Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ilyen volatilitás mellett sose lesz belőle komolyan vehető deviza. Persze jól hangzanak a "vettem anno 10$-os árfolyamon 1000db-ot, ma milliomos vagyok" c sztorik, csak az ember azt felejti el, hogy manapság egy devizaügyleten kb 3x akkora esélye van bukni, mint nyerni.
#4: azt meg végképp nem értem, miért van szükség többféle kriptopénzre?? A sokféle devizára az országok független jegybanki politikája miatt van szükség + nem árt, ha földrajzilag különböző + politikai környezetükben is diverzifikált helyeken van a világ pénzeit "működtető" infrastruktúra. A BTC-nél semmi ilyen nincs, nem kell neki központi szerver, ami kinyiffanna földrengéskor, nincs jegybankelnök aki gyengítő v erősítő politikát folytatna, ill a BTC tetszőlegesen darabolható. Utóbbi mondjuk az aranypénzrendszerben nem volt meg, ezért is vertek a különböző országok/dinasztiák különböző súlyú érméket.
Végtelen mennyiségre meg nincs szükség, az emberiség száma + a javak mennyisége véges, ergo a BTC simán aranyként funkcionál.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
it Történelmi csúcson a digitális valuták legismertebb képviselője. Két éve kétszáz dolláron állt, nem sokan bíztak benne, hogy feltámad.
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest