-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polk
csendes tag
válasz
Fr0z3n #90324 üzenetére
Semmibe nem került, én csináltam meg leírások alapján. Tempomatkart ki kellett szedni, csatlakozóját felcsiszolni és a cim-modulban az érintkezőket kihajlítani egy picit. Klímapanelt szintén kivenni és szétszedni, jó esetben elég a kontaktspray a nyomógombhoz, kevésbé jó esetben újraforrasztani a lábait. Cicergést meg lehet szüntetni hogy a tengelyhez befújsz valami kenősprayt, bár azt mondják, hogy ez ideig-óráig segít. Nekem bevált eddig. Van a face-n egy nagyon jó vectra c/signum csoport nagyon segítőkész emberekkel. Viszont belépni csak akkor tudsz, ha van már ilyen kocsid - lecsekkolják. Alkatrészeket is tudsz venni, rengeteg leírás a szereléshez, különböző okosságok, én is nagyon sokat tanultam tőlük. Ha esetleg vectrád lesz érdemes belépni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest