Új hozzászólás Aktív témák

  • speed471

    aktív tag

    válasz Kbali #22198 üzenetére

    Orgi:

    Igen rájöttem, de én okosorába kertem segitseget, nem sportórában!

    Tegnapi nap megkérdeztem a mesterdéges intelligenciat pár dologról... 1 perc alatt okosabb lettem! :D

    Kbaki:
    Huawei-t néztem nagyon irritál egy óránál ha van kiálló gomb, samsungnak es Garminak van olyan órája ahol nincs kiálló gomb!
    Jött frissítés a Samsung watch 5 lte pro-hoz, elég jó az üzem ideje, nyilván ki mire használja! Elviekben a 6 watch többet fog bírni, illetve 10atm el jön... megéri kivárni hátha ki adják akkora amikorra kell :)

    Nem is értem miért nincs olyan okos óra amiben a sport funukciók hátrébb maradnak és a lte, wifi, nfc, esim, kezelesek viszont egyszerűek és letisztultak.
    Sport funukció kihagyással is! Egy csomó energiát meg lehet sporolni, nyilvan a wifi meg lte elviszi a kraftot... csak lehetne szépen optimalizálni. Apple óra pedig.. most komolyan? Egy kiálló tekerő? Hát nah :DDD
    Amúgy visszajön a felső tekerő rész, ami pl nekem nagyon szimpatikus a watch 6-ban... ami a 4-ben volt nem jut eszembe a neve :U plusz nem áll ki semmi az órából zseniális. :)

    Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."

Új hozzászólás Aktív témák