- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy ASUS HD 7970 TOP 3 GB DCUII 3GB 384BIT!
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Exian
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A csilisben kérdeztem, hogy úgy mégis merre lehet bérelni... Nem is ezzel van gond mert haverom kertes házánál lenne a kiültetés, hanem a február .. május közötti időszak a problémás nekem a panelban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Exian
addikt
válasz CPT.Pirk #75003 üzenetére
Jah bocs, és válaszoltam, vagy nem, vagy mi volt? Bocs, de... egy kicsit feledékeny vagyok, pontosabban száz felé kell szakadnom agyban, sokszor azt sem tudom, mit csináltam fél órával ezelőtt...
SZERK.: megnéztem, úgy látom, nem válaszoltam
Szóval EZT töltsd ki, aztán a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt-nél le kell adni.
Sok felé vannak bérelhető kertek, a Rózsadombnál is, neked az volna nagyon közel. De az is jó hely, ahol nekem van, itt van 1-2 "állandó lakó", akik figyelnek, nekem még nem piszkáltak semmimet, ugyanakkor pár sorral odébb hallottam, hogy állítólag pont ezek a "benszülöttek" dézsmálják sokaknak a termését. De nálam, meg a közvetlen szomszédaimnál ilyet nem hallottam. Nekem konkrétan roskadozott a terméstől az összes barackfám, és ráadásul épp a fő termés idején nem tudtam kimenni, mert nem voltunk 2-3 hétig Pécsen, szinte a fákon rohadt le minden, szóval még így sem piszkálták.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz CPT.Pirk #75005 üzenetére
"vagyis mégsem, nekem max pár nm kell a csilikhez. "
És? Nem kell az egészet bevetni nekem is jelenleg csak egy icike picike pár négyzetméteres rész van felásva, nem csinálok nagy veteményest, pár tő paprika meg paradicsom lesz, a többi füves, meg van pár barackfám, oszt' annyi. Gyerekek tudnak ugrálni kicsit, az a legjobb, ki lehet velük szabadulni, saját játszótérként funkcionál. Meg nekem is ha olyanom van, kimegyek egyedül aztán csak úgy vagyok, amikor már unom itthon, aztán pötyörészek ezt-azt.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz Vertigo18 #75011 üzenetére
Csalán! A hasonló levele remek álcát biztosít és jelenléte a nitrogén dús talajra utal, ami szintén kedvező.
Keresek 40-50k magasságában 15"-os laptopot. Az ajánlatok kérlek pm-ben küldjétek.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Vertigo18
addikt
válasz Vertigo18 #75011 üzenetére
Egyszer "hallottam róla", hogy egy mamikának a kicsike földjén a háza mögött a kukoricása közepén volt egy kisebb ültetvénye. Azt mondta a házkutatásnál (ahogy "hallottam"), hogy egy ismeretlentől vette Pécsett a piacon 200 Ft-ért, azt hitte petrezselyem és akkor már gondolta, kipróbálja... a kukorica közepén...
De köszi a tippet, majd keresek Google Earth-szel nagy területű csalánost!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Exian
addikt
Emberek, rossz az, aki rosszra gondol! Vagy: mindenki magából indul ki
-
Exian
addikt
Létezik Pécsen olyan számtech bolt, ahol átvesznek használt alkatrészeket? Van egy halom cuccom, amitől szabadulni szeretnék, de nincs időm/kedvem hirdetgetni hónapokig, meg figyelni, mikor melyik hirdetés jár le, stb stb... legjobb lenne, ha valaki átvenné egyben az egészet, akár sokkal olcsóbban, mintha külön-külön eladogatnám.
-
Vertigo18
addikt
Még mindig keresek itx-es alaplapot, amin van Hdmi és DDR3-as. N meg bele való procit...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
mormota
senior tag
dpd pickup ponton hogy történik a szállítás megrendelése (feladás)? odamegyek, és mindent ott intézek?
vagy honlapon/telefonon kell a szállítást "rendelni"?[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
-
rnrn
aktív tag
Átalakítjuk a fürdőt, így nincs szükségünk az alábbi két berendezési tárgyra:
Elszállításban nem tudok segíteni, Pécsudvardon vannak a cuccok.
Mivel "útban vannak", nem kérek nagy árat értük, a kabinra 5 EFt-ot gondoltam, a tükrös fürdőszobabútor mosdókagylóval, csapteleppel együtt egy 20-as.
A többi priviben... -
-
M_AND_Ms
veterán
-
rnrn
aktív tag
Kaptam privit --- többet is!
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg egy delidelt 4770K 75ért?
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
freaghill
őstag
Tudtok itt Pécsen korrekt neppert? Jöhet privátban is
Köszi! -
őstag
válasz mormota #75033 üzenetére
Mondjuk én is ezt mondanám a helyében.... az még nem túl nagy garancia a nepperre.
Milyen lenne, ha bemennél egy étterembe és megkérdeznéd, tud-e valami finomat ajánlani, erre azt mondaná, hogy: "Nem, az összes kajánk sz@r"
Hogy érdemben is hozzászóljak: én használt autót ismerőstől vennék. A mostanit is úgy vettem, az előtte lévőt is. Mindenkinek mondtam, hogy vennék használt autót, ha valaki eladja a sajátját. Olyan adta el, aki addig nem is nagyon gondolkozott rajta, hogy cserélne. Pontosan azért, mert félt attól mennyi gondja lesz a régi eladásával, a beszámításon meg sokat bukott volna. Én megadtam érte az árát, így többet kapott, mint ahol az újat vette, máris megérte neki is. Szóval terjeszd, hogy vennél ismerőstől, valaki, vagy valakinek az ismerőse jelentkezni fog.
-
Exian
addikt
"Hogy érdemben is hozzászóljak: én használt autót ismerőstől vennék."
Én neppertől vettem (igaz ismerőstől, talán ez a legjobb opció), de az egyik saját használatú autóját. Úgy voltam vele, ha egy kereskedő megtart és használ egy autót 5 évig és nem szabadul meg tőle azonnal, akkor az talán annyira rossz nem lehet Mondjuk csak második autónak használták, amikor 5-nél több ülés kellett. Aztán kirepültek a gyerekek, már nem kellett az 5-nél több ülés, ezért adták csak el, na meg egy kicsit "erőszakoskodtam is". Ez a legjobb helyzet, amikor nem a nepper erőszakoskodik, hogy ugyan vedd már meg, hanem a vevő, hogy ugyan legyen szíves adja már el
Sajnos ez a legnehezebb, hogy ismerőstől jó autót venni. Mert ami tényleg jó, az már el sem jut kereskedésig, sőt, hirdetőoldalakig sem, mert rögtön lesz gazdája. Mire az ember értesül róla, hogy van eladó autója, már csak múltidő.
De sajnos ez sem igaz mindig, hogy ismerőstől csak jót lehet venni... én az első autómmal (pontosabban a másodikkal, az első egy Trabi volt tanulókocsinak ), azzal megszívtam, NAGYON közeli ismerőstől vettem, de az az autó konkrétan széthullott alattam. A vásárlás pillanatában csilivi jónak tűnt, aztán kiderültek dolgok... mondjuk nem a csaj tehetett róla, nem értett hozzá. Volt rohadás rajta, megcsináltatta, de mint utólag kiderült, ultragyors, ultragagyi kozmetika lett csak rajta elvégezve, nem rakták rendesen rendbe. Mi utána pár évre rá nagyon alaposan megcsináltattuk, komplett javítóívek lettek behegesztve, szépen ki lett lakatolva minden kényes helyen. De akkor meg a motor halt meg, szóval csak szívtam azzal a kocsival, meg többször meg is állt menet közben.
Utána szintén ismerőstől (magánszemély, nem nepper) vettem kocsit, az olyan volt, hogy voltak bajai, de sohasem állt meg, mindig indult, csak épp kezdett már olyan állapotba kerülni, hogy sokat rá kellett volna költeni (kvázi a kocsi árát), akkor jött a mostani.
-
stfx
aktív tag
Jóárasított Geforce GTX 1060 vagy 1070-et nem tud valaki? Privibe is jöhet.
-
Hunter2
addikt
Core i5-2500K-t vay i7 2600K-t keresek. Csak "K"-s procik érdekelnek!!
Ha van valakinek eladó privátban jelezze. -
Hello,
Van valakinek ADSL szolgáltatása? Kaptam egy angol ADSL modemroutert, és jó lenne tudni, hogy itthon milyen értékek használatosak telefonvonali kapcsolatra. Tudna valaki screenshotot küldeni a vonal tulajdonságairól?
(Ennek itt a jövő hetet is lehet állítani az ADSL kapcsolat tulajdonságai között, és valószínű nem jó a magyar telefonhálózathoz.)
Amúgy eladó lesz, hamarosan.Mutogatni való hater díszpinty
-
samu2062
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlen valakinek elfekvőben egy din aljzatos-rca dugaszos kábele,vagy átalakítója?
Üzletekben nem kaptam.
Netről rendelni meg nem nagyon akarok úgy,hogy párszáz forint ez az izé és 1200-1500 a kiszállítása.
Vatera sem sokkal jobb.
Szóval ha lenne valakinek,szívesen megvenném. -
Exian
addikt
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg egy i7 4770K delidelt, kupak visszaragasztva. 75k. ?
-
fudi2002
veterán
válasz newwave0507 #75049 üzenetére
Ha pár hónappal előbb írsz...
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest