- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
"Egyébként 1x írtam róla kb ugyan ezeket"
Na lássuk akkor:
-"Minél tovább jutok a Mandragorában egyre jobban felidegesít."
-"Nem csak eddig érdekes volt a sok felszopás. Annyi tény, hogy én nem játszok ilyen 2D-s játékokkal, de ez jelenleg egy nagyon elbaszott soulslike valami nekem."
-"Na a Vámpírnál inkább feladtam a Mandragorát végleg."
-"Nem tudom, nekem ezek a harcok nagyon nem adták. Meg úgy az egész játék sokszor felidegesített."
-"Én úgy sajnálom ezt a Mandragorát, hogy ez egy tök jó játék lehetne.
De nem az! Ez egy nagyon idegesítő és helyeként f*shalom játék."És csak kiemeltem 1-1 sort a sok közül
Alattam PTR röviden össze foglalta a dolgokat, nem bántani akarlak, de ez rinyálás. Tudom azt is, hogy a magad fajta embereket nem fogom tudni meggyőzni. A játékbeli frusztrációdat ide hozod, és bármi kritika ami ér téged támadásnak veszed és még jobban bele hergeled magad a szituba, hogy márpedig neked van igazad. Mint olvashatod nem egy embernek szúrt már szemet a viselkedésed. De nyilván mindenki butus, csak Te nem.
Ha egyszer leÍrod, hogy Neked nem jött be ez van senki nem szól be, nem a te játékod, máshogy látod, emberek vagyunk más véleménnyel tapasztalással, stilussal van a probléma.Köszönöm nem kell ajánlani Nekem semmit, szeretem saját magam megtapasztalni a játékokat, ha valami tetszik bárki mondhat róla bármit játszani fogom, ha meg valami nem tetszik, vagy felidegesit akkor lerakom és játszok mással.
-
_drk
addikt
válasz
Bencus88 #197091 üzenetére
Ez nem hiszti hanem kritika!
A nagyfelszopás ellenére ez a játék egyelőre nem okés és 14 ezer ft!
Szerintem leírhatom a véleményem mégha hiszti is lenne, erre van a forum kérlek szépen!Egyébként 1x írtam róla kb ugyan ezeket, utána kipróbáltam amit tanácsoltak, azóta haladtam is, de bizonyos ponton a játék annyira unfair, bugos, vagy átgondolat, hogy fáj!
Egyébként ajánlom:
Aputest-ben ugyan ezt mondják el!És itt van, miért is mondják és én is mivel van tele a játék!
BTW
1000+ óra soulslike után azért tudom, hogy kell ezt kezelni, egyébként ez sajnos a rosszabbak között van. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #197092 üzenetére
Törölte magát végül, nem kitiltották. Apró, de lényeges különbség.
-
alratar
addikt
válasz
markknight #197088 üzenetére
Nem hiszem, hisz ott a Tencent.
ha meg mégis, akkor inkább a helyrekalapálás meg Trump beiktatása miatt. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Rigormortiis #197092 üzenetére
igen azt hiszem én is kaptam tőle
Fogalmam sincs a szórakozást, hogy lehet ennyire rosszul kezelni... Akinek meg nincsenek meg a képességei egy játékhoz és nem szórakoztatja akkor tovább kell állni. De az, hogy egy játék ennyire felidegesíti az nagyon vicces.
Nem mondom egy-kettő soulslike játékba én is mondtam csúnya szavakat, de kihívásként kezeltem, nem jöttem ide rinyálni. De ismerem az ilyeneket mi leszünk a sz@r emberek hogy megmondtuk neki az igazsagot -
_drk
addikt
Én úgy sajnálom ezt a Mandragorát, hogy ez egy tök jó játék lehetne.
De nem az! Ez egy nagyon idegesítő és helyeként f*shalom játék.
Az okés, hogy nincs benne power scaling: konkrétan pár szint és a hulladék karakter feltámad és hirtelen könnyű lesz harc.
Persze a craft rendszer nem! Kell a szint a boltosnak, csak az a kérdésem: MIBŐL?
Meg minek craftoljal olyan cuccot ami nem kell?
Az, hogy random vagy veszi a gombot vagy nem és vagy belehet nyomni valamit vagy nem a szokásos igénytelenség, ki lehet patch-elni, de tuti nem fogják mindet...Az ugrálgatós részek fenomanálisan jók. Jah nem!
A sztori is leül egy idő után minta a picsa...Komolyan mondom én ennyit nem tudom mikor rage-eltem egy játékon...
Már most uccsó várost lenyomom, aztán írok róla még szebbeket!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight #197088 üzenetére
A Quantic Dream a fennálása óta képtelen normálisan végigvinni egy fejlesztést (már az Omikront és a Fahrenheitet is vagy kétszer kezdték újra, a Heavy Rainnek meg úgy a 25 %-a nem készült el soha), mégis mindig kiváló játékokat tesznek le végül az asztalra.
-
alratar
addikt
válasz
markknight #197086 üzenetére
Remélem tévedsz, mert nem örülnének az emberek női Fekete Párducnak és queer Amerika kapitányka,.
Igaz, ez még soha nem hatotta meg a sweet babyt. -
TBT
addikt
Sorakoznak a 2026-os játékok:
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84 #197079 üzenetére
Ez ismert infó volt. Mennyi játék "ment a levesbe"? Ami egyébként nem ment, mert egyrészt sokkal gyorsabban el fogsz oda jutni másodszorra, mint elsőre, másrészt már olyan tudásod lesz, amivel élvezetesebb is lehet már a játék eleje is.
-
F-ECT$
titán
válasz
polonic #197075 üzenetére
Nálam szokásos felállás van: feleség, 2 gyerek, munka (és egy kisebb felújítás, meg lakás kiadás). Mivel épp most fejeztem be a Prince of Persia-t, így ránéztem, hogy április 10 - május 9 között szereztem meg a trófeákat, és az app 35 óra játékidőt ír. Erre a játékra rá voltam pörögve, és amikor volt rá lehetőségem, és nem voltam fáradt, akkor játszottam is vele. Ez alapján nekem napi átlag 72 perc játék jutott most, ami több is mint az éves átlag, mert 2024-ben 240 órát játszottam a PS-en, ami csak napi 40 perc.
Ez szerencsére nem azt jelenti, hogy csak ennyi szabad időm van, de sokszor mire este odajutok, hogy leüljek a tv elé, akkor már csak arra van erőm, hogy megnézzek valami filmet / sorozatrészt, mert sem agyban, sem reflexben nem vágyom már a játékok pörgésére. (Pl az elmúlt hónapban néztem meg a Hunyadit, meg az Eternautát is, mindkettő jó volt egyébként.)
-
Szilágyi84
senior tag
Megvettem a Mandragorat, de nem lehet a demó mentést folytatni előről kell kezdeni 🙃
-
markknight
veterán
válasz
polonic #197075 üzenetére
Egyébként sem tudjátok ki vagyok, szóval lényegében azt írok amit akarok
Kivétel akikkel már üzleteltem prohardveren. Én nem sokat játszok mostanában úgy amblok, sőt februárban el is akartam adni a gépet, mert hetek teltek mikor be sem kapcsoltam. AC Shadows is ilyen 40 óránál lötyög 1 hónap alatt. Mással szerintem 1-2 óra kivételével nem is játszottam március vége óta.
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #197074 üzenetére
Halo 3-ban volt, hogy minden kő alapra ugyanaz a modell, csak forgatva, nagyítva, stb
-
polonic
félisten
válasz
markknight #197072 üzenetére
Oksa, köszi. Nem akartam belemenni a részletekbe.
Azt gondoltam, hogy nálad is a hogy mondjam, szokásos felállás van.
És azért kérdezgetem, mert nem tudom megoldani, hogy többet játszak, pedig szeretnék. Hátha van valami trükk a nem alváson kívül.A gyermekkel töltött idő kárára meg nem akarok játszani.
-
ldave
félisten
válasz
markknight #197072 üzenetére
És mennyit keresel, ha már így mások magánéletében kutatunk, akkor legyünk teljesek
-
polonic
félisten
válasz
markknight #197070 üzenetére
Munka és család mellett ez hogy fér bele?
-
polonic
félisten
válasz
markknight #197066 üzenetére
Hogy tudtál beletenni 110 rórát, mióta megjelent? Mennyi játék volt naponta?
Nekem az AC shadowsban most van 90 óra és megjelenés óta játszom vele. Párszor volt olyan csak, hogy kimaradt 1-2 nap. -
balintka
addikt
válasz
markknight #197061 üzenetére
Ez a verzió van meg szerintem nekem.
-
-
raziel01
veterán
Clair Obscur: Expedition 33!:
Még múlt héten a végére értem csak nem írtam róla.
Én mindig azt szoktam mondani, hogy nagyon ritkán érezni azt, hogy egy játék szívvel lélekkel készül, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt. Nagyon sokan csak és kizárólag a pénzre mennek ami persze szintén fontos.
Na ez a játék abszolút visszahozta a gyerekkoromat. Fantasztikus, hogy mit hoztak össze 30-an. Magam részéről nálam kifulladt egy nagyon picit a harc, miután de utána is jött még felfedezni való. Utólag már látom, hogy inkább tartani kellett volna kis szünetet de a játék érdemeiből semmit nem von le, mert eszméletlen mennyiségű tartalom is van benne. Nincs kizárva, hogy pár év múlva nehezebb fokozaton nekiállok megint, mert 2-3 komolyabb opcionális boss nálam kimaradt. 9,5/10meghalt a festőnő -
balintka
addikt
válasz
markknight #197058 üzenetére
OK, köszi a segítséget, berakom árfigyelőbe, a HD Collection meg a DMC5 már megvan.
-
S e t h
nagyúr
Meglepődtem amikor a Last of us sorozatban egyszer csak ott van előttem Nora szerepében Tati Gabrielle, akit egy az egyben átemeltek az Intergalactic:The hereric prophet játékba.
Valamit nagyon látnak a karakterben, ha két játékukban is szerepeltetik, kicsit egyébként fura, hogy ennyire sztori központú játékokba azonos szereplőt tolnak, némileg koptatja az immerziót.
-
balintka
addikt
válasz
markknight #197044 üzenetére
A DMC: Definitive Edition az ugyanaz kiadás, mint ami a DMC HD Collection-ben van?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ProEvoFan #197052 üzenetére
Korábban is tetszett, csak volt más, meg nem akartam ennyit kiadni érte, aztán picit feledésbe merült. De a trial eléggé meggyőzött. Ennyi pénzért meg a delux jó deal nagyon. Van időd május 22ig lesz az akció. Megvárom a szerdát aztán ha nem rakják be az extra játékokhoz, akkor veszem is meg
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #197050 üzenetére
Amikor megláttam Viola-t, attól féltem, nehogy valami lmbtq szarság legyen belőle, de a japán stúdiókban még lehet bízni ilyen téren
A mostani sótlan, kiherélt videojáték-karakterek között is üdítő színfolt a DMC5 gárdája, ahol még V csirkéje is emlékezetesebb, mint sok főszereplő. Na meg Nico akcentusa
Engem a karakterváltás csak a harcrendszer miatt zavar, pont annyira térnek el egymástól, hogy kényelmetlen legyen újratanulni őket.
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #197049 üzenetére
A Vergil száma is nagyon jó ám és mindkettő benne van 1-2 másodpercre a sorozatban is. Van egy Expedition 33-ban egy nagyon epic (vagy hát egyik epic a többi király mellett) battle theme, ugyanaz a csávó énekli aki Vergil nótáját. [link]
Nekem meg ez a más karakterrel végigjátszom típusú történet nem jött be ennél az ipnél, mert hasonló érzésem volt mint mikor Jedi Outcastbe beírtam, hogy a player model legyen Luke vagy Desann és ott örültem magamnak. Olyan olcsónak hat. Inkább csináltak volna pár pályát csak, párhuzamosan az eseményekkel mint mondjuk Resiben.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #197044 üzenetére
Számomra is a 4 volt a sorozat Csimborasszója. Imádom Nero-t. Hihetetlen, hogy Dante mellé még tudtak egy máshogy, de ugyanolyan gizda karaktert csinálni.
Annyi, hogy én nem utáltam a rebootot, főleg a sztori és a zene voltak emlékezetesek, plusz több Combichrist koncerten is voltam, már ők eladták
Na de az 5...a Devil Trigger c dal az elmúlt 5 évben előlépett a legtöbbet lejátszott kedvenc számommá
V és Nico is jók lettek, szerencsére a harcrendszerhez csak minimálisan nyúltak. Most elkezdtem Vergillel is (megjelenéskor nem vettem meg a dlc-t). -
TBT
addikt
válasz
F-ECT$ #197045 üzenetére
Csak szeretem a jó játékokat, ennyi a dolog. Emellett most új kiadást, bővített is kap, hátha érdekel valakit. Ennyi az egész. Amúgy is nagyon gyakoriak manapság azok a játékok, amelyeknél "nagyobb volt a füstje, mint a lángja". De nem vagyok fogva tartva, mostanság nem is posztoltam róla, játszom mással is, csupán vártam a PC-s verziót és az új DLC-t.
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #197041 üzenetére
Igazán jöhetne már valami folytatása neki. Pont a sorozat kapcsán játszottam én is újra őket.
DMC 1- Botrány mai fejjel a játékmenet, egynek elmegy. Aki még nem vitte végig, szerintem már ne is tegye.
DMC 2 - Ezt a részt jobb kerülni, katasztrófa
DMC 3 - Ez egy fokkal jobb, egészen élveztem.. újra ezt se játszanám.
DMC 4 - Imádom, elejétől a végéig. Kicsit kopottas már a megjelenés, de annó xboxon ez barón nézett ki. Nero is nagyon király benne és még csórót utálták a hack and slash fanok. Szegények ha tudták volna, hogy majd kapunk egy olyan tróger karaktert mint Viola a Bayo 3-ban, akkor biztos befogták volna
DMC - Egynek jó volt, de semmi extra.
DMC 5 - Magasan a legjobb rész, grafika mai napig ütős, jók a zenék, élvezetes.Meg felraktam a mobilos változatot is, el lehet bohóckodni vele.
-
TBT
addikt
Új Boss harc játékmódot kapunk, illetve 25!!! új (+újraszínezett) ruhát!
Leaked trailer (ha van Twitter / X hozzáférésetek)Emellett a Shift Up jelezte, hogy lesz valamilyen rendezvény júniusban (nem tudni, hogy a Summer Games Fest, XBOX event vagy esetlegesen Sony PS event), de valahol be fogják mutatni az új játékukat, ami jelenleg Project Wiches címen fut (tervezett megjelenése: 2027), illetve jönni fog mindenre (PS5, XBOX, PC, Mobil). Szóval gondolom valami pénznyomdás játék lesz, mint a Genshin és társai.
-
Rigormortiis
veterán
Újra végigvittem a DMC5öt. Ezúttal a PS5 verziót. Még mindig szuper game, a Bayonetta 3mal magabiztosan uralják a stílust.
-
Moby
veterán
válasz
Becksman #197028 üzenetére
Nem az van, hogy bevált valami olyan képmódot, ahol aktív a BFI (Black Frame Insertion)? Az ALLM miatt eleve game módba vált, amúgy meg meg game modban használod, és aktív a BFI a game módban? Tudom, most egy csomó érthetetlen marhaságot írtam le, de ez a TV dolog sajnos ilyen.
-
TBT
addikt
Stellar Blade PC verzió + NIKKE DLC (PS5 verzió is) + Complete Edition (PS5 verzió):
2025. június 11. -
válasz
ImpersonatoR #197032 üzenetére
CUSA03173 a GotY, ez az ikonja.
This Game of the Year Edition includes The Old Hunters DLC. -
Bloodborne ból van akinek megvan a Goty verzió digitálisan ?
Ha letölti milyen az "iconja" a GOTY -s piros vagy a normál fekete?
Hiába szedem le a GOTY -s verziót olyan mintha csak az alapjátékot szedné le. -
Bad Pritt
félisten
Pár napja megjelent a Midnight Walk c. indie horror. Kicsit borsos érte a 15K árcédulqla, tekintve, hogy nincs 10 órás a sztori, de mindenképp érdemes radaron tartani, remek játéknak tűnik. Az külön mókás kicsit, hogy ez rövid időn belül a második játék midnight címmel és stop motion jellegű animációval. Várom a trilógia befejezését.
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84 #197018 üzenetére
Nekem belement vagy 4, mert voltak olyan részek, ahol agyalni kellett, hogy hogyan is lehetne megcsinálni. Aztán meg persze kivitelezni se volt mindig könnyű
Ahogy írják is: a plusban most benne van a PoP, szóval ha előfizető vagy, akkor elég a dlc-t megvenni.
De hogy rosszat is írjak róla: 3 új Amulet van a dlc-ben (a régiek természetesen nem használhatóak ott), és önmagukban se túl jók, de ami nagyobb gond, hogy a dlc-s helyzetekhez se adnak érdemi segítséget.
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84 #197018 üzenetére
Egyéni skilltől függően valahol 2 - 4 óra között.
(Jelenleg benne van Extra könyvtárban, így nem gond ha eladtad a lemezt, a dlc meg ~1800 Ft körül van.)
-
Mephike
őstag
válasz
Szilágyi84 #197012 üzenetére
A Mandragorán szerintem ne gonodlkozz ha szereted a stílust mindenképpen ajánlott vétel.
-
Ryoo
senior tag
Sztem sem tiszta a csaj, de az az ominózus promóció egy CoD Next volt, és ott nem amiatt állították fel, hanem mert beszart a gépe, azért mindent ne vegyünk be, amit ezek a leleplező videósok állítanak. Azon a rendezvényen ritka szarul játszott egyébként.
Amúgy a legjobb női játékos Natarsha-
-
GEIL
addikt
válasz
Mezcal #196961 üzenetére
Nadia ?
Van róla pár proof a neten, hogy sajnos nem tisztán játszik.....walllhack, aimbot....stb stb....ki be kapcsolgatja.
Egymástól teljesen független hozzáértő elemzők néztek át kérdéses gameplay videót képkockánként......
Amikor meg személyesen elhívták valami promo rendezvényre, ott is próbálkozott a "trükközéssel", csak ott fijoman szóltak neki hogy oké, de ezt így nem kéne és szépen flébe súgva felállították és abbahagyatták vele a játékot.....az online statisztikáink a közelében sem volt élőben /Lan-on.....igazi kis online cheater streamer, még akkor is ha a mozgása amúgy tényleg jó....stb.Ha valóban tisztán és profin lövő lány játékos, aki nálam DanucD a legjobb.
hihetetlen gyors keze és jó reflexei vannak a kislánynak.
A "világ leggyorsabb női snipere". -
F-ECT$
titán
válasz
Dlc is megvolt? Kicsit más hangulata van, mint az eredeti játéknak, erősebb benne a platform rész is, de ez is nagyon ajánlott.
-
Xaels
félisten
válasz
Nekem 28óra lett a vége, de nem maxoltam ki mindent.
-
Szilágyi84
senior tag
-
vg
addikt
válasz
raziel01 #197005 üzenetére
Pont láttam, h a Banishers: Ghosts of New Eden 10e pénz. Az is jó vásár, sztem szuper játék. Kétszer érdemes végigtolni, másodikra amikor más sorst választottam, akkor sokkal erősebb volt érzelmileg. Azt hiszem 5-6 vége lehet. Remek cucc, történetmesélős, tele van tartalommal, jók a színészek is.
-
F-ECT$
titán
válasz
raziel01 #197005 üzenetére
Én kiegészítem eggyel előfizetés nélküli embereknek:
[link] Prince of Persia The Lost Crown 7.495 Ft
Fejtörők, harc, felfedezés, platform részek. Rohanva 20, platinázva 30 óra szórakozás. Tegnap még levertem
, ezzel befejeztem a játék engem érintő részét (a challenge pályákhoz már kevés vagyok), az egyik legjobb élményem volt az elmúlt évek játékai közül.Artabant -
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #189068 üzenetére
RoadCraft most ajándék palackkal előrendelhető [link]
-
raziel01
veterán
Válogatás általam:
[link] Brightstone Mysteries: The Others 559 Ft
[link] Space Accident 558 Ft
[link] Three Minutes To Eight 559 Ft
[link] FAR: LONE SAILS 559 Ft
[link] Detective Reborn Bundle 2.599 Ft
[link] The Casting of Frank Stone™ 2.998 Ft
[link] Mafia: Trilogy 4.498 Ft
[link] Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack 4.516 Ft
[link] F1® Manager 2024 PS4 & PS5 5.276 Ft
[link] Legacy of Kain™ Soul Reaver 1&2 Remastered PS4 & PS5 7.338 Ft
[link] Lords of the Fallen Deluxe Edition 8.397 Ft
[link] Diablo® IV - Standard Edition 8.775 Ft
[link] The Crew Motorfest Ultimate Edition 14.521 Ft
[link] Metaphor: ReFantazio Atlus 35th Digital Anniversary Edition PS4 & PS5 24.368 Ft -
tl-x
addikt
Mandragora nem csinál nálatok furcsaságokat? Nekem ma 3x is sistergett majd elment a kép, mire visszajött pár mp múlva már megöltek mert a játék ment tovább. De nem hiszem, hogy hdmi kábel hiba lenne mert akkor a tv jelezné, hogy nincs jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series S
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest