Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghummmy

    csendes tag

    válasz Szirty #3494 üzenetére

    Hogy ne nyúljon hosszúra ez a levél, így csak sorba számozom a válaszokat. :)

    1.
    Ezzel tisztában vagyok. :)) Rengeteg olyan dolog van amit hagyunk pihenni, és talán megfeledkeznek róla, vagy csak szándékosan megvalósíthatatlannak állítunk be. (így a legegyszerűbb)

    2.
    Ez is pont így működik. :)) Ezért próbálok valahogy egy kis szemlélet látást összehozni.

    3.
    Általában a közvetlen vezetőjük ha megtudja akkor küldi őket (vagy megy velük). Viszont mivel nem mindig ül ott, így lehet pont akkor mikor szólnak nekik ő nem értesül róla és az emberei nem is mondják meg neki.
    Elvileg ugyebár a helyi vezetők irányítják a melóst közvetlenül, és ha csak ez az illető férhet hozzá a hibák törléséhez (pl: kóddal), akkor gyorsíthatók lennének a folyamatok. Persze ez még nem hatna arra, hogy a vezetőség engedélyezze a 10 perces leállást. :)

    Azzal tisztában vagyok, hogy közel van a szélmalom harchoz ez a dolog, de a gyakorlás kedvéért nem lenne rossz. :) Nagy esélyt arra sem látok, hogy komoly pénzeket tudok ebből zsebre tenni, de ha másra nem is lesz jó arra igen, hogy mire esetleg olyan melót találok ahol komolyabb célokra is lehet használni az ilyesmit addigra kicsit tapasztaltabbnak mondhatom magam a PLC-k és programozásuk terén.

    Azért bízom abban, hogy egyszer csak a vezetőség is rájön, hogy a befektetésekből van a nagyobb hasznuk. Igaz ennek az esélye a kisebb. :))

Új hozzászólás Aktív témák