-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Üdv!
Van itt olyan valaki aki rendelkezik a konkurens Xbox One S konzollal is. Pro és kontra mindkét esetben melyek lennének? Melyiket érdemesebb megvenni?
Tartozékok esetén melyik a jobb? Melyikhez jobb a kiegészítő használata? Egyéb média használata ha van ilyen akkor melyiknél jobb annak használata?
-
jeni
félisten
Optikai média lejátszás terén mit tud nyújtani?
DVD és BD lemezeket lejátssza gondolom a gyáriakat. De az írtakkal hogy áll?
BD lemezre írt filmekkel boldogul? MKV? -
jeni
félisten
Szia!
100000Ft-ért egy PS4 pro mennyire jó vétel ha bolti garis és nem gyártói? -
jeni
félisten
válasz Jackie_Chan #119115 üzenetére
az emag a másodikat saját szakállára adja meg
van olyan bolt ahol 1 év garival egy százas a PS4 Pro
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv!
A PS3 cucchoz vett gyári távirányító jó a PS4/Pro konzolhoz? -
jeni
félisten
válasz seederking #120301 üzenetére
Hello
Ismertebb boltokból lehet beszerezni tutira 4K HDMi kábeleket különböző méretekben.Itt vettem egy 4K -s kábelt és dobozosan kaptam meg. ilyet vettem még
Ez is és erre már oda írták a címbe,hogy 4K
Amúgy a Sony PS4 Pro géphez ha adnak kábelt az csak 4K-s lehet. A gyártó nem tesz be kisebbet vagy nem oda valót.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz martinkeet #129887 üzenetére
gondolom a tiedet törölni kell onnan és az újjal meg belép a új tulaj
-
jeni
félisten
válasz thamasz #130376 üzenetére
Az Aldiban ha lesz holnap 1-2 darab kirakva azt csak 1év garival kapod meg. Az Alza boltban viszont 75000Ft igaz drágább de két garanciát adnak rá. Persze nem, tudom,hogy ezt a blokkon,gari levélen feltüntetik-e rá,de az adott Alza PS4 oldalon ott szerepel a 2év garancia.
-
jeni
félisten
ALDIBAN KAMU a Sony PS4 akciósan. Nem hogy nem volt kitéve de az adattábla sem volt elhelyezve,ha netalán elfogyott volna azzal jelezvén!
-
jeni
félisten
Egy PS4 Pro-n töröm a fejem. Mennyire érdemes +1 vagy 2év garitvenni rá?
Nem minden konzolbolt ad vagy van lehetőség plusz garit venni. Az Alza alapból ad rá de ott 112000Ft ha van még kínálatban. -
jeni
félisten
van aki a Alza oldalról vett PS4 Pro-t?
ha igen megkapja a cucc a 2év garit,fel van tüntetve a számlán? -
jeni
félisten
válasz Bobbysolo #131298 üzenetére
hasonló mint a Forza?
azon múlt,hogy melyiket tudom megszerezni előbb Xbox S vagy a Pro-t. a sima PS4-re nem akartam ráugrani.
ugyanis a mai napon dőlt el,hogy PS4 Pro-m lesz,bár nincs raktáron de a csajszival egyeztetve (boltban) le van foglalózva nekem is egy amit jövőhéten kapom meg.
így a gyereknél a Ps3 nálam a Ps4.
megpróbálom a Forza 6-t a boltban becserélni arra amit címeztél. bontott lemezes játék esetén mi az amit veszitek vele? -
jeni
félisten
Használt PS4 45000Ft áron mennyire elfogadott? Konzolboltban adják annyiért.
A Pro-t néztem,de gondolkodóba ejtett,hogy 55000Ft-t meg lehetne spórolni játékokra. Ilyen felállásban.Használt (elvileg 3 hó gari) PS4+ 55000Ft értékben játékok esetleg tartozékok
vagy
Ps4 Pro új 1év garival 100000Ft
-
-
jeni
félisten
Hello!
A Ps4 konzolon a GT Turismo VR kompatibilis lemez rendesen játszható vagy feltétlenül kell hozzá a VR egység? Van olyan lemez amire az van írva,hogy szükséges. Mindkét lemeznél magyarul van írva a borító hátsó oldalán. Az olvasatomban a kettőnek nem ugyanaz a jelentése. Ha pedig nem feltétel annak a Vár megléte akkor a pályák mennyisége,autó típusa ,mennyisége azonosak a két kiadott lemezen?`Boss
A magyar mentalitás! Addig vagy isten náluk vagyis a pénztárnál míg kifizetted a cuccot. Ha kiléptél a boltból onnantól mar azt is elfelejtik,hogy 5 perce még haverok voltatok.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz toompa #132590 üzenetére
Iponba is annyi,hogy ha átveszed személyesen ugyan ott vagy.
-
jeni
félisten
válasz Dani_ #132614 üzenetére
összefoglalóban:
Ha felkapod a fejed 4K, HDR, Teraflops, Frame rate, VR, és hasonló
kifejezésekre, van PC-s múltad, és igazán Hardcore Gamer-nek tartod magad,
akkor neked az erősebb PRO modell jöhet csak számításba!akciósan kevésbé árérzékenyebb a két konzol árkülönbsége.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz 30z.Samu #132906 üzenetére
csak szövegel az a Microsoft bábjátékosa! ő is tudja azt a Windows mobil-t fejlesztők hiányában elkaszálták,talán az Xbox One-re is ez vár? rátettek egy lapáttal a KINECT VÉGLEGES ELTÖRLÉSÉVEL!
az Xbox 360 nagyon ott voltak a Kinect-el,én is imádtam,bánom már annak az eladását utólag![ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz SH4D0W2011 #133479 üzenetére
ez úgy lett volna korrekt ha PS2-PS3-PS4 eresztik egymással szemben és nem a
PS4 Pro-t. -
jeni
félisten
válasz SH4D0W2011 #137918 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz danielgalaxy #138781 üzenetére
Úgy gondolom a konzol esetében nem a tárhely a fontos mert azt gari vesztés nélkül bármikor bővíthetek!
Maga a konzol technikailag alapból már nem módosíthatóak vagy sima SlLM vagy PRO-n kell elgondolkodni melyiket éri meg megvenni? Én inkább ezt venném fontólra egy konzol esetében nem pedig a tárhelyet.
-
jeni
félisten
Valaki itt fórumon keresett PS4 (Pro?) dobozt. Találtam egyet az aprón ami Pro változat.
-
jeni
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest