- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulu22
aktív tag
-
kulu22
aktív tag
válasz veber0937 #3368 üzenetére
Egyszer rájuktelefonáltam hat nap után, de akkor azt mondta - az egyébként kedves és segítőkész - ügyfélszolgálat, hogy már rögzítve van a szerződéseken az igény. Összesen 9 nap volt, elvileg 30 van rá.
A KábelszatNet oldalán még mindig csak a nov 1- től hatályos ÁSZF van fent.[ Szerkesztve ]
-
kulu22
aktív tag
Nem tudom, hogy ők lesznek-e a szolgáltató. Elvileg a KábelszatNet-2002-nek is van internetes szolgáltatása.
Voltam ma a helyi ügyfélszolgálati irodában, elhajtottak azzal, hogy még él a hűségnyilatkozatom és amúgy is jogfolytonossággal vesznek át. Jeleztem, hogy a levél szerint az ÁSZF is cserélődik, erre az volt a válasz, hogy akkor írjak email-t.[ Szerkesztve ]
-
kulu22
aktív tag
válasz Krystal_s #3344 üzenetére
És a Cellkábel csomagjait értékesítik?
A lényeg szerintem a fenti beszélgetésben az "egy darabig"-on van. Az lehet fél év vagy 3 nap is Nekem továbbra is aggályos az 5.2-es (szolgáltatás korlátozása) pont. Az itt emlegetett 200GB-ot a jelenlegi sebességemmel (240/12) néhány óra alatt elfogyaszthatom.
Nem tudom, hogy melyik cégük kapja meg az internet üzemeltetését, simán lehet, hogy a mostani gárdát tartják meg, ettől egyébként nem is tartok annyira, az infrastruktúra maximum amortizálódni fog ha nem foglalkoznak vele (vagy nem kezdenek el variálni), sokkal inkább érdekel hogy milyen gerinchálózatra kötik majd az egész rendszert, vagy mennyire foglalkoz(ná)nak majd az adatforgalmammal, milyen lesz az ügyfélszolgálat és a hibaelhárítás.
Ha jól értelmezem, akkor PR levelében egyébként az van, hogy ha nem járulsz hozzá az adataid átadásához, akkor a szolgáltatás megszűnik a kötbér következményei nélkül.[ Szerkesztve ]
-
kulu22
aktív tag
válasz miszabot #3341 üzenetére
Simán lehet, hogy kiadnak egyet majd egy december 1-től hatályosat addig. Igazság szerint az egész kicsit zavarosnak tűnik és nem igazán előkészítettnek. Na mindegy, nem akarok károgni és az ördögöt a falra festeni, csak számomra nem megnyugtató az az információ ami rendelkezésre áll. Amúgy Tata nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
kulu22
aktív tag
válasz viktorhu #3338 üzenetére
Igazából csak az ÁSZF azon pontja zavar ahol a havi több mint 200GB forgalmat extrémnek minősíti és 90%-os korlátozást lenget be. És nem látok kitételt, hogy ez valami korlátos csomagra vonatkozik-e vagy sem. Legalábbis ha jól értelmezem. Márpedig a PR levélben ott van (teljesen jogosan), hogy az új szolgáltató ÁSZF-je lép életbe a váltással.
A munkámhoz a normális internet elengedhetetlen, igen érzékenyen érintene bármilyen ilyen jellegű szankció. -
kulu22
aktív tag
válasz masterful87 #3326 üzenetére
Félve maradok, de nincs még hasonló alternatíva sem, ahogy írod, így én is csak reménykedem hogy marad minden a régiben. Kertvárosi vagyok, itt csak kábelnet van, 250/12-re fizetek elő, a TV tényeg jó, minőségre is (nem agyontömörített mint a másikak). Nem mondom, hogy a net mindig maxon megy, de legalább tényleg stabil.
-
kulu22
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy értesítést a PR-től, hogy december 1-től a KábelszatNet-2002 ügyfele leszek (Tata). Van valakinek erről bővebb infója, esetleg tapasztalata az új tulajdonossal kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN