- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- WD My Cloud NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Arch Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát az a baj, hogy a GTS 4 Mini laggol, mint az állat a YT felvételek alapján. Elég megnzéni a kék-piros klasszik amazfit watchface animációját, akár az mstore-os videón. Sehol nincs egy GTR3/ GTS3-hoz képest. Ráadásul vannak videók, ahol jól láthatóan küzdenek a képernyővel, mint malac a jégen, mert nem érzékel rendesen. Plusz, ha ennyi nem lenne elég, még a fényerő értékét se közli a gyártó, szerintem az is elmarad, mivel a hármas sorozatnál erősen hirdeti az 1000 nit-et. Pedig a formája jobban tetszett volna, mint a GTS3-é, meg a színei is, de ez van. Asszonynak most rendeltem egy GTS3-at, a "rózsaszín" színben (ami szerintem nagyon nem az), ha megjön, megnézem, ez elég gyors-e (de miért ne lenne az). Nálam a GTR3 továbbra is jól teljesít összességében, bár a felüelt sebessége erősen visszaesik néhány számlap esetén, az alváskövetés pedig továbbra is saccométer, de hát ez van, ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A profi modell mellett befutott a két szokásos Huami óra aktuális verziója, kellemes árral és előnyökkel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest