- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
SafE84
tag
Mármint, hogy csináljak egy Ubuntu VM-et, és arra telepítsek egy OMV-t és egy transmission-t? Már ezt is tervbe vettem, csak a neten talált infók alapján indultam el az előzőleg leírt módon.
Arra is gondoltam már, hogy csinálok egy Ubuntu VM-et, annak oda adom az USB HDD-t, teszek rá transmission-t és egy samba megosztást.
De természetesen az is segítség nekem, ha azt mondod, hogy amit csináltam az nem az igazi és inkább ezt vagy azt csináljam, mert mint írtam, teljesen új vagyok ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest