Új hozzászólás Aktív témák

  • Sati1984

    tag

    Akkor gyorsan megosztanám a tapasztalataimat a patchről (ami állítólag segített a textúratöltögetős problémán) és a ReadyBoost-s (pendrive) módszerről.

    Nálam az van, hogy 2-3 meccsenként újra kell indítani a játékot, mert az első meccs általában sima, utána a második-harmadiknál már kb egy percig masszív akadozás van a textúratöltögetés miatt, ha városba esek, akkor akár két percig is gyurmaházak vannak és szinte meg se tudok mozdulni. Ez volt a helyzet a patch és a pendrive módszer kipróbálása előtt - most hétvégén volt időm játszani, úgyogy mondom is, hogy melyik mennyit segített ezen:

    Patch: semmit.

    Pendrive-os ReadyBoost-os módszer: semmit.

    :O :W :W

    De tényleg, mintha semmit nem csináltam volna. A patch semmit nem segített, ugyanúgy memory leak van, ugyanúgy 2-3 meccsenként újra kell indítani a játékot. Egyébként meg a ReadyBoost ellenére is a HDD kerreg-pörög, és próbálja kiizzadni magából a textúrákat, de nem megy neki. Szóval evvan.

    (Ahogy említettem korábban, havernál egy régebbi i3-as procival és sima GTX 750-nel (1GB) - ugyanolyan beállításokkal, mint nálam - ez a probléma nem jön elő - tehát nem az a megfejtés, hogy gyenge a procim, meg nem elég a 2 GB VRAM, csak mondom)

    Az egyetlen pozitív hatása a patchnek, hogy a forced Post Processing miatt (amitől szintén féltem, hogy FPS-gyilkos lesz) sokkal simább és szebb a játék - ha egyszer betöltöttek az elején a textúrák, akkor minden sima, és simább, mint a patch előtt. Teljesen el is menne a kedvem a játéktól, ha fordítva lenne...

    Szóval most kinyitottam egy tabot, hogy SSD-t vegyek... továbbra is bosszant, hogy hardware vásárlásával oldom meg azt, hogy egy fejlesztőcsapat nem tud egy memory leak problémát 7 hónap alatt megoldani, de más megoldásom nincs, és ha megveszem, az nektek is jó lesz, mert akkor befejezem a vernyogást itt ;) :D ...

    Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

Új hozzászólás Aktív témák