Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz storm3 #12524 üzenetére
elég erős pofaszőrzetem van, nekem nincs gondom az 5070-nel, ugyanolyan jó mint a cruzer6 volt, csak könnyebb valamivel
mondjuk én nem mosom meg babusgatom mint az ittlevők 99%-a kifújom belőle a szőrt, bevágom a tárolóhelyére v töltőre, ennyi törődést kap ( :szerk:
edigiben van még bt7040 18e-ért, én 16,5-ért vettem az 5070-est, kicsit elhamarkodtam ( : azt írják ilyet nem vesznek vissza, szóval maradt az 5070, de ennyi különbséggel simán a másikat vettem volna, 23-5e-s kategória[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
őstag
válasz storm3 #12524 üzenetére
Nekem is van BT5070, de nagyon halovány a tudása. A feleannyiba került, több mint 10 éves Babyliss szőrvágó porig alázza szőrvágásban. Nem véletlen, hogy már a harmadik akkut cseréltem benne, ahelyett hogy eldobnám. A szintén öreg, harmadannyiba kerül Remington hajvágó pedig hajvágásban tarthatna oktatást a Braunnak. Azt hittem a kevés és rövid hajamra plusz a testszőrzetre jó lesz a Braun, de végül csak azért szerezte meg a harmadik helyet, mert nincs több ilyen eszköz itthon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
válasz storm3 #12147 üzenetére
Nem akartalak meggyozni, en igy szamolom, van ket ev gar, ha egy perccel nem ment volna tobbet akkor evi 7,5-8e ft-ba kerult volna, egy evre a penge meg mindig dragabb ( : meg ilyen-kencefice elotte, utana, de a borom az nyaron le akart maszni az arcomrol borotvalkozas utan, ez mind megszunt a geppel
Raadasul nalam galad modon a takaritas annyi volt h kiuritettem a tartalyt meg kifujtam ( :
Babapoposit meg en sem szerettem eleve az arcocskamon_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz storm3 #12145 üzenetére
Nehezkesen valoszinuleg, az elozo braunom most 3 eves kb, abban is halodik, evi 5e-be kerult igy, regen a penge egy evre sokkal tobbe kerult, de legalabb mindig kipattogzott a borom ( : szoval en igy nezem , ebben a kategoriaban.braunnal ilyen akku van, viszont, tulzas nelkul eletem egyik legjobb dontese volt, mar sokkal regebben vennem kellett volna
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Windows 11
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Oh my God! They killed Kenny!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest