Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz rainman72 #37 üzenetére
Hát filmeknél kevésbé jön elő, mivel a fekete csík miatt ugye ritkábban van teljes képernyős világos jelenet, de azért vannak filmek ahol előjön és eléggé észrevehető, főleg ha IMAX verzióban nézi az ember ahol nincs fekete csík.
Egyik ilyen jelenet pl az Interstellar filmnél a Dockolós jelenet mikor az egész föld látható.
[link] 0:23-tól.
De a gyűrűk urában is vannak jelenetek. Nyilván ez a kevesebb, mivel a legtöbb film nem imax és többnyire sötét jelenetek vannak. De a természet filmet (Our Planet) is tud ilyen jeleneteket mutatni.
Ezeket amúgy nem hibának nevezném, hanem szimplán a technológia miatti hátrány. Ezért lenne jó amúgy a miniled megoldás többezer zónával és jó vezérléssel, mert ott minimális nagyon a blooming, de nincs ilyen mértékű fényerő limitálás.
És láthatjuk is, hogy a gyártók is erre felé nyitnak jobban, mert OLED kezdi elérni a határait fényerőben és ahogy a miniled egyre olcsóbb lesz úgy az kevesebb kompromisszumot is jelent. -
nexplo
őstag
válasz rainman72 #37 üzenetére
Engem nem zavar ha meglátom a hibát. Mindenben van hiba, ettől nem alszom nyugtalanul. A tv-t imádom, sosem cserélném le most semmire. Amire kell azt számomra tökéletesen hozza. Hozzáteszem 4K videót már néztem youtubon rajta amikor megvettem. Bárcsak mindenkinek ilyen tv-je lenne
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- RAM topik
- Asszociációs játék. :)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest