Hirdetés

2019. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-08-08 19:59:43

IT café

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15001) protegum válasza Aventador91 (#15000) üzenetére


protegum
(fanatikus tag)

Kihagyták, hogy légy igazi kínai, másolj le mindent szolgaian és add el sajátodként. Használj aimbot-ot, norecoil macro-t, wh-t és esp-t, és soha de soha ne hagyd ki a speedhacket. Ázsiai serveren ne csalj, mert kivégeznek.

(#15002) protegum válasza Dave567 (#14999) üzenetére


protegum
(fanatikus tag)

Tegnap is találkoztam egy ilyen szardarabbal, olyan gyorsan kiszórta a teli tárat, hogy nem volt öröm nézni. Nomen est omen, johnny rotten-nek becézte magát, szégyent hozva John Joseph Lydonra :(.

(#15003) Grave444 válasza RazoR (#14995) üzenetére


Grave444
(PH! nagyúr)

Összefoglalóba írtam miatta.

Dave567 Van aki nélküle is ugyanúgy kipörgeti.

[ Szerkesztve ]

(#15004) niof


niof
(őstag)

Ma ismét megtörtént ugyanott a delay-elt spawnolás, amiről tegnap is szó volt. Most duoban, egy FA termett elő. De most speciel 2 dolog is megerősített benne, hogy nem csak haluzok. Találtam egy Scar-t a lootolás elején a lépcső mellett, majd kicsit arrébb egy m4-et. Lecseréltem a Scar-t, majd irány a tartályok teteje. Mikor lejöttem, akartam menni haver után, erre az előbb lerakott Scar mellett ott egy First Aid, pont ott, ahol az m4-et felvettem.

"A zene a káoszból rendet teremt; a ritmus a széttartót egységbe fogja; a melódia a megszakítottat folytonossá varázsolja; a harmónia az össze nem illőket összeegyezteti. Yehudi Menuhin

(#15005) spanglee001 válasza niof (#15004) üzenetére


spanglee001
(PH! addikt)

ezzel mi is találkoztunk már, álltalában porszívóként lootolok :DDD jön utánam haver nemsokkal, aztmondja itt hagytad a szkópot meg az energiaitalt :F lehetetlen

:D !!!!44!4!!négy

(#15006) Chrys_


Chrys_
(PH! addikt)

A legjobb kill amit eddig láttam :D

So obvious that Stevie Wonder could see it. "Alles unter 2 Bar Ladedruck ist Sauger."

(#15007) lemusz válasza Chrys_ (#15006) üzenetére


lemusz
(PH! addikt)

Egészen biztos vagyok benne, hogy jobb a reflexe mint itt egyeseknek... :DDD

(#15008) ingalls válasza vjacintka (#14961) üzenetére


ingalls
(őstag)

Öcsém játszik hasonló erejű vga-val (igaz, i5 6500 van alatta 8 giga ram), és ha minden low beállításon van, akkor 900p-ben viszonylag élvezhetően eljátszogat vele. Én tuti kikészülnék azon a 40 körüli fps-en. Sajnos az az egykor jó proci is bődületesen gyenge mai viszonylatban :( A helyedben nem erőltetném, de a refund opció, ahogy fentebb említették, még mindig ott van.

(#14995) RazoR: Nekem is volt még reshade tegnap este.

(#15009) Dyingsoul válasza Chrys_ (#15006) üzenetére


Dyingsoul
(PH! kedvence)

Jó wowban vagy 10 éve találkoztam 60 éves fószerrel, de ez tényleg durva főleg így webcammel. És valóban jól játszik! De szép lenne megélni, hogy nyugdíjas korunkban így streamelgessünk mindenféle új játékot. :))

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#15010) ¤Envy¤


¤Envy¤
(fanatikus tag)

Pár érdekesség az elmúlt napokból.

Párszor, mikor futottam a kör felé, teljesen úgy hangzott, mintha valaki futna mellettem... azt hittem más is rohan a körbe, nem csak én, de nem volt ott senki...

Másik alkalommal pont az ellenkezője... Miramar, 1x1-es kis ajtó nélküli helyiségben cseréltünk pár cuccot (duo), egyszer csak mindketten halottak voltunk. Nem gránát, hanem két játékos egyszerűen csak odajött valahogy hang nélkül, és amint benéztek már lőttek is... Nem tudom hogyan, de ki lehet végül is magyarázni, hogy messziről megláttak, és odasettenkedtek, de akkor is lett volna egy kicsi hangja...

Szintén DUO (ez fontos!), ez tegnap. Megyünk fel egy hegyre, jön KETTŐ kocsi, mindkettő kocsiban 2-2 ember. Megállnak egymás mellett(!) a hegytetőn, és mind a négyen(!) ránk jöttek. Először azt hittem üldözik egymást, de ezután világos lett, hogy 2 duo szépen összejátszik... ehhez mekkora pofa kell amúgy? Vagy inkább gyávaság. :)

Frissítés utáni nap, ez azóta nem is jelentkezett többet: a lobbyban már az irányításom teljesen elveszett, csak hátrafelé tudtam menni, a többi irány nem arra ment, amerre kellett volna... jelöléshez elevickéltem valahogy, kocsiban jól működött, kiszállva megint elromlott minden, lehetetlenné téve a játékot. Behátráltam hát egy kis épületbe és ki kellett lépnem... Következő kör már jó volt, a hiba nem nálam volt.

A laggokat nem is kell említeni... :D :D

Valamint a késői loot megjelenés is nagyon él, bemegyek a házba, semmi, megyek ki, ott a scar az ajtó előtt, ahogy beléptem, észrevettem volna.

Ez van. :DDD

(#15011) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Mostanában a Miramar-t jobban élem. Erangelen kiéget, hogy vannak olyan puszták ahol a lategame teljesen a körön az utolsó pár körön múlik, mert egyszerűen kijöhet úgy, hogy semmi fedezék.

Comparison is the thief of joy.

(#15012) guftabi96 válasza NyxNyxNyx (#15011) üzenetére


guftabi96
(PH! addikt)

Ez pont ugyan úgy lehetséges Miramaton is.

#KeepFightingMichael | #JB17

(#15013) NyxNyxNyx válasza guftabi96 (#15012) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Igen, de sokkal ritkábban.

Comparison is the thief of joy.

(#15014) Shkiz0 válasza NyxNyxNyx (#15013) üzenetére


Shkiz0
(PH! kedvence)

Szerintem meg pont hogy nem.
Miramaron számtalanszor szűkül úgy hogy a pusztában találod magad, és max 1-2 kő a fedezéked.

Új Asrock Radeon VII 215.000 HUF | Intel Core I7-9700K BOX 121.000 HUF

(#15015) NyxNyxNyx válasza Shkiz0 (#15014) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Alig van puszta a pályán, az egész dimbes-dombos. Egy kis völgybe ha bemászol, akkor 3, de legalább 2 oldalról védve vagy. Egy fa csak 1 oldalt véd és vannak olyan fák Erangelen ami mögé be sem lehet állni gyógyulni. Sőt a szikla is sokkal kevesebbet ér Erangelen emiatt.

Erangelen is van pár ilyen dombosabb terület, azokat imádom, de rikán szűkül oda.

Comparison is the thief of joy.

(#15016) Dyingsoul válasza ¤Envy¤ (#15010) üzenetére


Dyingsoul
(PH! kedvence)

Érdekes a hanggal leírt dolog. Ez velem is elő szokott fordulni, elmondom miért de nem akarok mélyen belemenni a technikai részletekbe mert nálad lehet más miatt van:
Én ha PUBG-t játszok azt 95%-ban fülesben teszem. 5.1-es hangrendszerem van, annak van egy stereo kimenete, abba szoktam bedugni a cloud fejest. Ezt nem érzékeli a windows, 5.1-en marad a hangbeállítás és mivel a fülesem stereo, vannak csatornák amik kimaradnak. Ilyenkor nem hallom bizonyos irányokból hangokat. Windows hangbeállításokban ezért én magamnak állítom át a hang konfigot 5.1-ről stereora. Már egy ideje megszoktam ezt a műveletet. A kettő között a különbség látványos ezért hamar észreveszem, ha 5.1-en felejtem a beállítást. :)

TLDR: Ha fülest használsz ellenőrizd, hogy stereo-n van-e a hangkimenet illetve azt is megnézheted hogy nem került-e valami effekt beállításra vagy az EQ nem lett-e elbabrálva (ha el van állítva nyugodtan használj flat-et).

[ Szerkesztve ]

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#15017) protegum válasza Dyingsoul (#15016) üzenetére


protegum
(fanatikus tag)

Ez a hang bug sok mindenkinél van, több fórumon is írtak róla. Többször előfordult már, hogy ketten, hárman sőt az egész sqaud nem hallotta a közeledőket így a füles probléma ilyen esetekben kizárható. Ebben az esetben is ketten nem hallották.

(#15018) protegum válasza Grave444 (#15003) üzenetére


protegum
(fanatikus tag)

27 lőszert 3 másodperc alatt képtelenség kipörgetni m16a4-gyel semi auton. Az 9 lövés másodpercenként úgy, hogy közben ritmust sem téveszt a 27 lövés alatt. Nem beszélve arról, hogy gyakorlati tűzgyorsasága a fegyvernek 45/perc semi auto-n. Egy, vagy még hiszel a mesében. Kettő, szerinted a norecoil macro nem egyértelmű csalás. Három, a pubg egy mese. Az utóbbi esetben viszont frontnite egy parszekkel megelőzi a pubg-t, mert az legalább nem hazudja magát realisztikusnak :((( .

(#15019) niof válasza protegum (#15018) üzenetére


niof
(őstag)

Én annak idején a kezdőszigeten 90 töltényt simán kiürítettem az m16a4-ből, mire a számláló 0-ig ért. És ebben benne van, hogy el kellett érte menni, összeszedni a lőszert, betárazni...
Persze a játékban nem szórakoztam ezzel, mert akkora recoilt nem tudok lekezelni, ami ezzel jár. Illetve, régebben még ment, de szerintem belenyúltak, mert egy ideje számomra az a fegyver élhetetlen, kb olyan, mint az AK. Ha csak azt találok, azt a fegyvert mindig single módban hagyom, és keresek/megtartok valami mást közelharcra.
Szerintem a 3 mp kicsit túlzás, de nagyon hamar ki lehet pörgetni burst módban a tárat.

Amúgy a hétvégén valamelyik nap néztem Shroud-ot, és játék közben azt mondta, hogy szerinte az utolsó update-el megint belenyúltak a fegyverek balanszába. Valaki kérdezte tőle chat-en (így jött fel a téma), hogy melyik grip-et szereti jobban (m416-ról van szó), és azt mondta, úgy érzi, a grip-ek közt most nem igazán van különbség, viszont a tactical stock nagyon sokat számít, és azt mindenképp használjuk, ha találunk. Valamint, szerinte belenyúltak a mini14-be is, nagyobb lett a recoil-ja, és a bullet drop-ja is rosszabb lett. Azt mondta, most kb. olyan, mint az m16a4, csak lassabb.

"A zene a káoszból rendet teremt; a ritmus a széttartót egységbe fogja; a melódia a megszakítottat folytonossá varázsolja; a harmónia az össze nem illőket összeegyezteti. Yehudi Menuhin

(#15020) Krisz0418


Krisz0418
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nem rég procit váltottam leginkább a PUBG miatt. De azt veszem észre hogy csak minimálisan lett több és stabilabb az fpsem.

Mostani konfig:
i5-6500
1x8gb 2400mhz crucial
gigabyte h110m s2h
gigabyte 1060 3gb oc (samsung ramos, stabilan 2100mhz turbo, 8800 memory)

Régi procim egy i3-6100volt.

Amik zavarnak: repülőn 40-45fps mennyire normális? Nagyobb városokba droppol, 70-80fps és ledobja 55-60ra. Vezetés közbe van hogy droppol 45re is. Mintha néha mikrolaggok lennének. Ha nincs semmi város stb akkor 80-95fps. Ezek mennyire normális értékek? Mert öcsémnek nem sokkal jobb gépe van de sokkal stabilabb fps és több.

öcsém gépe: i5-6600, 2x8gb ram, asus 1060 3gb, asus h110m lap.

Kevés lenne a 8gb vagy single chanel miatt? Más játékba sinsc több fpsem i5el szinte, gta 5 ugyanúgy 55-60fps onlineba ha sokan vagyunk és városba. Nem értem itt a dolgokat már :D
Legújabb bios van lapon, friss w10 pro. Csgo egyértelműen jobban fut (+50-100fps)

Apple Iphone SE

(#15021) Aventador91


Aventador91
(őstag)

van egy srác, most kapott custom gamet. [link] aki akar jöjjön, hogy legyünk 100-an

szerver neve: blyyyplays

jelszó: barik

(#15022) spanglee001


spanglee001
(PH! addikt)

ejjdejó kör volt
mondjuk a loot sem volt fukar :D [kép]

[ Szerkesztve ]

:D !!!!44!4!!négy

(#15023) NyxNyxNyx válasza spanglee001 (#15022) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Nekem ez a loot jött össze múltkor aztán meghaltam a kb 10-et sebző gránáttól ami nekilökött a falnak csiga sebességgel.

A 9 kill az szép, nekem valahogy mindig 5-6 közül van.

Comparison is the thief of joy.

(#15024) Grave444 válasza protegum (#15018) üzenetére


Grave444
(PH! nagyúr)

[link] [link]

[ Szerkesztve ]

(#15025) ReFleXx


ReFleXx
(PH! addikt)

[link]
eddigi legviccesebb winünk :D 1v3 clutch, kocsit meg valszeg a tars hullaja dobhatta meg :DDD :C

(#15026) DiszNóÓl válasza NyxNyxNyx (#15023) üzenetére


DiszNóÓl
(fanatikus tag)

Szerintem a gránátok nagyon el vannak b@szva, ha én dobom nem sebez, bezzeg engem 20 méterről is megöl.

tegnapi

[ Szerkesztve ]

HATER

(#15027) protegum válasza niof (#15019) üzenetére


protegum
(fanatikus tag)

Az avid pro-ban eléggé ki lehet kozkázni. A 3 mp-et kerekítettem, 2,87 sec volt pontosan. 9/1 mp, és semi auto volt nem burst és mind a 27 egy helyre ment. Ez a játék egy mese.

[ Szerkesztve ]

(#15028) Krisz0418 válasza Krisz0418 (#15020) üzenetére


Krisz0418
(fanatikus tag)

valakinek valami ötlet?

Apple Iphone SE

(#15029) protegum válasza Grave444 (#15024) üzenetére


protegum
(fanatikus tag)

És? Rászántam az időt, megnéztem alaposan. Egyik videón se láttam, hogy annyi idő alatt annyi lövést adtak volna le egyszerre mint az említett esetben.

[ Szerkesztve ]

(#15030) Grave444 válasza protegum (#15029) üzenetére


Grave444
(PH! nagyúr)

Hogy őszinte legyek nem tudom te milyen említett esetről beszélsz, de nem is érdekel.
Annyit akartam csak, hogy amire a laikus hogy szépen fogalmazzak azt mondja macro még nem biztos hogy az. Az egerem nekem is tudja, de felesleges lenne nélküle is pörög. Codokban is ugyanúgy kilövöm a garandot vagy a félautomata fegyvert, mint aki macrozik vagy klikkelőzik.

[ Szerkesztve ]

(#15031) Create. válasza Krisz0418 (#15020) üzenetére


Create.
(őstag)

Ez így teljesen normális, nekem i5 6600, 8gb ram, 1060 6gb van és kb ugyanezek vannak nekem is, bár engem nem zavar. Nálam textura ultra, post proc. medium, AA ultra, a többi very low. Ha mindent very lowra raknék stabilabban menne, de akkor meg ocsmány a játék. Én g4560-ról váltottam i5 6600-ra, de ott se volt nagy előre lépés, jobb lett, de nem annyival. Kell neki az i7, vagy 8genes i5.

[ Szerkesztve ]

(#15032) Krisz0418 válasza Create. (#15031) üzenetére


Krisz0418
(fanatikus tag)

Fura, öcsémnek megy rendesen. (texture high, pp medium, aam medium, distance ultra). Amikor még nem volt ez az új spawn rendszer neki a lobbiba is megvolt fixen a 70fps. Most is megvan neki bárhol van, ha vezet és gyorsan megy akkor is.

GTA 5-ről ne is beszéljünk, ugyanott vagyok i5el mint i3al..városba semmivel sincs több fpsem. Öcsémnek szintén itt is stabilan 60felett van.

Szóval nem értem, szerintem 8gb ram kevés/vagy kéne a dual chanel. De hétvégén kipróbálom dualba és megnézem mit tud.

u.i: neki is 6600van, de gondolom nem azon a +300mhzen fog múlni +20-30fps :D két proci között kb 5fps van nem?

[ Szerkesztve ]

Apple Iphone SE

(#15033) Grave444 válasza Krisz0418 (#15020) üzenetére


Grave444
(PH! nagyúr)

Nekem az adatlapomon lévő géppel elején a mostani patchel leesik az fps amíg leérek, utána stabil 90-100 körül. 80 alá nem nagyon esik soha. High textúrák, PP és AA, többi very low. Lehet megy valami a háttérben. 8GB ram nekem elég. Win7-et használok nem tudom ez mennyit számít.

Procik közt nincs nagy különbség.

[ Szerkesztve ]

(#15034) Krisz0418 válasza Grave444 (#15033) üzenetére


Krisz0418
(fanatikus tag)

Neked Dualba vannak a ramok vagy csak 1db 8gbos van? Sokat dob rajta az i7 gondolom.

Szabadidőm engedi, lehet felrakok egy win7et vagy nem tudom

[ Szerkesztve ]

Apple Iphone SE

(#15035) Grave444 válasza Krisz0418 (#15034) üzenetére


Grave444
(PH! nagyúr)

1 ram modulom van csak egyelőre. I5 6400 még 1050TI-vel volt utána proci meg vgat együtt cseréltem.

(#15036) Krisz0418 válasza Grave444 (#15035) üzenetére


Krisz0418
(fanatikus tag)

Akkor i7 sokat szamit 4/8miatt

Apple Iphone SE

(#15037) Shkiz0 válasza NyxNyxNyx (#15023) üzenetére


Shkiz0
(PH! kedvence)

Nem tudom, nekem szinte minden nap van ilyen vagy alig rosszabb lootom :D
Bár mondjuk hozzáteszem, hogy Erangelen fényévekkel szarabb mindig mint Miramaron.
Miramaron szinte mindig van legalább 1 supressor valamin, de nem ritka a 2 sem, vagy 1-1 SR/AR.
Plusz ma is volt pl olyan game, ahol "el púzó"-ba a Papp Laciba (box terem) egyik szinten volt 4db m4, mellette épületben meg 4db SKS :D

Új Asrock Radeon VII 215.000 HUF | Intel Core I7-9700K BOX 121.000 HUF

(#15038) Dyingsoul válasza ReFleXx (#15025) üzenetére


Dyingsoul
(PH! kedvence)

Az igen! :Y
Nem tudom, hogy a lövéstől vagy a hullától borult meg úgy az az uaz, de hasznos skill lenne ha más esetben is meg lehetne így húzni a magassági kormányt! :))

(#15037) Shkiz0: Én ma Valle del mar-ba estem le egyedül soloban... két AR suppressort találtam, hozzá M4 +AK kombót. Benyitottam egyik szobába 2 db painkiller egymás mellett. Mellette lévő házban 2db energiaital egymás mellett. Utána 2 házzal arrébb megint volt 2 db energiaital egymás mellett. WTF? De amúgy egymás után 4 körben találtam legalább egy de inkább több AR Suppressort (squadban már osztogattam). Persze nem mondom, hogy minden nap ilyen, van amikor egész este nem találok egy darabot sem de azért vannak ilyen mák szériák.

[ Szerkesztve ]

YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

(#15039) Grave444 válasza Krisz0418 (#15036) üzenetére


Grave444
(PH! nagyúr)

Ennyit nem, nálad nincs rendben valami.

(#15040) Tressy válasza Grave444 (#15035) üzenetére


Tressy
(senior tag)

Érdemes dualba tolni tolni nekem +20 fps lett 1600mhz single vs 2400mhz dual után.Más nem változott.Ha 8 giga van érdemes a swapet ssdre tenni 16gbnél meg kikapcsolni

(#15041) BaLee válasza NyxNyxNyx (#15023) üzenetére


BaLee
(PH! addikt)

Aug-ot lehet találni simán vagy csak repülős ládában? ÉS AWM-et?
Mert már majdnem 1 hete játszok, napi sok meccset és még nem láttam.
Felszerelések max szintje 3-as ugye (mellény, sisak stb.)?

Még mindig nem találtam meg az üdvözítő utat, ha valami high loot helyre veszem az utat akkor 10ből 9x lelőnek, mert vagy 8 ember ugrik ugyanoda, ha nyugisabb helyre akkor simán túlélem a végéig, csak épp egy M16A4-el mindenféle optika nélkül, esetleg egy holo sight-al a végjátékban nem sokra megyek.
Persze bénán is lövök, mert tegnap az út másik oldalán rohantak tőlem max 50m-re és oldalról puttyogtattam, eltaláltam 2-3x majd rám nézett, haláli nyugalommal becélozta a fejemet a 8x scope-al és egy lövéssel kinyírt. :DDD

(#15042) Mate válasza BaLee (#15041) üzenetére


Mate
(MODERÁTOR)

Csak gép dobja.

3-as a max.

(#15043) VGNGR válasza BaLee (#15041) üzenetére


VGNGR
(fanatikus tag)

A repülő úttól távol eső zsíros helyre ha elmész autóval, akkor nagy eséllyel feltápozhatod magad jó loottal és a végjátékig is eljuthatsz, viszont oda meg már kell az 1v1 rutin is. Köztes megoldásként próbálhatsz nem túl távoli helyre elvitorlázni, ahová valószínűleg még 1-2 ember elmegy. Itt pedig próbálj az első kezedbe akadó pisztollyal/bármivel rájuk rusholni, és így gyűjteni tapasztalatot. Ha összejön, tiéd a hely, ha nem, akkor nem ment el sok idő a semmire (30 perc sarokban guggolás).
Én kezdőnek a top helyekre ugrálást (suli, Pecado, Hacienda) 10 másik ember közé nem ajánlom, mert csak frusztráció lesz belőle.

(#15044) richie900812 válasza VGNGR (#15043) üzenetére


richie900812
(őstag)

Annak sincs sok értelme, ha 10/10-szer lelövik a földetérés utáni 15. másodpercben. :)

Szerk.: Igazad van, átsiklottam a "nem" szócska felett. Sorry :B :R :R

[ Szerkesztve ]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#15045) VGNGR válasza richie900812 (#15044) üzenetére


VGNGR
(fanatikus tag)

És miért nekem írod? :F Tudtad értelmezni az utolsó mondatomat? :U
10/10-szer nem fogják ellőni, ha megpróbál early game-ben egy-egy emberrel megküzdeni. :U
A kolléga tapasztalatot szeretne gyűjteni, illetve normális lootot ha jól értem.

[ Szerkesztve ]

(#15046) protegum válasza Grave444 (#15030) üzenetére


protegum
(fanatikus tag)

Még csak annyit, hogy több ezer óra fps-multi játék után azért már felismerem a csalásokat, nemcsak behaluzom. Általam említett esetben a srác 3mp alatt tunkolt ki 27 lövedéket az m16-ból, egy időben és egy pontba. A videót postáztam a kéklyuknak, habár úgy se foglalkoznak vele, amíg szalad a szekér. Majd húsz éve az ilyeneket tarkón basztuk szívlapáttal a lanpartikon. Habár akkoriban a wh és az aim volt a menő.

(#15047) BaLee válasza VGNGR (#15043) üzenetére


BaLee
(PH! addikt)

Köszi ez jó tippnek tűnik. Akkor lefelé jövet motorra kell fókuszálni amivel gyorsan lehet haladni. Kipróbálom. :)

(#15048) Bobó_20 válasza BaLee (#15041) üzenetére


Bobó_20
(fanatikus tag)

150 óra körül járhatok és most kezdünk care package-t vadászni, nem azon múlik a győzelem (nyertünk már duoban m16-al másodlagos fegyver nélkül is). Kezdetben nem hátrány akár egységnyi idő alatt minél több területet bejárni sem, nagyobb az esélye ugyan, hogy tűzharcba szaladsz, de pont az a lényeg, hogy sokféle szituációt, területet viszonylag hamar megismersz. Én az elején célzottan elhagyatott helyekre ugráltam, kiismertem a mapokat, fegyvereket. Most tartunk ott duoban, hogy simán vállalunk már egy sulit, vagy Haciendát, mert 10/10 ugyan nem éljük túl, de az esetek felében már bőven. Érdemes gyakorolni a pisztolyokkal is, sok esetben pisztollyal irtunk ki jó pár embert. Szerintem jelentős fejlődést lehet elérni azzal is, ha megnézed a death camet és kiértékeled mit rontottál el (például nem mindig éri meg fejre célozni, vagy adott szituációban merre kellett volna mozognod, hogy ne lássanak meg). Plusz rengeteg videót találni, ami magyarázós és így sokaknak unalmas, de rengeteget lehet tanulni belőlük. ;)

(#15049) dav1dkaah válasza Grave444 (#15035) üzenetére


dav1dkaah
(fanatikus tag)

1050 ti nem volt jó? Ezen gobdolkoztam, hogy ilyet vennék... :U

(#15050) BaLee válasza Bobó_20 (#15048) üzenetére


BaLee
(PH! addikt)

Igyekszem, deat cam-et mindig visszanézem, kíváncsiság + tényleg sokat lehet belőle tanulni. Ilyen magyarázós videókat majd keresek, magyarul is vannak vagy angolul? :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.