Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsopa

tag

válasz King Unique #293 üzenetére

Látszik hogy jólelkű, jóhiszemű pozitív, kooperatív ember vagy és igyekszel abból gazdálkodni higgadtan ami van, ez egyébként emberileg jó dolog amúgy... csak éppen olyanokat védessz jó szándékkal kedvesen, akik nem érdemlik meg egyáltalán, mert rajtad is élősködnek... Nekem akár csőre húzott AK-t is tarthat bárki a fejemhez konok fanatikus meggyőződésem marad töretlenül, és alaigha képes bárki ezen változtatni, még maga Bill Gates sem (tudom tudom, operatíve már rég nem foglalkozik oprendszerekkel, de azért csak az ő neve fémjelzi az MS-t), hogy sziklaszilárdan legyek biztos abban, hogy eleve maga ezek a fogalmak, hogy biztonsági rés, terméktámogatás, fontos verziófrissítés és hasonlók blablabla... pontosan tudod mire gondolok, kivétel nélkül mind többé-kevéssé (inkább többé) fals kamu átverés vakítás, balek lehúzás, egyetlen céllal, hogy a biznisz pörögjön, hogy rá lehessen sózni minél több terméket a butított tömegre, hogy dőljön a lé... de ha meg tudsz győzni, hogy ebben alapvetően tévedek... fejet hajtok előtted... ;) :R

Új hozzászólás Aktív témák