Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz Donki Hóte #115 üzenetére
Pedig a Fekete Párduc szerintem a jobbik Marvel filmek közé tartozik: van egy jó sztoriíve, egy felépített világa, korrekt színészi játék és kiváló látvány. Kíváncsi leszek, hogy miként tudják ezt folytatni, meg hogy ki lesz a címszereplő.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
makkmarce
őstag
válasz Donki Hóte #115 üzenetére
hát a marvel filmek legalább 30%-a izzadságszagú, nem hiszem, hogy csak azért mert itt több a fekete.
viszont ezzel a kritikáddal nem feltétlen értek egyet:
"csak azért, hogy megmutathassák, hogy a fekete emberek milyen toleránsak, segítőkészek, nyíltszívűek, önfeláldozóak"
Mert bár fehérként azt mondod, hogy milyen álszent ez az egész, a fekete lurkókat viszont pont jó irányba tereli (ahogy a fehér jófiúk a fehér kölköket).
Nézd ezt úgy, hogy a fekete anyuka is tudja mondani a fiának, hogy látod kisfiam, a fekete párduc és barátai milyen toleránsak és segítőkészek, legyél te is fekete párduc.
Szóval míg téged zavar, hogy valótlan a kép, a fekete közösségeknek meg egy idealizált jó példával áll elő, ami segíti a következő generációt (tehát nem a 30+ éveseket fogja ez formálni).okoskodom, tehát vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest