- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz Janoska26 #71899 üzenetére
Egészen biztos, hogy tudták intézni csak nem találom sehol a srác adatait.
Köszi a tippet, "Hoax" fórumtársra pedig ráírok még ma.
@Exian:
Sajnos egy pillanatnyi figyelmetlenség és kész a baj. Még azokkal is előfordul, hogy megsértik a foglalatot akik sok gépet raknak össze.
Régen a proci láb volt érzékeny, azzal kellett nagyon vigyázni, ma inkább a foglalattal vannak "balesetek".A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Ismer bárki olyan embert, aki foglalkozik Pécsen hangszóró javítással?
A tegnapi vihar után, meghalt a hangfalam, 5000 (be nem volt kapcsolva, de nem is volt kihúzva). Azóta bekapcsolás után is hatalmas statikus zajt áraszt, az összes hang teljesen torz, ha nincs rákötve semmi, csak tekergetem, akkor is szörnyen recseg...
Lehet valamit kezdeni vele?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Ajándékok
aktív tag
Csak a már teljesített dolgokat fizesd ki. Sőt, olyan szerződést kötnék, hogy az utolsó nagy részletet csak beköltözés után 1 hónappal fizessem ki, addig még kiderülhetnek olyan dolgok, amik ránézésre nem látszanak. Ezek elég komoly haszonkulccsal dolgoznak - bele kell férnie.
A határidőket is szerződésbe írnám kötbérrel, és a fontosabb fázisokhoz független szakértőt hívnék.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
winfos
tag
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek Mini Displayport - Displayport kábele?
Vagy biztos helyet ahol Pécsen találok?köszi
-
-
Bird
addikt
Gigabyte 1070 GTX FE VGA eladó. Pécsieknek -1k....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
emre
veterán
Nem adtam fel, és megtaláltam a forrást.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Exian
addikt
válasz Lomha 8V #71912 üzenetére
Szerintetek hol tudnék Pécsen venni "igazi" halat? Nem a halasboltok kínálatára gondolok, mert ott nagyrészt szinte akvakultúrás környezetből való halak vannak.
Olyat szeretnék, ami normális környezetből jött, nem nagyüzemi körülmények között tenyésztve. Létezik ilyen?
VAGY: van itt pecás, akitől tudnék venni időnként halat? Ponty, keszeg, kárász, amur érdekelne. Esetleg busa, ha nincs más.
Ha van ilyen, írjon privátot!
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Pécsen horgászbolt merrefelé van?
-
s7evcsenko
addikt
Szia.
Van egy a plázával átlósan szemben, kb a pláza és a körforgalom közt.
Meg van egy amerre én lakom Rózsadombon, csak a domb aljában, ahol a húsbolt és a tapétás is van, a kiskocsma helyén.
Többről nem tudok."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Macka
veterán
Köszi mindenkinek!
-
-
Exian
addikt
Femánál, a külső bolt soron. Mi szinte csak ide jártunk, amikor még pecáztam. Ezercsilliómillió éve üzemel.
[ Szerkesztve ]
-
bkca
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani pécsi háziorvost (lehetőleg olyat, akinek Kertvárosban van a rendelője)? -
Exian
addikt
Zárakhoz ért valaki? Vagy hátha van tapasztalata valakinek.
Acél ajtóba milyen zárbetétet ajánlotok, ami már jónak mondható és nem 2 perc feltörni?
Egy ilyen már megfelelő lehet?
Ebben már elvileg van fúrásvédelem. Vagy ettől felfele érdemes nézelődni?
-
Bird
addikt
Úgy gondolom ez a céljaidnak teljes mértékben megfelel.... Biztonsági zár, fúrás és saválló. Ennél többet én nem költenék egy acélajtóra ami vélelmezhetően egy pincét, szuterint, garázst stb. véd...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Exian
addikt
Az. Sajnos feljebb nem tudtunk menni, viszont muszáj volt ajtót cserélni, mert ami volt, már olyan volt, hogy egy 2 éves kisgyerek különösebb gond nélkül be tudta volna rúgni. A tokja darabokra hullott. Annál meg szinte bármi jobb.
Mondjuk kínaiból a jobbfajta, amennyire tudom (HiSec). Viszont a gyári zárjaiban nem bízom...
-
Bird
addikt
Nekünk is ilyen ajtónk van (Hisec) és szerintem nem annyira ipari hulladék, mint amennyire nagyon sokan lefestik. Nálunk még az eredetei kínai zárak vannak benne, egyelőre nem hullottak szét KOPP-KOPP... Arra viszont gondolj, hogy nem szabványos, hanem speckó zárbetét kell bele. Ezt sokan elfelejtik. Vannak szakik akik direkt a kínai ajtókra specializálódtak....
A zár cserén én is gondolkodom.... Pécs nem Pest. Itt jóval nehezebb megoldani az ilyesmit.
2 zárbetétes ajtó egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
"2 zárbetétes ajtó egyébként?"
Persze, van felső is.
Azt nem tudod, beszereléskor miért törtek el 2-2 kulcsot mindkét készletből? Azok csak valami "érvényesítő" kulcsok voltak, vagy mi? Azt mondták dobjam el, miután kettétörve ideadták a 4db kulcsot. Akkor hirtelen nem kérdeztem meg tőlük, hirtelen nem is értettem, hogy most ez micsoda.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
-
rnrn
aktív tag
Köszönöm az ÉPÍTKEZÉS témájú hozzászólásotokat!
-
oyko
tag
Sziasztok!
Eladó egy új, bontatlan csomagolású PS4 1TB Uncharted 4 konzol.
garanciával, számlával.
Irány Ár: 109.990.- Ft
Pécsett
érd.: itt privátban -
Exian
addikt
Ha van netán valakinek eladó, tiszta, vegyszertárolásra nem használt 60-80L-es műanyag hordója, akkor arra vevő lennék. Lehet kisebb is, de akkor több kellene, mondjuk 30L-esből 2-3db.
-
Bird
addikt
Csak nem cefrének? :-) bi-bor ásznál Villányban 5k a műanyag 60l-es postával... Pécsett ue 7k.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
"Csak nem cefrének? :-)"
Nem Egy akváriumot költöztetek, ahhoz kellene. Ki kellene nyernem az eredeti vízből minél többet. Igazából olyan 100L lenne az optimális, úgyhogy azt hiszem nézek több kicsi kannát vagy hordót (100L-es hordót elég vicces lenne felcipelni a harmadikra).
Ennek megfelelően keresek akár sima 20L-es vizeskannákat is.
Honnan lehetne ilyeneket olcsón szerezni? Olyan tökéles, amiben mondjuk desztvíz vagy ilyesmi volt. Lehet akár 10L-es is, mindegy, több kicsit már könnyen felcipelek.
Hátha van valakinek betárazva ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
tudnátok nekem segíteni?
normális és jól dolgozó gumist ill. alufelni javítót keresnék a városban, a környékén ill. a megyében
tudtok esetleg valakit ajánlani? felőlem lehet egy kis zugműhely is, egy családi vállalkozás is a nem csillagászati ár ill. a szép munka a lényeg
felnit kellene kitölteni front oldalon, hibákat javítani amennyire lehet a többi az majd a fényező dolga lenne
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Ketogén étrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest