Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Üdv!
    Egy ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy szeretnék egy 65ös OLED kijelzőt. Eddig idegenkedtem kicsit tőle, ugyanis kvázi új technológia, lehetnek gyerekbetegségek, valamint emiatt drága is. Viszont átgondolva a dolgot, ha mindig ezen agyalok, akkor meg sose fogok semmit venni. :)
    Véleményetek szerint mennyire várható további árcsökkenés az OLED piacon? Tudom, senkinél nincs ott a kristálygömb, de azért jobban ismeritek a piacot/technológiai fejlődést, ebből lehet következtetni.
    Valamint melyik gyártót érdemes választani? Ahogy látom mindenhol LG panel van, akkor gondolom a vezérlő és a hozzá adott extra szolgáltatások a különbség.
    Elsősorban a képminőség érdekelne, van külső médialejátszóm, szóval a belső szoftver nem lényeges, viszont szeretnék HDR10+/Dolby Vision támogatást. Philips hogy áll ebből a szempontból? Mindig is tetszett az Ambilight. :)

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák