-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz LonGleY #22252 üzenetére
"A CCleaner nem okoz semmiféle galibát. Szimpla temp és cache tisztító, de még a reg tisztítója is rendben van."
Régebben (direkt kiemeltem ) volt jópár anomália a registry cleanerrel, amit az új verziókban folyamatosan javítgattak, de volt egy időszak, amikor sok fórumon lehetett olvasni nyavalygást, kiderült, hogy sajnos a CCleaner sokszor olyan dolgokat is kivágott a registry-ből a kukába, ami nem "árva" bejegyzés volt, hanem valamilyen szoftver használta volna, ha bent lett volna még a registry-ben, és így működési problémákat okozott. Asszem mintha changelogban is láttam volna ezeket a javítgatásokat. Konkrét példákra már sajna nem emlékszem, hogy miket tett tönkre.
Persze ettől függetlenül tényleg hasznos alkalmazás, én is néha használom, ha olyanom van, csak a registry részével azért óvatosan, mindenképp érdemes backupot készíteni róla a pucolás előtt.
Az mondjuk valóban nem igazán helytálló, hogy csak galibát okozhatnak (ebben a formában).(#22260) :
"pl. a Facebook share funkciók behalnak az oldalakon"
Ghostery vagy Adblock Plus?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest