-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz Tengri #14697 üzenetére
Egyébként ilyen nincs a fogyasztóvédelmi törvény alapján. Ha ki van rakva valamire az árcédula akkor kötelesek annyiért adni. Mondjuk ezt a szabályt többféle ár feltüntetése esetén szokták használni de itt is egyértelműen jó lenne szerintem ha te kiállított darabot akarsz megvenni.
-
veterán
válasz Ren Hoek #14700 üzenetére
FHD 55 3m-ről. Ami új film ergo lenne 4k-ban és HDR-ben azokat megnézem moziban (A cinemapink elég jó minőség) a többi film meg szinte csak FHD-ban szerezhető be, így nekem abszolút nem érné meg, csak hát kicsit geek vagyok
Majd 1-2 két év múlva amikor akcióban adnak 65"-öt 400-500 körül.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Tengri
senior tag
(#14703) Balika911
"Kiállítottat én semmi esetre sem vennék."Én sem vennék kiállítottat. De ha alkudozás után 300k alá beengedték volna az árat elgondolkodtam volna rajta, mert egy esetleges Duck TV logo beégés miatt lehet hogy lett volna egy új panel bele pár hónapon belül
Igazából ez az akciójuk 22-től van és már 23-án 10 órai nyitáskor nem volt C7V-jük. Kifutó széria miatt nem is lesz, de azért mindenütt van kiállított darab mellyel reklámozzák mintha lenne megvásárolható készülék náluk.
A B7V is kifutó széria, de jelen pillanatban még tudnak rendelni belőle...na ez ami bosszant..."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
bandi0000
nagyúr
válasz Tengri #14705 üzenetére
ez a legjobb üzlet politika, bár itt nagy pénzekről van szó, de képzeld el ha hirdetnek egy lapost 80 ért, 1-2 db van készleten, rendszerint a dolgozók közt elmegy, bemész reggel hogy van e, és azt mondják elfogyott, de van 100 ért egy hasonló, te mivel laptopért mentél nem fogsz gondolkozni, és megveszed, itt is ez a helyzet, csak nyilvan nem 20k a különbség hanem 100-200k, valakinél tuti be jön a dolog
Xbox One: bandymnc
-
veterán
Am most nézem h a 20% mellé most még 20 hónapra 0%-os thm-el is lehet vásárolni... De csábító...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Urdaran
kezdő
válasz bandi0000 #14706 üzenetére
Tényleg van ilyen ember, aki így vesz bármit? Nekem legalább egy-két hetes, hónapos kutatómunka, ha nem értek ahhoz a termékhez, vagy nem követem naprakészen. Azután összeírom, hogy mely típusok, amik szóba jöhetnek. Általában neten rendelem, de van, hogy bemegyek megnézni élesben is. Ha nincs a típus a papíron, akkor nem veszek semmit.
-
AL
addikt
válasz darthdenes #14661 üzenetére
Szia ! Nem értem azt a mondatodat, hogy : "A 4K meg parasztvakításnak érzem filmnézéshez ebben a méretben " . Én egy kicsit közelebbről 2,5 méterről nézem, de azonnal észreveszem, ha egy film nem 4K, még a LED tévén is nemhogy az Oleden . Lehet, hogy nem igazi 4K filmeket néztél ? . Sokszor látok Én is a Neten olyan demot, ami 4K - nak van írva, de amikor megnézem a felbontását mást mutat . A 4K filmek szinte "kijönnek a képernyőből", olyan élethűek,tiszták és élesek . A természetfilmek a legtökéletesebbek . Ha félreértettelek, akkor elnézést, de csodálkoztam ezen a mondatodon . Üdv.
-
belan
addikt
válasz Urdaran #14718 üzenetére
Jó döntés én nagyon szeretem mióta meg van, meg vagyok elégedve vele külsőre c7 jobban be jön de most falon van úgy hogy ez is tökéletes . Szépen gyarapodik a társaság ))))
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Tengri
senior tag
válasz #72042496 #14709 üzenetére
Néha körülményesen és érthetetlenül fogalmazok. Elnézést érte.
Igen az a bosszantó, hogy minden üzletükben ki van rakva legalább egy példány, de készleten/raktáron egy darab sincs...azt meg nehéz elhinni hogy egy munkanap alatt az összeset elvitték az országban."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Urdaran
kezdő
Nekem a B7 talpformája jobban tetszik, bár ez is lehetne tiszta fekete hátul, mint a C7. Már csak azon aggódom, hogy nehogy hibás legyen, mert akkor küldhetem vissza és várhatok, megint csak macera. Szerencsém volt, maikor még leadtam a rendelést 360 volt. Ennyiért nem is gondolkodtam másban. Játékra fogom főleg használni, nekem ez a hobbim, erre szívesen költök. Nincs is jobb, mint edzés után lazítani. Azért majd lövök egy képet a régi képcsöves tévével együtt.
-
-
krx21
nagyúr
válasz Urdaran #14721 üzenetére
A C7 is világos hátul. Amúgy én is első blikkre C7-et akartam, de B7 lett készlet hiány miatt. De nagyon nem bántam meg. Úgy hogy itthon van már, jobban tetszik a B7. Légiesebben áll, és kevesebb helyet foglal, nem csillan be este annyira a talpa, valamint nem műanyag a széle, hanem fém! Úgyhogy akinek nem jut C7, kicsit nézze evvel a szemmel lehet maris jobban fog tetszeni a B7.
-
Urdaran
kezdő
Ez a légiesség jó szó, tényleg ez lehet mögötte. Azokat a tévéket nagyon nem szeretem, aminek a két végén van két-két kis láb, olyan mintha minden pillanatban el szeretne dőlni. Annál már a C7 lába is jobb, de ez a félkör nagyon tetszik. Ennél már csak falra szerelt verzió lenne jobb, de azt most kihagyom, talán majd az új lakásban. Sokáig féltem az oledtől, de amióta itt és külföldi oldalakon is olvasgatok, elengedtem. Nekem most úgy tűnik, ha valakinek hamar beég normál használat mellett, az vagy elrontott valamit, vagy hibás volt. Most csak ezért nem veszek 300-ért egy IPS-t, ami a kezdeti terv volt. Köszönöm mindenkinek itt is. Azután majd a beállításokkal zaklatok mindenkit.
-
törölt tag
válasz Urdaran #14724 üzenetére
A fali konzolt én is javaslom, de ha már nekiállsz majd, akkor mögötte a falat is kábelcsatornázd be (a 230-as csatlakozó férjen át rajta), hogy ne látszódjon a tápkábel se. Ja, meg a HDMI se, mert a W szériát leszámítva ezeknél azt is a tévé hátuljába kell dugni. Mégsem egy Samsung QLED, na.
(Ha a házimozi is hobbi, akkor a hátsó hangfalaknak szintén mehet csatorna a padlóburkolat alatt, ha olyan a kialakítás. Illetve Ethernet aljzatot rakass minden szobába. Nekem ezeket utólag kell megoldani, lesz is világ belőle.)
Most már befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
liptak.t
tag
Sziasztok!
Tegnap még sikerült nekem is hozzájutnom MM-ben egy gyári csomagolású b7v-hez. Falon van így elég légies...... Tényleg gyönyörű, mind a tv mind pedig a képe, nekem külön tetszik a fém sáv a széleken.
Kérdésem a következő. Optikai kábellel van összekötve egy Logitech Z906-tal, és valamiért a DTS-t nem tudom kicsikarni belőle, persze nem sok időm volt még szöszölni vele. NAS-on keresztül néznék DTS hangsávot is tartalmazó filmet, de a hangfal vezérlőpanelján látom, hogy nem kap DTS jelet. A korábbi TV-vel ez szinte azonnal működött (Samsung F6650), miután átállítottam a hangbeállításokat PCM-ről DTS-re, itt viszont nem találtam ilyen opciót.Valami ötlet?
Előre is köszi.
-
Strezi
őstag
KIcsit lejjebb tettem, így végre szemmagasságban van kanapéról, illetve minden kábel a falban. Net AC WiFi-n érkezik.
A kisasztal meg a billentyűzetek nem állandó tartozék, bár meglepően jó a HTPC-t matatni egy méterről a tévén Lehet hogy befogom monitornak az új lakásban...Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
junior11
veterán
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Tengri
senior tag
válasz junior11 #14730 üzenetére
Egész jó pontokat kapott a C8
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
junior11
veterán
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
FIREBLADE78
addikt
Játékhoz (ps4) szeretnék vásárolni 4k oled tvt. Elég lenne az 55-ös is. Keret: minél olcsóbb
Input lag minél alacsonyabb legyen. Megnéztem külföldi input lagos oldalakat és a top termékek nem is kaphatóak magyarban. Miért? Ez is soros hibája?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #14734 üzenetére
Az 55b7-et vedd! 20-25ms körül van az input lagja game modban. Több mint elég.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Tengri
senior tag
válasz FIREBLADE78 #14739 üzenetére
Árban a duplája...
Az MM-ben 360 ezerért van a B7V. 5 év garival meg 0% THM-re akár 20 hónapra is.[ Szerkesztve ]
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
A B7V-ből a központi raktárból elvileg tudnak még hozni...
-
Tengri
senior tag
Gondolom a C7V-re gondoltál. Na az a TV típus az ami sohasem volt nekik készleten eladó. Arra leszek kíváncsi hogy az akció után is így marad-e?
-
sb
veterán
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #14746 üzenetére
A napokban akciózzák a Media Marktban. A webáruház kifogyott, az üzletekben lehet, van még 360 ezerért 55B7V.
-
torma1981
veterán
Jó reggelt. Napok óta itt beszéljük a fórumon.
-
Pro Koryak
addikt
De volt a webshopban is, csak 2-3ó alatt elfogytak.
-
yodamastah
őstag
Haver délután írt hogy Eurocenter mediamartkban van még raktáron 2db 55B7V 360ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest