-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #20746 üzenetére
Például a Prohardver.hu-n NEM kínálja fel a korábban elmentett jelszót.
Szerk.:
jó, OK, asszem megvan. Pontosabban nincs meg, de legalább már értem valamelyest a dolgot, csak a működését, meg hogy mit kúrtak el pontosan, azt nem teljesen.
Most direkt kiléptem a Prohardverről, majd újra beléptem, és most rákattintottam a Save-re a megjelenő panelnél, hogy igen, mentse el a jelszót. Az opera://settings/passwords oldal továbbra is üres, DE az ezen az OS-en elmentett jelszavakat már felkínálja. Ez eddig nem működött. Most az up-to-date Opera Developer 18.0.1277.0-t használom. A másik OS alatt elmentett jelszavak továbbra sem kerülnek felajánlásra, de a jelenlegi OS alatt elmentett jelszavak igen, csak az opera://settings/passwords egy darabot sem mutat. Remélem érthető, ha nem, kérdezzetek vissza.
Akkor viszont nem igazán értem, az opera://settings/passwords oldalon található jelszavakat honnan veszi, pontosabban venné, ha itt mutatna bármit. Mindjárt megnézem a másik OS alatt, ahol eredetileg telepítettem ezt a portable (!) Operát, mert most már érdekel, hogy ott látszik-e bármi a mentett jelszavak közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest