Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz azbest #10724 üzenetére

    Ez úgy működik, hogy mivel a kinaiakert a posta nulla, azaz egyetlenegy forintot sem kap, nem is erolteti magát. Pláne, hogy munkaero-hianyos is, ertelemszeruen arra fog koncentrálni ami szerzodeses, idogarantalt, tehát amibol pénze származik.
    Ezek a kínai cuccok kb öt-hat kobmeteres kontenerekben jönnek. Van benne kb kismillió küldemény. Napi nemtudomhanytucat ilyen konténer érkezik, szóval gondolhatod ez mennyi macskafesu, és hasonló komolysagu kuldemenyt jelent...
    Beerkezik pestre a konténer, atvilagitjak, és mindenféle szortirozas nélkül szerteszejjel küldik őket az országban. Amelyik logisztikai központban éppen raernek, és van rá némi munkaero, oda elvisznek egy vagy két kontenert. Itt történik a szetvalogatas, zsakokba. Amelyik megyében van a konténer, ott korzetekre pontosan, amúgy pedig megyei szintre történik. Egy ilyen konténer szetszedese napokig tart. Kurvasok van benne, és megállás nélkül jönnek... A szortirozott kuldemenyeket aztán iranyitoszam alapján szerteszejjel viszik, ahol további finomítás (pontosítás irsz alapján) osszegyujtik, és ha van rá szabad ember, akkor kiviszik a postakra, és tombositve kezbesitik.
    Bonyolult leírva, de logikus ha dolgoztal a rendszerben. Én is csak azert mentem egy idore dolgozni a postahoz, hogy megertsem mi van ott, és rájöttem, hogy akik ott dolgoznak tök jó arcok, és néha vért hu.yoznak, hogy a rendszer mukodokepes maradjon.
    Persze többféle kínai van, de a nagyrésze ezen szisztéma alapján kerül kezbesitesre.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák