Új hozzászólás Aktív témák

  • Sati1984

    tag

    Nekem a roadmappel semmi problémám nincs akkor, ha... kijavítják a netkódot, desyncet és egyebeket.

    Pont nem izgat, hogy van-e emote vagy nincs, ha ezeket egyébként sem kötelező használni.

    Pont nem izgat, hogy lesz-e új map vagy játékmód - én a két mappel is elvagyok, a 4x4-es játékmód meg érdekes lehet. Ha ezekből a tartalmakból több van, az mindig jó.

    A lényeg, hogy ezek ne menjenek az alapdolgok rovására. Ha az emote-ot olyan ember fejleszti, aki a desync-kel meg a meccs elején a fegyverek késői bespawnolásával meg a meccs eleji borzalmas tickrate-tel amúgyse tudna mit kezdeni, akkor nem zavar, csinálja csak.

    Ha viszont kapunk emote-okat, új ládákat, új mapet úgy, hogy a netkód, a desync és a meccs eleji lagfesztivál szörnyű állapotában megmarad... na, akkor mérges leszek.

    Az meg, hogy ezek nem kerültek fel a roadmapre azt én simán betudom PR-fogásnak, nyilván nem vallhatják be, hogy ez a prioritás. Ha meg csendben kijavítják ezeket, akkor senki nem fog rinyálni, hogy "minek javítottátok, hisz nem volt rajta a roadmapen", hanem vigyorogni fogunk :DD :D Ha meg nem javítják ki, akkor meg nem vagyunk előrébb akkor se, ha felírják most a roadmapre. Engem az eredmény érdekel majd :DDD :DD

    Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

Új hozzászólás Aktív témák