Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
IOS alkalmazás még mindig nincs úgy látom.
-
MODERÁTOR
"Kisebb a vízcső ami bejön épületbe mint a vízigényem (amire szerződést kötöttem) és most ezen a csövön folyik keresztül egy idegen lakó vize is"
De a Telekom nem garantálja neked, hogy a teljes sávszélességet tudod használni folyamatosan. Az csak a maximum. A garantált szolgáltatás attól jóval alacsonyabb.
-
MODERÁTOR
Köszi a választ, még ha némileg érdes is.
Emiatt aggódok kicsit:
Telekom Wi-Fi Fon Alap
Elérhető az alábbi újonnan megrendelt
Telekom mobil díjcsomagokban:- Next S, Next S Aranytárskártya, Next M, Next M Aranytárskártya, Next XL, Next XL Aranytárskártya
- Music XS, Music S, Music MHa ezt megnézed, akkor sajnos ugyanezt az értelmezést támasztja alá: [link]
Válts a meghatározott mobil díjcsomagjaink egyikére vagy rendeld meg a roaming opciók egyikét [...] Music és Next
Ha már jelenleg is Next XL díjcsomaggal rendelkezel, automatikusan jogosult vagy
Azaz úgy tűnik, hogy a kettő összhangban van, next M esetén ha váltok rá (nem váltok, mivel jelenleg abban vagyok), next XL esetén, ha már abban vagyok, akkor is.
Persze örülnék neki, ha úgy lenne, ahogy te mondod.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Először eléggé belelkesültem, aztán látom hogy nem lesz ebből nekem semmi. Sajnos a next M előfizetésem régi, így nem leszek rá jogosult, és a vezetékes netünk a diginél van, mert olcsón adnak 200 megabitet (amennyit a T drágán se tudna). Na mindegy.
De leszedem az appot (ha megjelenik ios-re), mert lehet hogy ha valahol úton vagyok, akkor veszek egy napijegyet ha kelleni fog a net.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest