- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom én is, hogy csak erőszakolják a szerintem rossz oldalt.
Komolyan tele van a hócipőm a magyarításukkal, 2 hétig megint jó volt az sms belépési oldal, megint valamelyik hülye ezt vacak oldalt szedte elő. Mind ők mind az eBay értelmetlenül változtatja az oldalaikat, ha nem jön be akkor vissza régi, de most csak a rosszat szedik elő. Egyáltalán nem üzembiztos az sms küldési rendszer, nem tudom miből gondolják hogy nincs szükség másodlagos belépési lehetőségre.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 6/128GB Kártyafüggetlen!
- Meta Quest 3 512GB BONTATLAN
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest