- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagymelák
senior tag
A gondom a következő, frissítettem a rendszert, és a portainert nem tudtam elérni, megpróbáltam újra telepíteni de ez nem sikerült, a dockert is leállítottam viszont elszúrtam valamit mert a docker könyvtárat megváltoztattam, ez nem lenne katasztrófa. HA. Betudnék lépni webes felületen a rendszerbe, de nem enged be, felhasználónév, jelszó stimmel. SSH-h betudok lépni de itt megáll a tudomány még egy félnapi utána olvasás ellenére is. Van valami ötlet arra hogy újra telepítés nélkül a belépést megtudjam oldani? Sajnos a portaineres hiba javítás módját későn olvastam, így önerőből rohanta tátott szájjal az erdőbe. omv-firstaid, full upgrade, próbálva volt, és mivel még egy nem teljesen elkészült szerver volt, így mi sem természetesebb mentés sem volt a rendszerről.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Tomb Raider 1-3 Remastered
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree PC kulcs
- Procomm Plus for Windows - Intuitive Data & Fax Communications Software
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest