Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz energomatt #22453 üzenetére
Nem érdemes. Lazán kimentették őket a lakasuk ara majd meg3xdott bpen. Aki nem ugrott bele az meg szív... es most is veszik fel az emberek a fixnek csufolt hiteleket. Az mnb meg loki a fsligazsagot a fogyasztobarat hitelekkel. Pedig most is vagy a teljed futamidos fix van vagy valtozo. A 10 ev fix ed tarsai szimplan lehuzas
[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
válasz energomatt #22453 üzenetére
Az hagyján, de még amellett is takarón túl nyújtózkodott.
Anyámék meg minden ismerős hülyének nézett minket, hogy nem vettünk fel semmilyen hitelt és inkább felújítottuk tartalékból egy kis 50 éves házat.
Ezzel együtt az OLED marketingje minimum aggályos.
Én meg úgy vagyok vele, hogy beszéljenek csak erről minél többet, ha már a beégés rémével nyírták ki módszeresen a plazmákat, pedig az utolsó négy-öt szériában minimális odafigyeléssel meg lehetett előzni a beégést, míg az OLED esetében jelenleg még mindig ott a kumulativ jelleg, amin nem hiszem, hogy akár az alacsony OLED fény segít.
Szóval legyen téma minél több helyen és az így visszaszivatott LG vigye le hamarabb az árukat, hogy mielőbb vehessünk minél többen, örömmel elfogadva, hogy három év és kuka. (Más tévé se bírja jobban)dgyuri 0123: szóval én nem félek, pláne nem rinyálok, fantasztikus az OLED, csak remélem, még nyomnak az árán, és haramabb lehet nekem is (ráadásul nálunk 50-es a max méret, szóval még kellenek az új gyárak, nyomtatott változatos méretek)
[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest