- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
OptimusPrime
csendes tag
A magyar adatvédelmi hatóság is kipróbálta!
-
Ghoosty
őstag
Nem értettem félre. Kb ugyanannyit járok kocsival, meg gyalog, így látom, hogy rengetegen tojnak a szabályokra, mind gyalogos, mind autós, mind biciklisták egyetértek az IS-sel.
Autósokat többször látom szabálytalankodni, de talán csak azért, mert gyalogosként kevesebb szabályt tudsz megszegni, mert kevesebb van. -
nvyktor
aktív tag
Szerintem nem bizonyító erejű amúgy...
Tehát önmagában nem használható csak pl. tanúvallomással, annak kiegészítéseként.De nem értetted meg szerintem a kommentem lényegét: ideje lenne, hogy a közlekedés többi résztvevőjét is büntessék. Hangsúly az IS szócskán.
Védd a fákat! Egyél hódot...
-
Ghoosty
őstag
Nagyon helyes, mehet mindkettőnek a bírság, aztán majd leszoknak róla. Meg záróvonalnál előzők is kaphatnak bírságot, illetve a járdán, útkereszteződésben parkolók. Rövid távon meg is oldaná a költségvetési hiányt, nem kéne újabb adókat kivetni.
Tényleg kiszabható büntetés, ha fényképes/kamerás bizonyítékot küldök a rendőrségnek?
[ Szerkesztve ]
-
nvyktor
aktív tag
válasz Depression #5 üzenetére
Ja.
Én is örülnék neki, amikor a gyalogos a zebra mellett 2 méterrel is azt hiszi, hogy bármiféle elsőbbsége van. Azt is küldeném a rendőrségnek, 30ezer az összes szabálytalan gyalogosnak...No offense
Védd a fákat! Egyél hódot...
-
Depression
veterán
"Szintén nagyon fontos része a projektnek a beépített kamera, mely
valóban a felhasználó szemszögéből készít felvételek és videókat,
amelyek azonnal fel is tölthetők az, internetre . Sőt, az eredeti
koncepció szerint szinte élőben közvetíthetnénk, vagy a felhőben
rögzíthetnénk az eseményeket, de a beépített tárterület erejéig helyi
tárolásra is lesz lehetőség. "Fel tölthető, azaz a tulajdonos dönti el, az internet pedig nem a Google.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Narxis
nagyúr
" A biztos asszony leírja, hogy nem rendelkeznek részletes technológiai leírásokkal, így csak a médiában megjelent információkra hagyatkozhatnak"
Tehát hogyan is tölti fel a mit? Várjunk ezzel a vészmadárkodással addig míg legalább legyártanak párat belőle. Persze tőlem aztán faggathatják a guglit ők meg azt mondanak amit akarnak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
VIC20
őstag
válasz Depression #5 üzenetére
Az egyik legkomolyabb kifogás, hogy a különleges tudású okosszemüveg lehetőséget adhat bárki számára, hogy másokról adatokat rögzítsen (például észrevétlenül lefilmezze), ráadásul ezek az adatok a Google rendszerébe is bekerülnek, ami újabb adatvédelmi problémákat vet fel.
-
Depression
veterán
Pont ugyan oda, az sd kártyára... Onnan meg oda, ahova a tulajdonosa akarja
Már csak azért örülnék egy ilyen szemüvegnek, mert minden gyalogos átkelésemet a zebrán küldhetném a rendőröknek.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
GregOlah
csendes tag
Bezzeg a sima 10.000 forintos kamera szemüveg miatt nem aggódik senki.. Most a nagy cégnek kell keresztbe tenni? Ha akarnák a telefon mindent jelenthetne úgyis.
Samsung Galaxy S23 Ultra & Tab S9 Ultra
-
ledgeri
nagyúr
Street view után Indoor view?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- PlayStation 5
- GTA VI
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- További aktív témák...