- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Egyik ismerősöm megválna a Gigabyte GTX 980 WF3OC kártyájától amire még elég sok gari is van 2018-ig!
Irányár: 120KAkit érdekel,az írjon privit!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Dodder
tag
válasz s7evcsenko #70850 üzenetére
Ma jött meg a lap. Bios frissités még nem volt. Az korábbi asus lapon csináltam bios frissitést de nem segitett ott. Ezért vettem az msi lapot hátha valami kompatibilitási hiba van az asus és az msi kártya között. Ha nem találok megoldást akkor eladom és veszek egy nvidia karit. :-)
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna mondani nekem egy olyan auto szerelőt,aki ért a Mercikhez is?
Válaszokat előre is KöszönömMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
szkorhetz
őstag
Fülhallgató jack javítást vállal valaki vagy van ismerős?
Köszi!
-
torma1981
veterán
Sziasztok. Szerdán vagy Csütörtökön lenne SD rendelés. Akit érdekel szóljon.
-
TRob1
veterán
-
nesa
veterán
Nekem nem tetszett az ajanlata, es az igen kedvezotlen ajanlatra is 2 hetet kellet volna varnom, + a javitasra is tobb mint 1 hetet mondott, ez nalam nem jatszik... amugy tobben dicserik, es latszolag is tele volt meloval, kb 15 auto vart epp, utcan, udvarba, mindenhol...
Vaze ha mercizel nehogy ugy legyen hogy majomra volt penz de bananra nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
Köszi az infot.
Nem arrol van szó hogy majomra volt pénz banánra meg nincs...
Egyszerüen csak arrol van szó hogy vannak szerelők,(tisztelet a kivételnek)
akik ellkérnék még a csillagos eget is ha tehetnék,és sajnos van is hozzá elég bőr az arcukon...ui...: tetszik ez a majomos szöveg grt...
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
köpet
aktív tag
Itt fix csati van, az akku be van forrasztva az alaplapra, ha hívhatom így ezt a valamit. A töltő csatlakozója a szétszedést követően már fogta a dugaszt, de akkor is melegedett. A másik repcsink olyan lógó kábeles, mint a tietek, az egyáltalán nem melegszik.
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Exian
addikt
Továbbra is keresek:
- Ericsson GA-628 telefont
- Pioneer autórádióhoz kiszedővillát (ezt csak kölcsönbe 1-2 napra, de ha van valakinek eladó, úgy is jó, gondolom nem túl drága) -
Bigemperor
senior tag
Nem tudja valaki Pécsett hol lehet kedvező áron (új) vonóhoroghoz jutni?Van egy cég a temetővel szemben, hallottam már jót róluk, de találtam korrektebb árut is(az mondjuk nem pécsi).Ötlet valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz Bigemperor #70866 üzenetére
Auguszt vonohorgokat PL dombovaron gyartjak, beszeltel mar a gyartoval?
-
-
csehe02
csendes tag
eladó egy Transcend 16gb-s usb3.0-s használt pen drive.
Max. Read Speed: 85MB/s
Max. Write Speed: 15MB/s
2000ft -
Exian
addikt
Mééééég mindig keresek régi, NAGYON régi mobiltelefon(oka)t.
2000-es évek előttről. Elsősorban: Ericsson GA628, de lehet más, hasonszőrű típus is.
-
balintdavid
tag
Pécsi sörök boltjából beszereztem az új főzet Pécsi sörből. Elég klassz lett ízre meg dizájnra is, az Ottakringernél meg 3 királyoknál sokkal jobb, ha csak házon belül hasonlítok, a szar kukoricázott Szalon világosnál meg pláne
Várom a másik két belebegtetett újdonságot is:
kazuár
-
saiyajin
senior tag
válasz balintdavid #70878 üzenetére
Jól néz ki bizony! Ha otthon leszek beszerzek belőle.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
TRob1
veterán
Milyen árban megy? Mondtak vmit mikorra várható a másik 2 fajta? (Főleg a búzára vagyok kíváncsi)
¤ R'n'R ¤
-
Exian
addikt
Le tudod írni nekem a címkéről, hogy mi az összetétele? Konkrétan az érdekel, hogy kukoricadara van e benne?! SZERK: ja most fogtam csak fel az írásodból, hogy valószínűleg nincs benne ("szar kukoricázott Szalon") Mondjuk én a Szalont is szeretem... de a kukoricadarát nem.
Meg érdekelne engem is az ára.
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Kell valakinek olcsón Division játékkód??
1 db van belőle és 7.500 FtA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #70883 üzenetére
milyen böngésző? Edge?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz szkorhetz #70887 üzenetére
Mindegy, elektrolitot tartalmaz! [https://www.youtube.com/watch?v=Ch4sH-4W8RI]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
balintdavid
tag
Az mondjuk tényleg érdekes üzletpolitika, hogy olcsóbb, mint a sörgyár kapujában Siómentét amúgy egyszer már kerestem, de eltévedtem
kazuár
-
TRob1
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem tudja valaki véletlen, hogy kapható-e még a Tescoban az Open Dott (Medion) P4502 telefon? Illetve valakinek nincs megunt / törött példánya?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
samu2062
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen,hogy javítanak e,vagy újítanak e fel fejhallgatót,Pécsen?
A fejpánt ki van lazulva,a driver előtti szivacs porlad,ezt cserélni kéne,meg a kibújt fülpárnát kéne visszatenni.Ennyi csak a baja.
Ha van tippetek,akár maszek is jöhet.
Köszi! -
Exian
addikt
válasz szkorhetz #70887 üzenetére
Nekem egyelőre elég fura, szokni kell még ezt a sört. Mondjuk tegnap egy másik sör után ittam, már nem voltam annyira szomjas, olyankor azért máshogy csúszik bármilyen sör
Csak azt nem értem, miért kell ez a sok hókuszpókusz bele? Festőmaláta, karamellmaláta, cukor...? Normális sört nem lehet készíteni vízből, árpamalátából, komlóból?
Én már egy ilyen pécsi sörnek tapsolnék nagyon, ami ebből a 3 alapanyagból jó tudna lenni. Mondjuk számomra ilyen az Ottakringer, de az sem tökéletes...
-
Exian
addikt
Eladóak az alábbi laptop alkatrészek:
- Intel T5500 CPU (2x1.66GHz, 2M, 667MHz)
- 2x512MB DDR2 SO-DIMM
- 17"-os laptop kijelző
- DVD íróVagy kompletten mindezek egy Albacomp 8207D 17"-os laptopban (alaplapja hibás).
Olcsón.
-
TRob1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Netfone
- Milyen asztali médialejátszót?
- Premier előzetesen a Metro Awakening
- Politika
- Milyen széket vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- trek81 károsultjai
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest