Új hozzászólás Aktív témák

  • ingalls

    senior tag

    válasz #32256704 #1730 üzenetére

    Amit mondtam, nem csak erre vonatkozik, hanem itt is meg van.

    Landolás: Nem rajtam múlik, mert ha emberfelhő érkezik a kiszemelt célra, akkor abort mission.

    Kör alakulása: Nehogy már mindegy legyen, hogy ti 4-en vagytok beállva a hídon SKS-sel fedezék mögött, vagy a daciaban full pőrén.

    Loot: Pont erről volt szó ezelőtt egy 50hsz-es oldalon keresztül, hogy nem így van. Tegnap az utolsó körömben 4 puzzle házat néztem végig az elején gyorsan és nem volt AR sehol, se smg, csak pisztoly és shoti, bukósisak.

    Bombázás: Azért én bátortalanabbul közlekedem olyankor+nem hallod, ha a körnéyken szaladgál valaki, könnyebben meglepnek (igaz te is őt, de általában én a rossz végén vagyok a szerszámnak, mert loot hiányában nekem muszáj haladnom előre, míg más már supressoros KAR-ral vagy AR-rel kempel a házban)

    Jármű: Egymilliószor volt már, hogy végig a kör után kellett rohannom és soha egy büdös motort nem találtam. Igen, azért, mert nem volt loot.

    "a másik hová esik, hol jut eszébe a másiknak bevackolni, épp nem pislog-e, mikor átfutsz a látómezején,": Én komolyan BF-eztem elég sok részével, és kevés ember tudott meglepni, mert ismertem a taktikailag fontos helyeket. Itt minden full esetleges ebből a szempontból. Épp mázlija van, mert jó helyre esett és semmi dolga, csak figyelni. Persze más játékokban is előfordul, hogy valakit épp ott esz a fene, vagy épp kifordul a hátad mögé, benne van ez is.

    Kiegyezhetünk abban, hogy a játék 60%-a mázli :) Konyítok valamennyit a shooterekhez, létezhetetlen, hogy 80 óra alatt 1 win-em legyen csak (az is full betli), mikor BF3-4-1-ben 10-ből 9-szer első voltam. Igen, valamikor figyelmetlen vagyok, elbénázom, belátom. De ha skill-alapú lenne a játék, akkor nem értem, hogy veszítek az 1v1 találkozók esetében szinte minden alkalommal. Esküszöm fogok feltölteni videot, hogy milyen nonszensz halálaim vannak :)

Új hozzászólás Aktív témák