Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz #82729984 #48 üzenetére
Ez jó! Épp az előbb cáfoltam meg a legfőbb érvedet. Az irodalom amit linkeltem önmagáért beszél: az emberekre, összességében nem jellemző magatartásforma a kockázat viselés. Csak a férfiakra, ott is15-35 éves korig. Engedd meg, hogy ehhez ragaszkodjak, mert ebben én vagyok a szakember. Más, releváns érved pedig nem volt.
(#50) Kopi31415: "A feltett kérdéseidet már többször megválaszoltuk." A te válaszod csak az elutasítás volt. [link] Szerinted is a felelőtlenség a legfőbb magyarázat?
(#52) arnyekxxx: Te is csak kritizáltad ellenérv nélkül. [link]
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz #82729984 #45 üzenetére
A kockázatviselésről olvasd el. 149. oldal: 3.3.3. Versengés, kockázatkereső magatartás. Bereczkei Tamás EVOLÚCIÓS PSZICHOLÓGA
A fiatal férfiakra jellemző, max. 35-40 éves korig, az idősebbekre (a vezetők többsége is az) és a nőkre nem. Clinton egy példa. Egy példa az nem lehet jellemző. Tehát az emberek többségére nem jellemző magatartásforma a kockázatviselés.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz #82729984 #34 üzenetére
64.5 éves vagyok. Felsőoktatásban dolgozok, nem vállalatnál.
Az informatika igazgató ért hozzá? Ha mindenki ért hozzá akkor miért nem hallgatnak a szakemberek és/vagy miért van adatvesztés? Erre még mindig nem válaszoltál. Mert szerintem azt felfogják, hogy az adatvesztés pénzt jelent."nem megfelelő adatok megosztása mobil eszközökről (54%); olyan eszközök fizikai elvesztése, amelyek fontos információt tárolnak (53%); és az IT erőforrások nem megfelelő használata a dolgozók körében (50%)." Ez azt jelenti, hogy nincsenek informatikai alapismereteik és/vagy szándékosan csinálják és/vagy csak hanyagok, de akkor a vezetés ezt miért engedi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Nintendo Switch 2
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- Apple iPad 9th gen. 64GB, Átlagos állapot, Wi-Fi, Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, 88%, Szép állapot, Független, Garanciával!
- iPhone 13 Pro 128gb Grafit Független 100% akku 4 Hó Gar + Beszámítás
- Logitech G920 Pc/Xbox
- Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 3/32GB, Átlagos állapot, Független, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest