Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    válasz cool13 #81637 üzenetére

    Többféleképpen lehet értelmezni a dolgot.
    Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, illetve az alapján nyilatkozni. Szokták mondani, hogy okos ember más hibájából tanul :U

    Általában a használtautókról készült képeken, lásd a Kickass által linkelt utolsó két autót (én csak azokat néztem) érthető módon a valós állapotot nem teljesen tükröző, kvázi ideális állapotot örökítik meg. Logikus, hiszen ha hirdetsz valamit, akkor úgy érdemes fotózni, hogy kellesse magát. Ehhez az ember társít egy általános, feltételezett műszaki állapotot a fejében, amit azonnal kiszínez, mereng rajta, hogy milyen fasza kis gép lehet ez, zöld mezőn, csillog-villog, biztos vigyáztak rá, stb. ÉS milyen jó áron adják... must have. Mivel viszont .hu-ról van szó, ezek a feltételezések túlnyomó részben bebizonyosodnak, hogy alaptalanok.
    Az A4 előtt is megnéztünk egy jópárat, amit telepen láttunk ilyen árfekvésben (600-700k) undorítóan néztek ki. Komolyan nem tudom, hogy tudják azokat eladni, vagy csak valami fedőcégek az autótelepek és csak pénzmosásra kellenek, nem tudom. Magánszemélynél már jobban nézett ki a kínálat, de itt sem szabad adni egyik szavára sem.
    Tehát amikor a 700-800k-s ársávot ajánlottam, azt azért tettem, mert úgy tapasztaltam, hogy a 400-500k-s gépek idealizált állapotát egy 700-1000k-s ársávban látja viszont a valóságban is az ember.
    Persze még ott is van bőven lehetősége, hogy aknára lépjen... :U

    A 930k-s A4 B5-re eddig 190k-t költöttem.

    [ Szerkesztve ]

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák