- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok
Tudtok ajánlani villanyszerelőt itt pécsen? Illetve szerintetek mennyire érdemes eon regisztrált szerelőt hívni, van velük tapasztalatotok? Panelben kellene a biztosítékoktól kihúzni új útvonalat a konyha/fürdő felé, esetleg a biztosítékos részt is cserélni. Panel lakás, de vésni nem igazán kellene hozzá.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Engineer086
Modder
Köszönöm az ajánlásokat, holnap felkeresem ezeket az üzleteket!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Macka
veterán
Razer Imperator 2012 hibátlan, kopásmentes állapot, dobozában, 6.000.
NZXT 440 Red számítógépház, hibátlan, karc, és kopásmentes állapotban, dobozában. A bővítőkártyáknál pár takaró hiányzik, nem találom. 10.000.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Samsung Galaxy Alpha Titánium szürke,5.0.2. andriod. Gyári független, szép állapot, minimális számú apró karc látható a fém kereten, szilikon tokkal, töltővel. Garancia sajnos már nincs rá, de hibátlanul működik 60.000,-
-
Exian
addikt
Tudja valaki, hogy lehet e venni Pannonos (vagy mi a bánat, Telenor?!) kártyát áruházak pénztáránál kirakva, mint ahogyan van Vodafone meg T-Mobile? Ezeket szoktam látni (vettem is már mindkettőt), de Pannont (áááá Telenort) még nem figyeltem, hogy lett volna, mert sosem kellett.
De az is jó, ha van valakinek felesleges Pa... Telenor SIM kártyája eladó.
Tudom, a szolgáltató ügyfélszolgálatán lehet venni, de most gyors egyszerűen kellene, ezért gondoltam áruházi beszerzésben, ha van valahol.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Laca1212 #70959 üzenetére
Köszi a tippeket, jöhet még ilyesmi, ha esetleg valaki tudja, hogy hol lehet gyorsan venni egy egyszerű feltöltőkártyás cuccot Telenorhoz. Lehet az ilyen virtuális szolgáltató is, mint a Blue vagy a Tesco mobile is, lényegtelen, legalábbis úgy tudom, hogy a szolgáltató függő telefonok elfogadják sajátjuknak az ilyen SIM kártyákat is.
A Blue az nem az, de már látom írta más is, de sebaj, azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
Esetleg valakinek? Eladó lett egy Gigabyte GTS 450 videókari. 1GB GDDR5/128 bit. Dobozában. Teljesen jól müködik, nemdohányzó, garázsban tartott meg minden hasonló. Ár: 10000 Huf.
-
Szilofon
aktív tag
Esetleg lenne valakinek olcsón eladó francia ágya vagy kihúzható kanapé,és szekrény sor?
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
MrSealRD
veterán
Eladó Intel T7300 notebook processzor. Topiklakóknak postaköltség is benne van.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
#TOTTI
őstag
2200 Fifa point, Fifa 16-hoz nem kell valakinek 4000Ft-ért? átalában 100pont/€ mennek. Aki játszik annak jó lehet, bontatlan doboz?! Csak PC-hez ha minden igaz.
-
nesa
veterán
Ehez hasonlo PCI riser nincs valakinek elado?
-
air
nagyúr
Melyik fórumtársunk foglalkozik notebook javítással, adás-vétellel?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Szilofon
aktív tag
Ismerősöm kénytelen volt albérletbe menni,családi problémák miatt.Ezért keresek neki olcsón eladó francia ágyat vagy kihúzható kanapét,és szekrény sort is.Nem adomány kell,csak olcsó legyen
Jobb lenne ha valakinél minden lenne,a szállítás miatt.[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Dodder
tag
válasz Dodder #70849 üzenetére
Sziasztok.
A video kártya problémám megoldódott elég érdekes módon. A lényeg az msi lapban csak fekete képet a hdmi csatlakozón és a dvi csatlakozón is ha dvi-hdmi átalakitóval kötöm össze a tv-vel. Monitorra rádugva szépen megjeleniti a képet a tv dvi-dsub csatlakozóval. Igy most hdmi meg a dvi-dsub is rá van kötve a tv-re windowsban beállitottam hogy csak a hdmi adjon jelet dsub letiltva. Igy 20 másodpercig nincs kép a tv-n amig el nem indul a windows. Az előző asus lapban adott képet a kártya alapból a hdmi csatlakozón is meg a dvi-hdmi átalakitóval is. Erre tud valaki valami magyarázatot?Másik kérdés. Hogy megy most a digi tv otthon? Milyen modemmel szereik be ezeket? Barátnőmnek van digi netje otthon de azt mondja hogy csak kábelen wifi nincs. Adnak egyátalán wifi nélküli modemet a digihez? Kb 2013ban kötette be.
Válaszokat előre is köszönöm. Dodder
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dodder #70975 üzenetére
Ahogy mondják, hála az égnek nincs modem a diginél. Ennek egy hátránya van, hogy gyakorlatilag egy alhálózatba kerülsz a szomszédokkal (látod a dolgait ha nem figyelt oda, pl. nyomtathatsz a nyomtatójára, stb.), szóval egy routert mindenképpen érdemes betenni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
balintdavid
tag
Asszem akkor adnak routert, ha 100 mbit feletti internethez kérsz telefont is, amúgy 1 érpárt leválasztanak erre a célra, és úgy kötik be. Ha meg nem kérsz telefont akkor meg nyilván szintén nem.
Szolgáltatói routereket inkább hagyjuk, 2 órát szívtam ma szüleimnél levő T-s ZTE Speedport csodával, ami random eldobálja a wifit, végén inkább csatasorba állítottam a saját OpenWRT-s TP-Link routeremet, mert nem bírtam idegileg
[ Szerkesztve ]
kazuár
-
rnrn
aktív tag
Érdekelne v.kit egy 180x200 cm-es ágymatrac?
Párom már megrendelte az újat, pedig ez is teljesen jo! -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Tobben is keszitetek joghurtot a topikban, ha jol tudom.
Most akcios a lidl-ben ez a keszulek.
Ennek van ertelme? Jo dolog lehet ez ?Szivesen veszek infokat a hazi joghurt vagy akar kefir keszites rejtelmeirol.
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
a2d2
addikt
válasz Bandus99 #70984 üzenetére
Nekünk kis üveges van (12 db - 2l) és nagyon szeretjük.
Ezt nem tudom milyen, itt az a jó hogy mehet egybe minden, viszont utána meg a kész joghurtot kell porciózni.Amúgy mi most kísérletezgetünk az ABY-3-al: [link]. Eddig jó cuccnak tűnik.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
rnrn
aktív tag
Hétvégén Pécs-Miskolc (+25 km É-ra)-Pécs útvonalon a Stratus (2.0, aut. váltó) 6,57 l/100 km-t dobott. 80-85%-ban sztrádán, óra szerint 110 km/órával. Természetesen új csúcs és sztem későbbiekben már felülmúlhatatlan is.
-
samu2062
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen,hogy Pécsen valahol javítanak,illetve újítanak e fel fejhallgatót?
Maszek is jöhet,ha tudtok valakit.
Ugyanitt,tökéletes állapotú,Pioneer SE-M285TV típusú fejhallgató eladó!
7000 ft postával,vagy 6000 személyesen.
Képeket kérésre küldök,ha érdekel valakit. -
dunc
nagyúr
válasz Laca1212 #70992 üzenetére
Te kis rosszindulatú! Savanyú a benzin? Bármelyik motor, bármelyik része megadhatja magát! (diesel üzemanyag továbbító alkatrészei valóban drágábbak, pl gyertya vs porlasztó)
A drágábbik dieslet tankolóm, aminek jók az eredményei, de az tuti, hogy a többszőrös fogyasztású benzines jármű több káros anyagot bocsájt ki...Tehát ha valaki tud egy tesztet ami reális állok elébe, amúgy elsiklott a figyelmem az automata váltó felett, úgy már kellemesebb a kép.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Laca1212 #70996 üzenetére
Te kit érdekel ez a diesel ellenszenved? Sorold fel az összes alkatrészt nyugodtan.....
Nekem a nyugodt alacsony fordulatszámú kényelmes vezetés a fontos, azt szeretem a dieselbe van nyomaték, nem kell pörgetni mint a barom, de kinek mi.....Egyáltalán nem is volt téma a d. vs. b., csak a fogyasztásról volt szó....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest