Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny194
aktív tag
válasz fordfairlane #43 üzenetére
azért, hogy tudjanak hol árat csökkenteni
I will not buy this record, it is scratched
[ Szerkesztve ]
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
M@trixfan
addikt
Nem akarok többet offolni, csak már nem fértem bele a szerkesztésbe. Összeszámoltam, hogy a lassan 4 éves gépemre most jön az 5. hivatalosan támogatott OS. A régebbiekre is fel lehet tenni nem hivatalosan.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
válasz fordfairlane #43 üzenetére
Ez inkább filozófia és stratégia kérdése. Hasonlóan ahhoz, hogy sosem volt 6 féle OS X, csak a szerver volt külön.
.tnm:
Pedig ez fika, akárhonnan nézem, olyan jóféle PH!-s képben levés Pont a telefonoknál elég korrekt módon megy a support, csak nézd meg hány 180 ezres Android telefon nem kapja meg akár csak a rákövetkező verziót.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz M@trixfan #36 üzenetére
és a 2 generácival régebbi gépeken az izgalmasabb funkciók nem mennek, az egész rendszer lassú (legalábbis hónapokig), régebbi gépekre meg fel se megy. vegyél újat...
(nem apple fika akar lenni, halál komolyan gondolom, hogy ha telónál működik ez a modell, akkor miért ne ültetnék át asztali gépekre is)It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
-
M@trixfan
addikt
Ebben talán az is benne lehet, hogy az Apple lassan ingyen adja az OS-t. Már a ML is 20 dolcsi. Szerintem rövid időn belül ugyanolyan lesz mint az iOS eszközök eseteben, hogy éppen jön egy verziófrissites és kész.
-
gtasystem
őstag
válasz VaniliásRönk #33 üzenetére
szerintem ez a leárazás a lehető legjobb lépés..valakinek megjött az esze ms-éknél..
ha nem akarnak a 8-asból is egy jó nagy buktát ez a lehető legjobb húzás..ennyit még a kínai átlag is ki tud köhögni egy új oprendszerért..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
törölt tag
válasz attila9988 #28 üzenetére
Igen, ubit jóval unity előtt ott hagytam Az volt a bajom, hogy a megszokott dolgokon nem szeretek változtatni, és a gnome2-t én már megszoktam, évekig jól elvoltam vele. XFCE-vel próbálkoztam pár hétig, és bár nem rossz, de nem volt az igazi. KDE-t meg sosem szerettem.
Most openbox lett, eddig nagyon tetszik, semmi felesleges sallang (még tálcám sincs), és végre nem kapok olyan beszólásokat, mint xfce-re, hogy "jéé windows-t használsz?"
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz gtasystem #32 üzenetére
Nehogy azt hidd. Ez egy egyszerű válaszreakció a Metro vegyes fogadtatására, semmi más. Félnek egy eddig nem látott méretű betlitől, amire egyébként így is igen jó esélyük van. Tableten sikeres lehet a Windows 8, de egyelőre a PC nem egyenlő a tapogatós félgépekkel.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
gtasystem
őstag
ha tényleg 40$-ért lehet upgradelni rá xp-ről is akkor valóban jó évük lesz.. örömteli hogy végül nekik is leesett mi is kell egy jó évhez..
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
beteg
őstag
-
Syl
nagyúr
válasz Canis rufus #26 üzenetére
Szerintem vehetjük kihagyásnak
Én már a bétát is élesben használtam (betatest) és utána az ultimate kiszerelést sem a fiókban tartottam. Nekem nem volt vele problémám. Miután kiirtottam belőle pár "lassit.com"-otNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
gabor85
őstag
"így egyedi ötvözetből készült házzal, billentyűzetként is használható védőtokkal – jelentkező Surface azt is üzeni a gyártóknak, hogy a vállalat szívesen látna igényesebb, előremutatóbb windowsos hardvereket."
És??? Mi ebben a baj (a gyártók reakcióájára reflektálok)?
Az mind a Microsoft, mind a vevők érdeke ha van belső verseny is. Profitot akarnak? Tegyenek érte! Ők vannak a vevőért, nem mi értük. És igen, ez kellett, hogy a Surface-szel a redmondiak kavicsot dobjanak az állóvízbe. Részemről üdvözlöm. -
attila9988
őstag
válasz #95561216 #17 üzenetére
hogy mindenki ennyire őket akarja utánozni, és a nagy sietségben egyik se veszi észre, hogy a Mac-ek "normálisak" maradtak, nem véletlen.
Igen, ebben a kérdésben sajnos azt kell mondjam, hogy az apple -nek van a legéletképesebb stratégiája. Ők ugyanis nem akartak egybemosni mindent, vagy legalábbis eddig nem. Akinek rendes számítógép kell, az nem egy nagy mobiltelefont kap.
A linux -os példád azért nem jó, mert ott van tengernyi választási lehetőség, mint ahogyan *nix -en mindig is volt, Ezért nem olyan nagy érvágás hogy a gnome fejlesztői meghülyültek. A unity meg eleve egy gnome shell koppintás volt, csak hamarabb adták azt ki. Egyébként egy ócska vacak, de ez persze egyéni véleményem, az ubuntu -t annál jobban úgysem lehet elrontani, mint amennyire jelenleg el van rontva...
Csak megjegyzem, hogy a kde egész jól ki lett pofozva, ma már nem problémás túlzottan a kde4 használata, csak attól tartok hogy majd ők is forradalmat akarnak csinálni, és teljesen elcseszik majd a kde5 -öt.„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
nicu71
addikt
válasz Canis rufus #26 üzenetére
amikor kiadták és konkrétan bughalmaz volt,vagy az sp1,sp2 feljavított változat,ami tökéletesen használható?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
.mf
veterán
Bárhol vagy, bármelyik készüléktípuson a megszokott eszközöket használhatod. Ha az új programokat már úgy írják meg, nem kell annyit vesződni a portolgatással (persze ez még nem most lesz).
Amúgy rég láttunk a motoros topicban, tavaly lime party óta nem jelentkeztél, de örülök, hogy megvagy
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
M@trixfan
addikt
Nekem egyedül a Metro felület nem tetszik desktop fronton, illetve hiányolok alapvető funkciókat amik Mac OS X-ben megvannak, de ez egy másik téma. Én igazából a felszín alatti, inkább csak tech oldalakon bemutatott optimalizálására figyeltem fel: optimálisabb memória használat és kisebb rendszerigény. Szerintem nem lesz bukás a Win 8, főleg ha azt veszik észre az emberek, hogy jobban megy. Biztos lesz valami hack amivel ki lehet gyomlalni a Metrot amennyire lehet.
-
Syl
nagyúr
válasz Canis rufus #16 üzenetére
20 év után ez lesz az első Windows amit kihagyok Pedig én a Win ME-t teszteltem és használtam is.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nvyktor
aktív tag
"...Surface azt is üzeni a gyártóknak, hogy a vállalat szívesen látna igényesebb, előremutatóbb windowsos hardvereket..."
Hát mellesleg nem ártana. Én is szívesen látnám.
Védd a fákat! Egyél hódot...
-
törölt tag
válasz micimacko #13 üzenetére
ez a laptop elég fasza! ilyet mondjuk 12"-os méretben, ARM alapokon, lecsatolható billentyűzettel nagyon tudnék szeretni azt hiszem bár nekem jobban tetszene rajta valami linux/android kombó, de ez már egyéni szoc. probléma.
minden esetre ha elindít egy ilyen jellegű notebook-netbook-tablet forradalmat a dolog, akkor már megérte. -
.mf
veterán
válasz cipofuzo87 #1 üzenetére
Szerintem a mögötte álló technológia, vagy inkább irányelv, ami miatt mégis -- akár sikeres lesz maga a W8, akár nem -- fontos mérföldkő lesz a cég életében. Nagy lépés a közös platform felé: szgép, konzol, tablet, telefon, mind egy alapvető kernel verziói, s a végcél, hogy bármelyiken futtatni tudd a szokásos programjaid.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
Először az ubuntu a unity-vel, majd a többi linux a gnome3-al, most meg a windows ia metroval. Apple-nél meg csak röhögnek, hogy mindenki ennyire őket akarja utánozni, és a nagy sietségben egyik se veszi észre, hogy a Mac-ek "normálisak" maradtak, nem véletlen.
-
Canis rufus
tag
Az első olyan windows lesz, ahol az első 3 dolgom közé fog tartozni az, hogy kikapcsoljam valahogyan a első felületet
-
Brutális eb
addikt
"Kajálni fogják" ?...
Inkább az a kérdés szükség van e a windows 8-ra átlagfelhasználói szempontból.(#6) micimacko
"Szerintem igenis van létjogosultsága a Win8-nak és a metronak. Manapság egyre több réteg kerül az internet közelébe, olyan korosztály is, akik nem értenek a számítógéphez, de szeretnének böngészni, facebook-ot használni...egyszóval internetezni. Ők már nem fogják megtanulni a jelenlegi windows-ok kezelését, mert azért idegen terület. "
Hatalmas feladat ez ma is...
Bekapcs gomb piros ikonra rábök(Opera ) (Estleg oldal kirak parancsikonba)
Könyvjelző francbook.win8
Bekapcs
Metro ui böngésző katt
Könyvjelző francbook..[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
micimacko
aktív tag
A start menu elérhető egy gombnyomásra, akkor mi a gond?
Szerintem meg az új notebook-okhoz teljesen jók lesznek. Nagyon sok gyártó már bemutatta a Win8-hoz készített notebookját, amik érintőképernyősek, teljesen jól használhatók.
Csak nézd meg EZT a videót. Fél éve bemutatták, mikor a Win8 még elég kaki volt. Szerintem a végleges változat egy nagyon jól használható kis gép lesz, amit akár tablet-ként is lehet majd használni. És mint láthatod....ott a start menu is
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
Воланд
titán
emlekeim szerint legutobb meg azert ovatosabban fogalmazott. sebaj, ha bejon a win8, akkor megkoszonhetnek Steven Sinofsky-nak a munkajat azzal, hogy megvalasszak ceo-nak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nicu71
addikt
Őszintén remélem,hogy valóban,a felhasználók megelégedésére így lesz,hajrá MS!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
beteg
őstag
Szerintem PC-n, notebokon nagyobb bukás lesz a Win8, mint a Vista volt. Tabletten sikeres lehet, de azon a piacon olyan kicsi szeletet tudnak még kihasítani, hogy az összességében kevés lesz. A WP8 szintén csepp a tengerben. A WS2012 akár jó is lehetne, ha nem erőltetné az is az idegesítő Metro felületet. (Nem is értem, hogy gondolják, hogy majd a rendszergazdák/mérnökök fognak metrozni a szerveren??? LOL) O365, Azure eddig is volt és biztos vagyok benne, hogy nem váltotta még be a Microsoft hozzáfűzött reményeit. Lassan fogadja be a piac.
Én személy szerint szomorú vagyok, hogy ilyen rossz irányokat vesz a Microsoft. Arogáns, erőszakos, semmi beviszik a felhasználók igényeit.Mber_19953
-
andro_et
tag
Mostanában tettem fel a win8 RC-t. Szerintem nagyon jól használható. A microsoft nálam a win7el elérte h ne használjam a start menüt, a win8-ban a metroval meg elérte h a tácát ne használjam Nagyon szépen lehet csoportosítani a nekem kellő progikat. Ami legfőképpen tetszik. a képernyő harmadába kiteszek egy metros appot a másik részébe meg egy másikat. Kicsit még jobban kéne kezelje egymást a metro és a desktop.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz bszunyoghy #7 üzenetére
NT 4.0, csak hogy visszább ne menjünk? Az XP előtt az NT vonalról a nép nem tudott semmit.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
micimacko
aktív tag
Előbb utóbb minden sorozat megszakad...lehet most jött el az ideje.
Szerintem igenis van létjogosultsága a Win8-nak és a metronak. Manapság egyre több réteg kerül az internet közelébe, olyan korosztály is, akik nem értenek a számítógéphez, de szeretnének böngészni, facebook-ot használni...egyszóval internetezni. Ők már nem fogják megtanulni a jelenlegi windows-ok kezelését, mert azért idegen terület. Nekik sokkal használhatóbb egy metro-s rendszer, ahol teljesen érhetően, egy helyen, egy gombnyomásra elindíthatók a különböző programok. Szóval sokkal több réteget céloznak meg ezzel.
Mondhatnám azt is, hogy olyat csinálnak, mint az Apple...egy majom is elkezeli, mert annyira készre szabják, nem kell vele szórakozni.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
LaMotta
aktív tag
Ha abból indulunk ki, hogy...
Win95 - NEM teljesen OKÉ
Win95 SE - OKÉ
Win98 - NEM OKÉ
Win98 SE - OKÉ
WinME - NEM OKÉ
WinXP - OKÉ
WinVista - NEM OKÉ
Win7 - OKÉ
Win8 - ....?Akkor nem lesz ez olyan OKÉ még...
-
VaniliásRönk
nagyúr
A "Titkaikat" először Titanicnak olvastam...
-
addikt
hmm. akkor ez most vagy kivételesen nem a linux éve lesz, vagy a MS is kijön egy linux-szal.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
rybank
senior tag
válasz cipofuzo87 #1 üzenetére
Szvsz kajálni fogják. Merész lépés, de sokan megeszik. Kellő minőségű metro-s appok még kellenek hozzá. Szerintem használható, csilivili, több nem kell.
-
cipofuzo87
tag
Ja, gyorsan elbukik a win8, aztán talán előállnak valami használhatóval
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Politika
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest