Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz Mágus2 #138719 üzenetére

    Mágus (és mindenki).

    Itt kérdeztem, hogy a lambda szonda amit küldtek nekem kompatibilis-e a kocsimmal.
    Mondtad is hogy nem és én is ezt állítom. Na, az eladó meg azt mondja, hogy nem értek hozzá (és senki se ért hozzá..) és rosszul végeztem a beszerelést. Hogy az úristenbe' lehet egy lambda szondát rosszul cserélni?

    Közben amúgy kiderítettem (az internet nagy enciklopédiája..) hogy a kocsimba való szonda (egyébként gyárilag NTK szonda) fűtőkörének két pin-je az 1-es és 2-es, ellenben a Bosch amit küldött annak a 3-as és 4-es.. De azt mondja hogy küldd valakit aki szakszerűen beszereli csak fizessem ki az emberke útiköltségét.

    Most komolyan - és ezt most szarkazmus nélkül kérdezem - mit kell(het) még csinálni egy felső lambdaszondával csinálni cserekor azon kívül, hogy kiszeded az előzőt majd beteszed a helyére az újat és a csatlakozót összedugod és elindítod az autót?

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák