- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Alex123 #44918 üzenetére
- A BT hatótávja kisebb a WiFi-nél.
- Nem hiszem hogy gyári APP-ra is szükség lenne a beállításhoz: Én nemrégen vettem egy noname okos dugaljat (nagyon hasonló a márkásokhoz) és csak a TUYA-val be tudtam állítani.
Nekem is megjelent az éterben egy SmartLife-8123 AP, de csak addig, amíg lezajlott a saját, 2,4GHz-es WiFi AP-hez a kapcsolódás. Gondolom a gyári APP a Smartlife-... AP-hez kapcsolódna a beállításhoz.- Zavarhatja a beállítást, ha azonos SSID-jű AP-k vannak a közelben. Még akkor is, ha az egyik az 5GHz-es sávban "szemetel". Ahogy már tanácsolták, a legjobb lekapcsolni az 5GHz-et a beállítás idejére.
- Legyen elegendően nagy térereje a WiFi AP-dnek (és elegendően kicsi a szomszédokénak.
): [link] [link]
- A beállítás idejére kapcsolj ki minden közeli BT-os eszközt, mert tudnak ám azok is zavarni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Kugoo Kirin G1
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest