Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz dgyuri0123 #90187 üzenetére

    Próbáld meg másképp megközelíteni a dolgot. Nem az a lényeg, hogy DTS, hanem az, hogy néma lesz, ha a készülék nem támogatja. Márpedig, ha egy filmet az adott nyelven szeretnék nézni és a hang DTS, a készülék meg nem támogatja, akkor cseszhetem. Nagyon ráizgultál a DTS-re, mint fölösleges a TV-khez, de nem így van, mert nem a hang minősége a lényeg, hanem a hang megléte. Semmit nem jelent, hogy te mennyivel találkoztál, nekem sok DTS anyagom van, sőt, a filmjeim kb. 40%-a tartalmaz DTS hangsávot.

    Mégegyszer megkérdem, kinek hiányzik tévén a DTS és miért? - én még 1x megkérdezem, miért ragadsz le ezen a dolgon? Neked 100-ból 1, nekem 100-ból 40. Ha megvan egy anyag, semmi kedvem időm másikat "levadászni", van lejátszóm és pont. Továbbra sem a hang minőségét keresd, hanem a hang meglétét. Ha TV-n akarom megnézni és "neadjisten" épp DTS, akkor ne legyen néma, ezért lehet fontos a DTS is.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák