
-
7Heads Drago
veterán
Hát.....
Kihúzták maguk alól a lovat rendesen.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest