- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gunnerboy
csendes tag
Sziasztok!
Egy oled c3-assal lenne egy kis problémám. Hiába állítok bármit, gyors mozgásoknál néhol kockásodik, széthullik a kép. Ezt bármilyen minőségű tartalomnál lehet észlelni (sdr, hdr, dv). Van ötletetek, hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?
-
Lajmund
őstag
válasz Yodamest #89152 üzenetére
Ha már itt tartunk jut eszembe. Hogy érdemes jobban netre csatlakoztatni a tv-t? Lan kábel a stabilabb vagy a wifi már teljesen jó ezeknél. c2 b3 vonalonrol lenne szó. A 4 éves philips-em stabilabb kábelröl.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz szkutyi #89155 üzenetére
Igen már valahol olvastam hogy korlátolt a lan a wifihezt képest akkor igaz a legenda. De mégis olyan hihetetlen A wifi elég stabil ezekbe nem doblja el?
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Gunnerboy #89157 üzenetére
Lehet egy frissités elég neki vagy probáld meg teljesen áramtalanitani regenerácio után legalább pár percre de az se baj ha 10 teljesen kihuzni a konnektorbol. A kontakt mindenhol jó tuti? Nézd át. Vagy mennyire friss a tv? Nem lehet hogy több mindet frissit még és az foglalja le a procit? Nem tudom tv-be hogy megy de nem tartom kizártnak hogy ha full uj még elrendezi magában a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
z-csongor
csendes tag
Off topik, de lehet, hogy itt tudtok segiteni.
Nem tudok emelni, es alapbol is bena vagyok, ismer/tud ajanlani valaki olyan szolgaltatast, hogy ketten eljonnek, es egy mar felszerelt konzolra felvarazsolnak egy 65-os OLED TV-t? (Dunakeszin) -
Satyricon
addikt
Sziasztok
Sanos máshogy kell rendeznem a hifi/házimozi cuccaim:
A falon van egy LG OLED 55B8PLA típusú televízió, ami alá, kb 3-4 cm-re kerülne egy Mission 751 típusú hangfalpár, illetve egy harman/kardon AVR 130 erősítő
Az lenne a kérdésem, hogy a hangfalba lévő mágnes, vagy az erősítőben lévő bármilyen alkatrész okozhat-e bármiféle meghibásodást a televízióban.(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Lajmund
őstag
A 65c21la és 65c22lb közt mi a különbség?
-
Male
nagyúr
válasz Yodamest #89131 üzenetére
Össze-vissza villogás nekem is volt... a HDMI kábel volt az oka... ahogy gyanús lett: ha VRR OFF + levettem a felbontást FullHD / 60Hz-re, rögtön rendben volt a kép... próbáld ki, ha nálad is megjavul tőle, akkor a kábellel van gond. (kábelvilágos kábel volt, cserélték simán, kopp ugyan olyan újjal megy szépen azóta is)
-
Yodamest
veterán
Igen ezt is olvastam, hogy sokaknál a kábel nem tudja átvinni azt a sávszélt és ezért nekik segít ha "lebutítják" az adatfolyamot. Nálam ez nem áll fenn, ez egy 48gbps-es jó minőségű 2.1 kábel és soha nem villogott az előző 42" C2-vel.
Ami viszont simán lehet, hogy por került a csatlakozóba, amikor az előző eladásánál ki lett húzva, illetve hogy nem volt tökéletesen összedugva...- azért mondom ezt, mert mióta tegnap előtt kihúztam a kábelt a tv-ből és a vga-ból is, illetve kicsit megfújogattam a csatlakozófejeket, majd újra összedugtam azóta - lekopogom- de nem volt egy darab villanás sem. Sajnos csak esténként tudom tesztelni, de úgy vagyok vele, hogy ha még 2-3 napig semmi villanás nem lesz, akkor jó eséllyel csak valamiért kontaktos volt a csatlakozás.
-
Male
nagyúr
válasz Yodamest #89174 üzenetére
Igen, és határesetben már az eszközön is múlik... nekem volt olyan, hogy egyik VGA-val oké volt, a másikkal meg már voltak anomáliák... ugyan az a kábel, kijelző, felbontás, és minden... szóval hogy nálad C2-vel oké volt, másikkal meg most nem, az sajnos nem garancia. ...de ahogy írod, ez alapján megoldódott, simán lehet, hogy csak feszült és nem érintkezett tökéletesen, vagy akár a por amit említesz
-
Lajmund
őstag
válasz OPiiPO #89176 üzenetére
Elolvastam az egészet amikor elkezdtem a topikba írni de mivel elég terjedelmes nekem meg a memoriám nem egy pc szint igy bocsi ha nem maradt meg. Ha mindent elsőre megjegyeznék amit elolvasok akkor a nasa-nál dolgoznék vagy valami titkos bázison és nem a c2 szériát venném.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
-
szukjozsef
csendes tag
Friss tulajdonosa vagyok egy philips 707-es tv-nek.Eddig minden szuper rajta csak néhány beállításon nem igazodok ki.Van egy olyan beállítás hogy tökéletes kontraszt és ha azt kikapcsolva hagyom akkor gyengének érzem a tv fényerejét ami 35 sdr adásnál viszont ha bekapcslom akkor erősödik a fényerő.Ez a beállítás ront a kép minőségén szerintetek?
-
félisten
válasz szukjozsef #89179 üzenetére
Nyugodtan használd. Az a lényeg hogy neked tetszetős legyen a kép.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Yodamest
veterán
Egyelőre ma este sem volt semmi anomália, szóval bíztató. Egyértelműen valami kis mértékű jelszakadozásnak tűnt, minta tényleg nem érintkezett volna teljesen a csatlakozó.
Nagyon jó lenne ha tényleg ennyi lenne, mert amúgy meg nem akarom magamat fényezni, de zseniális ahogyan ezt megálmodtam ide, annyira fantasztikus és ebbe most ez a beparáztatás iszonyat belerondított. Csatolok már képeket nektek, hogy hogyan is néz ki most a kis mozisarkom. Szerintem brutál jó, régóta filóztam már ezen, hogy nem az asztalra kéne tenni a "monitort", hanem mögé egy tv állványra, végül tényleg olyan lett ahogyan elképzeltem, csak váltani kellett a + távolság miatt 42"-ról 55"-ra.
[kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #76377 üzenetére
Menet közben lekerült a 77-es...
... és felkerült a 83-as G3. Kissé át kellett alakítani a szekrénysort, mert nem fért volna be. Az a rohadt polc nem az én kívánságom volt, hanem a páromé. Ha rajtam múlik, fel sem kerül és a TV megy fentebb.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz ForRedGlory #89184 üzenetére
impozáns
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Lajmund
őstag
Arra láttok esélyt hogy bf-kor a lg 65c3 beesik 550-re vagy alá? Mert most a c2 ennyi de hülyét rántanék ha 6 hét mulva meg a c3 lesz ennyi Én elképzelhetőnek tartom mert most 640 az ára.
-
addikt
Van már rá esetleg valami módszer hogy a nem 77" -es S90C (ami ugye 100%, hogy gen2) hanem az 55" vagy 65" -nál is kibontás nélkül kiderüljön melyikben van gen2 -es panel ?
65" -is már egész baráti áron van [link] több helyen is dícsérik YT-n, hogy ár/érték bajnok.
Föleg ha az megy még lejjebb (és miért ne menne)
-
Isikamika
tag
válasz Lajmund #89186 üzenetére
Én se, bf egy vicc (legalábbis nálunk) A tapasztalat,hogy vagy van 1db készleten,vagy egy sem ,de mivel rá vagy készülve a vásárlásra teljesen Így veszel mást ha már ott vagy oldalon ( magyarán kedvcsináló árakat bedobnak ...) Illetve ekkora valós "akciót" nem gondolom,hogy ilyen deviza árfolyamnál bevállalnak.
Persze ne legyen igazam,de sajna a nagyátlagban mindig ez van. -
blakey
titán
1 év múlva annyi lesz a C3 is. Most határozottnak kell lenned, el kell döntened, hogy mi a minimum, ami megfelel és mi az az összeg, amit nem haladhat meg, tehát, ha most a C2 mindenben megfelel, akkor vedd meg. Mindig lesz olyan, hogy valami olcsóbb lett, vagy elfogyott, stb. Ha most megtudod venni és azt, amit szeretnél, akkor ne habozz. Most a következőképpen fognak alakulni az árak, a mostani árak 2-3 hétig maradnak, majd emelkednek és 2-3 hétig azon lesznek, majd visszakerülnek a mostani árszintre vagy egy hangyányival lentebb, és meg is van az akció.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szkutyi
addikt
válasz ForRedGlory #89184 üzenetére
Az tisztelet..irigyellek most kicsit.xd.
Második képen milyen app választó menü ez.? -
blakey
titán
válasz szkutyi #89191 üzenetére
Apple TV.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
apszi
őstag
Ahogy elnézem sunyi módon elkezdtek felfelé kúszni az árak C széria tekintetében. C2 fekete hátlapos, ha ez szempont, már csak zöld manónál van 549-ért ami már az alja árazásban véleményem szerint, és azon kívül már csak az MM forgalmazza a "normális" boltok közül, nagyjából a készlet erősen kifutott, de kb. a fehér hátlapos verzió is már a végét járja. Ahogy a többiek is írták, kizártnak tartom, hogy idén lesz C3 550 környékén, a BF meg valóban a vicc kategória, arra egyáltalán nem apellálnék. Sőt, BF-en kívüli időszakban sokkal jobb áron meg lehet venni a kiszemelt dolgokat.
-
Lajmund
őstag
Jobb ár alatt mit értesz és mikor? Esetleg karácsony előtt vagy után? Esetleg január? Erősen gondolkodok a zöld manon 550ért.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Valakinek van tapasztalata abba hogy a bejárati ajto elott letétel 5000ft vagy a lakásba behozás 8000 közt mi a különbség azon kívül hogy behozzák a lakásba? Biztonságosabban szállitják az utóbbi verzioba vagy kb ugyanaz a bánásmod? Mert azért a 4 méterért nem akarok pluszba 3 ezret fizetni kb behuzom egyedül de szerintem a futár se huzza a száját azért a plusz 5 másodpercért
[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
válasz Lajmund #89194 üzenetére
"Jobb ár alatt mit értesz és mikor?"
Ez teljesen kiszámíthatatlan, de ha mondjuk a C2 árazását veszem alapul, emlékeim szerint kb. nyár elejétől előfordult 550-600 közötti árazás teljesen random, illetve érdemes nézegetni az LG saját webshopját, időnként adnak kuponokat, idén pl. többször is volt 10%-os, és ezzel együtt, ha netán drágábban is adja, mégis kijöhetsz olcsóbban mint máshol. Volt rá példa, sokszor figyeltem az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
dropi
aktív tag
válasz Lajmund #89156 üzenetére
Nekem a LAN még így is ezerszer megbízhatóbb. Nálam minden LAN-on van, ami csak lehet, kivéve laptopok, telefonok, kamera, okos dolgok nyilván, de azok nem is létszükségletek, hogy ne szakadozzanak.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Lajmund
őstag
Nálam is szintén lan-on van a tv.
a85h vs c2? Nagyon csájná vs korea? Csak mert 150-el olcsóbb de valahogy az lg c2 jobban csábítPc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest