Új hozzászólás Aktív témák

  • K Norbi

    addikt

    válasz tresh #92569 üzenetére

    Köszi! na majd megírom hátha.. Szerintetek ér valamit ez az alkalmazás?

    Egy alkalmazás traffipax ellen - Traffi Hunter
    A lézer- és radarblokkoló használata tilos, detektort használhatsz, de az sem olcsó vagy nem megbízható.
    Alig két és fél megabájt, regisztrálnod sem kell, pillanatok alatt felröppen egy páréves Samsung Galaxy S2 okostelefonra.

    Az Androidra, iOS-re és Windows mobil operációs rendszerre is megírt Traffi Hunter pofonegyszerű. Akár egy kézzel is könnyen kezelhető és alig van rajta félreérthető elem. Vezetés közben nem kell túl sokat nyomogatni. Amikor elindítjuk, a GPS segítségével meghatározza pillanatnyi helyzetünket és térképen mutatja, hogy a közelben hol leselkednek a rendőrök, hol ellenőriz a közlekedési hatóság, hol vannak a telepített sebességmérők és persze hogy hol, illetve mennyivel haladunk.

    Aki letöltötte és elindította a Traffi Huntert, perceken belül bejelölheti a térképen, ha rendőrautót lát az út mellett, elvileg tehát százszázalékos lefedettséget kapunk. Vagyis bárhol járunk, a program városban minimum ötszáz méteren, legfeljebb három kilométeren belül szirénázik, ha ideje lassítani.
    Városon kívül öttől húsz kilométerig állítható az előjelzés távolsága, de én jó szívvel ajánlom, hogy mindkét esetben maradjanak három kilométeres érzékenység felett, mert akkor lesz biztosan idejük lassítani, mielőtt befogja önöket a hatósági optika. [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák