-
IT café
DigitalVác - kábelTV, internet, telefon
A topik, a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. szolgáltatásaival foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #370 üzenetére
Bocs, de el kellett szaladnom. Előtte sikerült felhívnom őket, és mondták hogy valami jelveszteség vagy mi volt nálam, de megcsinálták, most mértem egy speedtesttel és 48 mega le 2,8 fel.
Amit kértél ott ezt látom:
Docsis -
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #368 üzenetére
Kábelnet, nálunk nincs optika.
-
Ghostface
senior tag
Nálatok van rendesen internet? Nálam 60 mega helyett alig jön 2 megával, és nem tudom felhívni a hibabejelentőt sem, mert egyet pittyen a telefon és megszakad a hívás.
-
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #356 üzenetére
Oké, köszi a segítséget!
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #354 üzenetére
Csak az enyém csatlakozik kábellel, a másik a TP-Link adapterrel. De az én gépemen kábellel is csak 20 megát mértem speedtesttel.
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #352 üzenetére
Az én gépem ugye kábellel van összekörve a routerrel, ebben egy Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplap van, és ennek a LAN chipsetjével használom. Tesóm gépében egy ASRock 960GM-GS3 FX alaplap van a saját LAN chipsetet használja egy TP-Link TL-WN422G USB adapterrel. Ezen kívűl van egy régi IBM T60-as laptop, ez nem tudom mivel van szerelve, plussz a telefonok egy Xiaomi Redmi 1s, egy Redmi 2 és Doogee X5. A telefonok csak ritkán használják a wifi-t, a két asztali gép játékra, letöltésre, mindenre van használva, a laptop, csak netezés meg online filmnézés. A két asztalin lenne fontos a max sebesség.
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #350 üzenetére
Na ez nekem nem jutott eszembe... Kipróbáltam modem nélkül, és megvan majdnem a max sebesség 57,90/2,9... Egy D-Link DCIM-301-es modemet kaptam, csak nem ilyen fekvőt ami a képen van hanem állót. Van valami tapasztalatod routerből milyet érdemes venni ami bírja ezt a sebességet, elég erős jelet küld az antennája, és nem túl drága?
-
Ghostface
senior tag
Ma voltak bekötni a modemes 60/3-as netet. Elég jónak tűnik, csak egy problémám van vele, hogy jelenleg csak 20/1-es. Aki bekötötte aszerint azért mert régi a modemem, és már nem bírja el ezt a sebességet. Most egy TP Link.WR741ND modemem van, ami leírás szerint 150Mbps sebességet tud. Én értek félre valamit a leírásban és ez tényleg kevés lenne vagy valami nem oké a bekötéssel? Ha rossz a router ti milyet javasolnátok?
-
Ghostface
senior tag
Köszi az infót! Nem dobott fel amit írtál, de kénytelen leszek még így is belevágni ha spórolni akarok valamennyit. Majd ha felhívom őket akkor megkérdezem, mennyi lenne az előfizetés 2 év hűség nélkül, úgy meg lemondom ha nem tetszik. Vagy megkérdezem nincs-e legalább egy 1 hetes próbaidőszak, ami alatt van elállási lehetőségem.
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #335 üzenetére
Adnak, olvastam valahol az oldalukon, hogy havonta 990Ft, vagy 13500Ft-ért meg vásárolható, és igen még régi CRT TV-nk van. Én ritkán nézem, tesóm is, csak anyuméknál szól egész délután meg este, de nekik megfelel ez is.
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #331 üzenetére
Sat-TV van nekünk is, UPC szintén nincs a környékünkön, és igen szépen megemelték az árát... De így akkor szerintem lemondom azt is, meg az Invitelt is, és bekötettem ezt a kábeltévés netet, meg az ő tv szolgáltatásukat. Így spórolnék is pár ezer forintot, és a netem is 4x olyan gyors lenne mint a mostani.
-
Ghostface
senior tag
válasz
Intruder2k5 #329 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ, ez így elég meggyőző.
Most akartam csomagot váltani Invitelnél 15megáról 30-ra, de tegnap kiderült, hogy hiába kötöttem meg a szerződést, a mi környékünkre ilyen sebességet már nem lehet kötni, optika meg nincs elhozva ide... Unom már hogy 7600Ft-ot fizetek nekik a 15 megás netre (+6200-at a T-Home-nak a műholdas tv-re), mikor minden ismerősöm 2x, 3x ilyen gyors netet kap több ezer forinttal olcsóbban. Így akkor felhívom majd a digitálvác-ot, és lehet hogy náluk összehozom az internetet és tv-t egyben és szerintem az sem lesz drágább 10eFt-nél... -
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Tudom hogy optikai netről szól a topik, de van valakinek esetleg tapasztalata modemes netjükkel? Mit takar egyáltalán ez a technológia, mennyivel lassabb mint mondjuk az Inviteles ADSL, mennyire lassítja be ha a net mellé még előfizetek a kábeltévére is, és azt 3 tv-n használom? Játékra (Hots, Rocket league, NBA) megelelne egy 60 megás modemes? Mennyire stabil, vagy esetleg sűrűn szakadozik?Előre is köszi, ha esetleg tud valaki valami okosat mondani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest