Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz Dudee #94695 üzenetére

    Az a helyzet, hogy aki megveszi a TV-t és sosem frissít az vásárlás dátumától függően kihagyja az életciklus alatti hibajavításokat. Nem mondom, hogy nem lehet néha ráfaragni - dehogynem - itt az LG-nél is volt rá példa, asszem a B7-eseknél jött egyszer csak egy FW ami kotta elkúrta a near black ábrázolást és elviselhetetlen black crush-ot (mi itt azt hívjuk annak amikor a fekete közeli árnyalatok feketének jelennek meg) okozott. Szóval kinyírták. Elvileg aztán fél évvel rá a folyamatos vevői hörgés miatt javult ismét, de a lényeg, hogy igen is bele lehet szaladni a bajba.

    Ennek ellenére általánosságban igen is brutális javulások szoktak beköszönteni, és itt nem a GUI parasztvakításra gondolok, hanem igen is DV kép módok, HDR, megjelenítésre.

    Nekem a C9 az 5.xx.xx fw által lett igazán szép TV, ez a fw a DV near black ábrázolását tolta feljebb és korábban sosem látott részletek jöttek elő a Vaják éjszakai erős zombis harcos jelenetében, meg egy rakás egyéb tartalomnál.

    Most a G3 is kapott már DV javító fw-t, de ez a 3.30.71 nem az, ez csak egy icp pici foltozása valaminek, mert előtte a 3.30.70 ment. Ha jól emlékszem a 3.20.xx vezetett be tényleges képi mód javulást, szóval ha az előttid van akkor update-elj.

    VHIKTOR - te műszeresen mértél már ki FW által okozott javulást képi módnál?

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák