- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
dajkopali #25 üzenetére
A maga módján némi ráció még csak lenne is ebben az egészben . . . én például fegyvert életemben nem sütöttem el, de laikusként úgy vélem, hogy egy átlagember elég sok mindent magára szedhet egy-egy ilyen katonás játékból (elég akár a CoD széria valamelyik tagját megemlíteni . . .hogy az armáról ne is beszéljünk). Pl. melyik fegyver nagyjából mire jó, fedezék használata, csípőből nem lövés, flashbang és grátánok, robbanószerek általános célja, mit visz át egy fegyver és mit nem, csapatmunka, stb. Persze, mivel sosem lőttem, nem tudom, vajon élesben hogyan tudnám (ha tudnám) alkalmazni ezt, például valami paintball / airsoft játékban . . .
De amit nem értek, az az, hogy ha valaki tényleg komolyan érdekli ez a tenoristás dolog, az nem fps-ekből áll le tanulni, hanem pl. amcsiknál a fegyvertartás miatt (meg a jobb hozzáférhetőség miatt, akár illegálisan is) simán fegyveres táborokat állíthatnak fel, vagy ha nem is ott, akkor máshol, pl. közel-keleten. Mint ahogy hír is volt róla, hogy táborokban képezik ki a terroristákat . . . biztos, hogy feltétlenül néhány codbuzi meg warcraftozó pistike szándékát kell képben tartani, nem pedig a lényegében katonai kiképzésen részt vevő egyéneket? Mert kapcsolatot egyszerűen nem látok közöttük . . . ez nem olyan, mint valami állásinterjú, vagy random találgatás, hogy járkálok sísapkában a netkávézóban, ahol Józsiék CS-znek, aztán leszólítom Józsit (aki állandóan a terroristaelhárító csapattársait lövi, belülről bomlasztva, nem az ellenfelet) hogy milyen politikai szándékai vannak?
Arról nem beszélve, hogy valaki tök legálisan, puszta hobbiból, vagy önvédelmi céllal próbálja fejleszteni magát, pontosabban lőni (ennyi erővel a vadászok is potenciális terroristák) . . . de még az őzek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Revolut
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest