- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3venson
tag
válasz
Dluinet #13655 üzenetére
Az a gond, hogy ez egy független intéző, ami megnyílik, ha átmegyek abba a könyvtárba, ahová menteni szeretném, az intézőben sehol sincs olyan ablak/mező, hogy mentés. Ez csak egy intéző, nincs alul mentési lehetőség. Ha ujra rákattintok a linkre akkor egy újabbat nyit meg a users mappában, de ott sincs mentési lehetőség.
-
St3venson
tag
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ha le akarok tölteni egy filet a netről, az eddigi felugró ablak, hogy futtatás, mentés vhova eltünt, helyette megnyit egy intézőt. Gondolom,hogy a megoldást a beállítások között kell keresni, de nem találok semmit, és uninstallozni nem akarok.
Előre is köszönöm.
Üdv
-
St3venson
tag
Most tettem fel egy friss vga drivert, de ez nem oldotta meg a gondot, lehet akkor hogy a flash player lezs a megoldás. Néhány napja a műveletközpont hibát jelzett a flashplayernél, aminél az uninstallt javasolta
, lehet hogy ujra kellene tennem.
Azt is észrevettem, hogy vmi tényleg kicsit összekuszálta a kodekeket is, bár mivel classicot használtam eddig, ezért nem is telepitettem neki semmit. De valami ott sem 100-as.Majd referálok, hogy mi a megoldás.
Köszi,
Üdv
-
St3venson
tag
Hali!
Már most bocsánatot kérek, ha előfordult már korábban, de kb 1 hete a netes videokat nem tudom megnézni, az opera el kezdi lejátszani, hang van kép az egy zöld képernyő (bármilyen is volt előtte ilyen lesz), és kb 2ms-en belül "lefagy", csak homokórázik, és be kell zárni a progit. Nem tudom hogy pontosan mi okozta ezt a hibát, mert mikor először előjött, akkor nem volt időm foglalkozni vele, csak 4-5 nap mulva, de akkor már nem tudtam a rendszert visszaállítani.
Ha van valami ötlet, kipróbálom.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Milyen videókártyát?
- Airsoft
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest